![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Herhafta enaz 15-20 kg toplarsanız ne yaparsınız önce kendi ihtiyacınızı daha sonra yakınların artanıda enaz resimdeki kadar komşulara dağıtmak mecburiyetinde kalırsınız. Aç gözlülük yapıp fazla dikmeye gerek yok cins olarak zaten çok verimli. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşallah çok verimlilermiş. Kaç kök dikmiştiniz? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın limon sever kök olarak saymadık bizde adettendir fazla olsun eksik olmasın mantığı ile ihtiyaçtan fazla ekilir. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben sadece seneye kaç kök dikersem sizinkiler kadar çok verim alırım diye hesap edecektim 10 kök diksem sizinkilere ulaşamam sanırım. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
ALLAH size sağlık bahçenize bereket ihsan etsin sn.smnunal arkadaşım bol berektli yıllar olsun inşallah. Bahçenizdeki herşey mükemmel elleriniz dert görmesin hepsi ayrı emek istiyor bunların selamlar saygılar |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Maaaşallah boncuk gibi dizmiş.Bu çeşitten yetiştirmek isterim.Bend'de ayaş,Maraş,Pembe domates var.Hırsız kandıran bizim meşhur kavun türümüzdür.Tadı'da çok nefisdir.Kavun olarak Çorumun meşhur 10 diliminden var.O da güzel oluyor. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Mimarislim, San marzino domates tohumundan ve yöresel siyah uzun patlıcan tohumları olgunlaştığında tarafınıza gönderilecektir bilginize. Bende sizin Çorum kavununu denemek isterim. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Sayın smnunal:Çorum 10 dilim olgunlaşsın gönderirim tabiiiki. |