![]() |
|
![]() |
#661 |
Ağaç Dostu
|
Sn. perimar; Düzenleme komşumun bahçesinden, ben karışık bir uygulama yaptım. Echinopsis oxygona (Kaynana topuzu) oldukça dayanıklı, İstanbul'da yaz kış balkonda durur ve pek etkilenmez, Samsun kışın hava şartları daha sert zannedersem, çuval vs örterek korursanız neden olmasın. İlginize teşekkürler. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayfanıza girdim ve Kaynana topuzu karşısında afalladım kaldım bir süre, sevgili milaca.. ![]() ![]() Not: Güllerle donattığınız giriş kapınız gelir bazı zamanlar aklıma, güncel halini merak eder dururum.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Açıklamanızı görmemiştim kusuruma bakmayın.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sn. h_dogan; Gübre ve su konusunda gerekeni yapıyoruz, külleme ile öneriniz nedir? Erkek ve dişi çiçeklerle lgili bir bilgim yok, siteden yaptığım araştırma biraz aklımı karıştırdı, bizim yapmamız gereken müdahale varmıdır? Bilgilendirirseniz memnun olurum. Esen kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Moderatör
|
Külleme için kükürt ya da güller için kullanılan Topas adlı ilacı kullanabilirsiniz. Erkek ve dişi çiçekler için sizin bir şey yapmanıza gerek yok arılar işini yapıyor. Benim kabaklarım meyve tuttu bile. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2012
|
Sayın milaca2010, bahçenizde her şey ne kadar da harika ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. h_dogan; torbanın üzerinde yazılanları harfiyen aktarıyorum. EC FERTILIZER ELEMENTEL KÜKÜRT MZ KÜKÜRT W/W TOPLAM KÜKÜRT TRİOKSİT(SO 3) %247 Asmalarda : 20 kg./da Pancarda : 50 kg./da Bahçe bitkilerinde : 10kg./da Kullanımı hakkında hiç bir bilgim yok, yardımlarınız için teşekkürler... Sizin önereceğiniz bir marka varsa yazın, sulandırılarak kullanılan kükürt alayım, sürekli gerekli olan bir ilaç Düzenleyen milaca2010 : 28-05-2013 saat 23:40 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Moderatör
|
Bu elementel kükürt toprak ıslahı için kullanılıyor Sn. milaca. Benim dediğim ilaç olarak kullanılan. En bilinen markalardan birini yazayım o zaman. Thiovit-Jet markalı kükürtü alın. Dediğim gibi %80 kükürt içerir. 100 litre suya 400g olacak şekilde kullanın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca, kaktüs çiçekleriniz harika açmışlar, bayıldım. Komşunuzun kaynana topuzuna maşallah, daha önce hiç bu kadar gelişmiş ve çiçeklenmişini görmemiştim. Bahçenizi özlemişim, zevkle gezdim. Emeklerinize sağlık, sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Gazanyalar, yıldızlar çok güzeller, maşallah sevgili milaca. Yıldızları fideden mi almıştın milaca. Ben de tohumdan yetiştirdim de şaşırttım ya bu sene çiçeklenecekler mi onu merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|