![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Nur hanım, yaklaşık bir saattir buradayım, kilitlenmiş durumdayım ( bu arada işyerindeyim bu saatlerde bana sorulan soruları doğru cevap verip vermediğim konusunda biraz şüpheliyim) İnanılmaz bir başarı seraya bayıldım İstanbula geldiğimde kesinlikle ordayım. Kutluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Kaybettik...
|
Hoyalar da açıyor. Çoğu türleri çelikledik köklendirdik saksılara aldık. Bir örnek vermekse maksat... Hoya montana... Kırık beyaz ve hatta krem rengi parlak kırılgan bir porselendenmişçesine kusursuzca çiçekleri. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Hayırlı olsun uğraş ve beklentileriniz, macera/merak/özveri sizi nerelere sürükledi, güzelliklere... ''Şeytanın Ergen Dibi Beklemesi'' deyişini anımsatırcasına bir hâl ![]() Çok güzel bir şey, insanın sevdiği işten hem zevk hem de nema alması. Üstüne de dostluklar katmerli oluyor. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. Ne zaman isterseniz buyurun gelin. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
nur hanım sayfanızı yeni keşfedenlerdenim üzülerek söylüyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim ![]() Evet satışım var. Şimdilik seradan satış yapıyorum. Yakın zamanda Orkide ve Hoya için forumda satış sayfası açacağım. Saygılar. Düzenleyen nrkrkmz : 26-09-2012 saat 01:54 Neden: ilave |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Merhaba.... Herşey çok güzel herkesin emeğine sağlık... Kolay gelsin... Hayırlı uğurlu ollsunlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Satışları Merakla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Ağaç Dostu
|
Nur Hanım çok yoruldunuz çok emek verdiniz sonuç mükemmel. ![]() ![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sanırım bu güzelliklere aşık olmamak elde değil. akşamları nasıl bırakıyorsunuz ve sabahları nasıl koşuyorsunuz merak ediyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Praecox ![]() Uzun süredir internete bağlanamıyordum. O yüzden forumda ki yazılarımda aksamalarım oldu. Bu sezonun ilk çiçeklerinden birkaç tane de ben koyayım. ![]() ![]() Düzenleyen nrkrkmz : 05-11-2012 saat 21:55 Neden: harf ilavesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Nur Hanım Merhaba, Bir Pazar günü ziyaret etmek istesek uygun olur musunuz? Yoksa Pazar hariç bir gün mü daha uygun oluyor sizin için? Kolay gelsin efendim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|