![]() |
|
![]() |
#722 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili milaca; çok güzeller... Fakat ben hiçç heveslenmeyeyim, zira yerim dar oynayamam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah çok güzeller sevgili milaca... Hem yetişmişler, hem de üstüne bir de çiçek açmışlar. Ben 4. senede hem de köklü idiler diktiğimde çok şükür çiçeklerini görebildim. Ben de çelikten yetiştirmeye çalıştım kaldılar iki tane şimdilik. Onlardan da çok fazla bir ümidim yok. İnşallah fotoğraflayayım bir bakıver hallerine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca; kanalar ne kadar güzel çiçeklenmiş. Çok güzel olmuşlar; ben böyle bodur hallerini daha çok seviyorum. Onun için ben bina önünü inan ol 3 senedir temizlemeye çalışıyorum, oradan alıp başka yere dikiyorum. Ama bir türlü bina önündeki bölgeyi temizleyemedim ne hikmetse orada daha güzel açıyorlar. Alıp diktiğim, gelişsinler, öbek oluştursunlar istediğim bölgede de bir naz bir naz. Çok güzel olmuşlar bahçende, ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Ağaç Dostu
|
Sn. h_dogan; haklısınız sanırım, biz bu işi bilemiyoruz, yetiştiriciler ne kullanıyorlarda kamyonlar dolusu kavun karpuz yetiştiriyorlar. Kök başına bir ürünle olacak iş değil. Saygılar, selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca; erkek çiçekti, dişi çiçekti, kabaktı, kavundu anlamıyorum, imkânım da yok. Amaaa gel gelelim begonvilin ve çiçekleri, domatesler, biber çok güzeller çok, maşallah onlara. İlk domates fotoğrafındaki 4'lü domatesleri benim için tüketiver lütfen... Domatesi severim, e onlar da maşallah çok güzel görünüyorlar... Ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine; bitkilerde insanlar gibi, dişisi var erkeği var sağolsun arkadaşlarımız bizde öğreniyoruz, domateslerin fotoğrafını çektikten sonra koparttım, anlayacağın hiç üzülme yedik bile arkadaşım ![]() Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Ağaç Dostu
|
Zaten lütfen derken de yemiş olabileceğinizi de düşündüm... Tamam onları yemişsiniz afiyet olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar arkadaşım, bahçen ve tüm bitkilerin görmeyeli MAŞALLAH çok güzel olmuşlar. Ben yokken benim kaynana topuzuda tomurcuklanmış. Ilk defa çiçeklerini göreceğim. Umarım seninkiler kadar güzel açarlar. Iki hafta önce zaman müsait olsaydı ziyaretinize gelecektik ama kısmet olmadı. Begonvile özel ve ayrı MAŞALLAH. Akdeniz iklimini bu yüzden seviyorum. Her evin önünde kocaman begonviller var hayranlıkla onları seyrettim. Sonraki senelerde artık sizin begonvilinizi seyrederiz. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
bahceniz cok güzel bende antalyada 13 sene kaldım ve o begonvillerin hastayım diyebilirim her köşe başında begonvil vardı orda ama bulundugum yer soguk oldugundan burada hasret kaldım begonvili görünce antalya geliyor hep aklıma ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|