Hoşgeldiniz sevgili
yenibahçe, uğramanıza çok sevindim. İnanın ben de sizin kadar heyecanlıyım, üstadlarımdan öneriler geldikçe daha çok heyecanlanıyor, hevese geliyorum sayenizde. Keyifli gezintiler dilerim..

)
Çok teşekkür ederim
Nurcan hanım, tecrübelerinizi paylaşmanızdan büyük mutluluk duydum, kalbim çarptı mesajınızı okurken.

Öneride bulunduğunuz sayfayı büyük bir titizlikle inceleyip notlar aldım, bir sorum daha olacak yüzsüzlük olarak düşünmezseniz.

Kalıcı bitkilerle soğanlı bitkileri bir arada dikmek soğanları çürütmez mi? Nergis, lale, çiğdem, muskari ve sümbül soğanları sipariş etmiştim Zengarden'den, bir kaç vakte kadar gelir diye düşünüyorum, dona dayanıklı sukulent türleriyle birlikte bir arajman yapsam olur mu dersiniz o taş bölüm için?
Evet sevgili
sibelim, mis gibi kokuyorlardı, yarın bir kez daha koklayacağım sizin için.

Çiçekler öyle tepe de ve yüksekte açmışlardı ki koklayabilmek için eğmek zorunda kaldım dalı. Komşularım "Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ.." diye takılıp duruyorlar, sitede ekili onca leylaktan bir tek benim güzelim açtı maşallah. Eşime kalsa söktürecekti güzelim çalıyı, ikna ettiğim iyi oldu.