![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili İlksenozturk uzun bir aradan sonra burada olmanız ne güzel. Kazayağı şu an büyüdüğü gibi boylu boyunca uzayıp giden bir bitkiyse eğer bahçeye ekmek daha uygun olur diye düşündüm, yer örtücü olarak kullanabilirim. )Hoşgelmişsiniz sevgili hberbul, keşke zaman ve fırsat yaratabilsenizde 20 Ekim toplantımızda sizde olsanız aramızda. Karşıyaka'ya bir gidebilsem neler neler alacağım fakat öyle uzak ki.. Dirgen yardımı için teşekkürler.. )Aaa Güler hanım, o kadar ucuz bir şeyse semt pazarını kaçırmayım bu hafta. ![]() Düzenleyen Sudenur : 02-10-2012 saat 00:41 Neden: kelime hatası.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Ben de semt pazarına gittiğimde önce bu gibi şeyleri satanları dolaşırım. Boy boy zincirler, çıngıraklar-çanlar, bahçe aletleri, alet saplarını tek tek incelerim. Yanımda olanlar sıkılırlar, ben de " haydi siz sebze pazarına gidin, ben sizi orada bulurum" diyerek yollarım. Aldıklarımı gören Oğuz, şaşırır " valla alem kadınsın, ne yapacaksın bunları" derse de cevabım hazırdır: zamanı geldiğinde bulurum, kullanılacak yeri. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buna "Çatal bel" ya da Pancar sökme beli deniliyor. |