Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi almira
Çan çiçekleri. Çok güzeller. Güle güle büyütün. Bu yıl ben de bir arkadaş sayesinde yeni tohum ektim. Daha çok minikler.
Yabani orkideye bayıldım. Memleketimizde ne güzellikler var. Elimde olsa onları cam küvezler içinde saklardım. Biz daha topraklarımızda neler olduğunu anlamadan yabancılar çalıp üretimine bile geçiyorlar. Sonrada bir marka ve isim. Oluyor onların bitkisi.
Kuzu göbeği de berketli olmuş maşallah. Afiyet olsun. 
|
Sayın almira bitkimin ismini sayende öğrenmiş oldum teşekkürler. Bizim memleketemizde maalesef hiçbirşeyin kıymeti bilinmiyor. Sonrada yabancılar yapıyor onlarda var bizde niye yok diye söylenip duruyoruz.
Kuzu göbeği genellikle mart ve nisan aylarında olan bir mantar türü bu sene hava şartlarından dolayı pek verimli olmadı. Selamlarımla.