![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Kusur ne demek efendim, çok naziksiniz, teşekkür ediyorum sayın gülenyüz. İkimiz de iyiyiz Allah'a şükür, gündüz hava ılıman oluyor ya dışarı da oynuyor şimdi kuzum. Bense az evvel Ptt kargonun getirdiği hediye paketimi açıyordum. Çok mutlu etti beni sevgili Esin hanım. Bir sürü hediye göndermiş sağolsun, var olsun.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 27 Eylül'de bu halde olan Kazayağı'mı http://www.agaclar.net/forum/attachm...600-x-450-.jpg kışın donar diye düşünerek eve almıştım. Acem halısını iliştiriverdim bir kenarına.. ![]() Hediyelerim bununla bitmedi, devamı da var.. ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Soğanlar "Zıpçıktı.." soğanı mı sevgili Esin hanım? ![]() ![]() Ortada ki Buz çiçeği bildim lakin diğerlerinden emin olamadım? ![]() ![]() Ve bu minikleri de tanıtmanızı rica ediyorum? ![]() Kök gelişimlerini tamamlamaları için minik saksılara geçirdim hepsini, iyi yapmışmıyım? Ve bu saksıda ki hemen hemen tüm çeliklerimi de de geçtiğimiz Pazartesi bizi evinde konuk eden kıymetli arkadaşım sevgili Denizardacan hediye etti. Tekrar teşekkür ediyorum kendisine, çok güzel ağırladı sağolsun. Kocaman yürekli, tam bir bitki delisi, çılgın arkadaşım. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Elinize sağ salim ulaşmalarına sevindim Sudenur hanım. Evet onlar pembe zıpçıktı soğanı diğer iki miniğe gelince resimde soldaki maviş diğeri ise mercanköşk aromatik bitkiler ilginizi çekiyor diye kalmış aklımda. Gülegüle büyütün hepsini.Sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet doğru anımsamışsınız, aromatik bitkilere bir hayli meraklıyım.. ![]() Maviş'i tahmin etmiştim ama emin olamamıştım, gayet sağlıklı ve iyi durumda geldiler, çok güzel hazırlamışsınız, elinize sağlık, çok çok teşekkür ederim tekrardan. )Önde ki uzun yapraklıdan da emin olamadım? http://www.agaclar.net/forum/attachm...50-x-600-d.jpg Ne olur kusuruma bakmayın, hem onca zahmete giriyorsunuz hem de sorularımla uğraşıyorsunuz böyle. )Bu kurdela çiçeğini de Denizardacan hedye etti sağ olsun. Öylesine güçlüydü ki kök yapısı, saksıdan ayırırken epey zorlandı.. )![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Önde ki uzun yapraklıdan da emin olamadım? http://www.agaclar.net/forum/attachm...50-x-600-d.jpg Ne olur kusuruma bakmayın, hem onca zahmete giriyorsunuz hem de sorularımla uğraşıyorsunuz böyle. )Öndeki uzun yapraklıda yakında açmaya hazırlanan mis kokulu frezya. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ooo, süpermiş! ![]() Bahçeye mi ekseydim acaba.. ) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Gönderdiklerim henüz küçük olanlar benim malum bahçem olmadığı için saksıda alışıklar. Bu yıl saksıda kalsınlar önümüzdeki yıl soğanlar büyüyünce bahçeye geçirirsiniz. Ayrıca sorularınız sıkmıyor inanın bitkilerden açılan sohbeti severim. Hepsinin de çiçeklerini görmek nasip olur inşallah sevgiyle kalın. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|