![]() |
|
![]() |
#602 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah Yeni Gine'cim; Kırmızıları eşim evvelki gün almış, havalar biraz daha ısındığında senin gazanyalarında açmaya başlarlar, buralarda havalar 30 derece üzeri oldukça sıcak. Sevgili YeniGine; Saz ekibini yaz konserleri için turneye göndersen iyi olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sayın milaca2010 Gazanya'larınız bende çok beğendim. Özellikle geniş yerde dikildikleri zaman az bir bakımla rengarenk çiçekler açıyorlar. Duvar diplerine kapatıcı ve örtücü olarak kullanıldığında çok ideal bir çiçek türü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Ağaç Dostu
|
Sayın milaca2010 kaktüsünüzün çiçekli halini merakla bekliyorum. Şanslısınız 3 tane birden çiçek açacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Milaca Gözünüz aydın üç ila dört gün doya doya seyredersiniz artık iyi seyirler. Misafiriniz küpeye gelmez inşallah,çok güzel olmuş. Saygı ve selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sn. adneser; Kaktüslerin çiçekleri için oldukça iyi bir süre, bizde ihmal etmeden seyrederiz. Sn. adneser, bahçede fotoğraf çekerken farkettim misafiri baya bir koşturmaca yaptık bahçede, tellere kondu yinede gitmedi, ziyafete devam etmek için benim gitmemi bekledi ![]() Esenkalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili milaca; kaktüsünüz maşallah ve güzel renkli bir çiçeği geliyor. Harika... Çekirgeye bayıldım ve hareketlerini çok güzel fotoğraflamışsınız. Harika... Ellerinize sağlık sevgili milaca... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Milaca Toprak bereketi ne güzel biberler, salatalık, kara lahana ve domatesler cinsi nedirki küçük olmasını rağmen çiçeklenmiş afiyet olsun. (Night Blooming Cereus)-(Bir Gecelik Gelin) yaprak boyu uzun olunca filizlenmede o kadar çok oluyor. Saygı ve selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sn. adneser; Kara lahanların keyifleri yerinde, salatalığa benzeyen Kivano bitkisi sanırım aynı familyadan, nasıl bir ürün vereceğini bekleyip göreceğiz, domateslerin bazıları oldukça minyatürler, üzerlerinde şu an pek çok domatescik var. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını bereketiyle görürüz. Domates türleri Yıldız domates Dev pembe domates Çikolata cherry domates Gardener's delight Totem domates Tiny tim domates Sarı cherry domates Esenkalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüsünüz bugün açmış olmalıydı. Açtı mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Ağaç Dostu
|
Tüh merak ediyordum. Göremedik derken açmadı mı? yoksa yanınamı gidemediniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Ağaç Dostu
|
İşte Sayın Milaca2010 beklediğim resimler bunlardı. Muhteşem bir rengi var. Keşke uzun süre kalsalar. Umarım benim kaktüslerim de bir gün açar çünkü tek açan kaktüsüm kaynana topuzlarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|