![]() |
|
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Merhaba, Bahçeniz harkulade.Emeğinize sağlık. Yalnız çan çiçeğinize bayıldım.Çoçukluğumda kırlarda toplardım.O güzel günler aklıma geldi.Keşke benim de temin etme olanağım olsa. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çok teşekkür ederim. Eğer çan çiçeğinde tohum oluşursa isteyen arkadaşlara vermekten mutluluk duyarım. Bu çiçeği bende ilk kez yetiştiriyorum. Sevgi ve saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Her şey çok güzel. Sağlık ve huzur içinde bahçenizin keyfinin çıkarırsınız inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Şöyle bahçenizde bir tur atınca bilmediğim çiçeklere rastladım. Çan çiçekleri çok güzel,ailenize yeni katılanların ismi hemen öğrenilmeli ki küsmesinler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bizimde bilmediğimiz bir çok bitki çeşidi var. Zamanla öğrenmeye çalışıyoruz. Ailemizin yeni üyelerini mutlaka tanıyan birileri çıkacaktır. Çan çiçekleri tohum oluşturursa isteyenlere dağıtacağım bilginiz olsun. Selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Zamanında babamın teyzesine ait olan 1990 yıllarda sağ iken bağışlamış olduğu 2007-2008 yıllarında restore edilen bahçemin kuzey cephesine komşu meşhur Osman Hamdi Bey konağı ziyaretçilerini bekliyor. Not: Osman Hamdi Bey ünlü Türk Ressamı ve Müzecisidir. Dünyaca tanınan Kamlumbağa terbiyecisi tablosu ona aittir. Düzenleyen smnunal : 09-05-2013 saat 09:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
bitkilerinizin İsmi Torenia Fournieri . |
|
![]() |
![]() ![]() |