![]() |
|
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Selamlar bizden. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-05-2012
|
Osman Bey saygılar. Çk-ok güzel bir bahçeniz var ellerinize emeklerinize sağlık. Tahmin ediyorum ki böyle güzel bir bahçe oluşturmak için çoluğunuzun çocuğunuzunda bayağı bir yardımı dokunmuştur size ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
22.04.2012 tarihinde ormana kuzu göbeği toplamaya gittiğimde tomurcuk halinde görüp, getirip bahçeme diktiğim bir yabani orkide türü yumru köklü bitki. Bitkinin çiçek yapısı çok farklı her çiçekten gelin teli şeklinde sarkan 3 veya 4 adet tül şeklinde uzantılar var. Bitkinin boyu yaklaşık 40 cm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
12.05.2012 sebze bahçesi, Daha önce 2 sefer pullukla toprak sürüldü üzerinden traktörle çapa çekilerek bahçe ekilebilir hale getirildi. Önce damlama boruları serildi, ardından domates,fasulye,salatalık ve börülce fidanları ekimi yapıldı. Diğer bitkilerin ekimi fırsat oldukça yapılacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2008
|
Bu çeşmeye arkadan su girişi yapıp musluk bağlansa ne süper bir görüntü olur ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yabani orkideye bayıldım. Memleketimizde ne güzellikler var. Elimde olsa onları cam küvezler içinde saklardım. Biz daha topraklarımızda neler olduğunu anlamadan yabancılar çalıp üretimine bile geçiyorlar. Sonrada bir marka ve isim. Oluyor onların bitkisi. Kuzu göbeği de berketli olmuş maşallah. Afiyet olsun. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Sayın smnumal, Aslanağızları ne güzel her yerden fışkırmışlar. Tarihi çeşme ve kübe bayıldım. Çan çiçekleri ve ormandan gelen çiçek de çok hoş. Kuzu göbeği mantarı hep duyardım, sayenizde görmüş de oldum, ama cesaret edip yiyebilir miyim bilmem. Kolay gelsin, bol ürünler, güzel çiçeklerle dolsun bahçeniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kuzu göbeği genellikle mart ve nisan aylarında olan bir mantar türü bu sene hava şartlarından dolayı pek verimli olmadı. Selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ziyaretiniz için çok teşekkürler. Aslanağzı çiçeklerini ben ekmiyorum dökülen tohumlardan heryerde bitiyor ve biten fideler çoğunlukla farklı renkli oluyor. Kuzu göbeği mantarını korkmadan tüketebilirsiniz. Maalesef bizim insanımızın sofrasına gelmeden fiyatı pahalı olduğu için çoğunlukla dışarıya ihraç ediliyor. İyi temennileriniz için çok teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
sayfanız hayırlı olsun çok güzel çiçeklriniz var... hele yabani orkidenize bayıldım çok değişik çok güzel... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-12-2010
|
Yeni bahçeniz hayırlı olsun sayın smnunal bahçeniz gerçekten çok güzel. 150 m2 bu kadar güzel ve canlılık görmek nadirdir. Sağlıklı ve güzel paylaşımlarınızın devam etmesi dileğiyle... Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın redsonia, sayfamı ziyaretiniz için teşekkür eder yine beklerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ziyaret ve temennileriniz için teşekkür ederim. Paylaşımlarımız elbette devam edecek bizi izlemeye devam edin, Saygılar bizden. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-03-2012
|
abicim bahçen hayırlı uğurlu olsun bir gün o çiçekleri çalmaya geleceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|