agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-06-2016, 23:38   #1
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Güle güle büyüt abla hepsini, çok güzeller. Bahçede ekecek yer kaldı mı ne kadar çok çeşit almışsın . Ben yer bulamıyorum artık. Bahçe arapsaçına döndü.

Pembe armeriaya bayıldım. Soğuklara dayanıklı olması süpermiş. Sevgiler.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-06-2016, 20:33   #2
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Güle güle büyüt abla hepsini, çok güzeller. Bahçede ekecek yer kaldı mı ne kadar çok çeşit almışsın . Ben yer bulamıyorum artık. Bahçe arapsaçına döndü.

Pembe armeriaya bayıldım. Soğuklara dayanıklı olması süpermiş. Sevgiler.

Teşekkür ederim sevgili aleydi, beğenmene sevindim. Bahçemde yer kaldı mı sorusuna gelinceee bu sene mevsimlik çiçek tohumlarından hiç ekmedim, seçtiğim bitkiler çalı türü ve kışa dayanıklı ve kalıcı bitkiler.

O yüzden bahçem bu sene biraz boş kaldı, son aldıklarım da sarkan çiçekler, bulduğum yerlere asıyorum. Etkinlikten gelen çiçek tohumlarını hiç ekmedim, bu sene çok istekli olamadım.
Arka bahçeye de sadece domates ve biber diktim yine isteksiz isteksiz hep geriden geriye gidiyorum anlayacağın.

Pembe armerianın beyaz olanından almıştım daha önce, hoşuma gitti o yüzden hadi pembesi de olsun diye aldım.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-06-2016, 23:41   #3
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili akçabardak'ım valla harikalar. Sefalar, kalibroşalar muhteşem. Madem yanlışlık olmuş, özür olarak kalibroşanın katmerlisini göndersinler inşallah...
Çok güzeller çok, maşallah!..

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-06-2016, 20:37   #4
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili akçabardak'ım valla harikalar. Sefalar, kalibroşalar muhteşem. Madem yanlışlık olmuş, özür olarak kalibroşanın katmerlisini göndersinler inşallah...
Çok güzeller çok, maşallah!..

Çok teşekkür ediyorum sevgili YeniGinem, çok yoğun oldukları için bazen böyle karışıklık olabiliyor, hayırlısı bakalım göndereceklerini hiç sanmıyorum çünkü çok çabuk tükeniyorlar, alış verişler çok fazla.

Eski 19-06-2016, 02:11   #5
Ağaç Dostu

Resulgur's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2015
Sn. akçabardak ne yapacaksınız o kadar çiçeği anlamıyorum. Çıldırmış olmalısınız

Çiçeklerini görmeniz dileğiyle güle güle büyütün

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-06-2016, 20:43   #6
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Resulgur Mesajı Göster
Sn. akçabardak ne yapacaksınız o kadar çiçeği anlamıyorum. Çıldırmış olmalısınız

Çiçeklerini görmeniz dileğiyle güle güle büyütün

Sayın Resulgur gerçekten bu sefer çok abarttım sanırım, ben de bilmiyorum, bitki delisi oldum çıktım güzel güzel çiçekleri görünce huyum kurusun dayanamıyorum işte, inşallah artık bu gerçekten ama gerçekten son olsun

Teşekkür ederim.

Eski 19-06-2016, 09:50   #7
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Yeni bitkilerini güle güle büyüt, Sevgili akçabardak.

Bazılarında pişti olmuşuz. Kalibroşhanın sarısını istemiştim aslında stokta yokmuş. İlk kez sipariş verdiğim için çoğuna cesaret edemedim, göndersinler bakalım, nasıl olacak, dedim.

Mavi kelebeği istemediğime pişman oldum. Şu anda stokta yok görünüyor. Şimdi eşime, ''stevia da var orada, beraber bakalım mı'' deyip duruyorum. Maksat stevia değil, (kendisi başka bir adresten tohumlarını getirtmişti, çimlenmediler,) gözüme kestirdiğim bir kaç bitkiyi daha getirtmek.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-06-2016, 21:01   #8
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Yeni bitkilerini güle güle büyüt, Sevgili akçabardak.

Bazılarında pişti olmuşuz. Kalibroşhanın sarısını istemiştim aslında stokta yokmuş. İlk kez sipariş verdiğim için çoğuna cesaret edemedim, göndersinler bakalım, nasıl olacak, dedim.

Mavi kelebeği istemediğime pişman oldum. Şu anda stokta yok görünüyor. Şimdi eşime, ''stevia da var orada, beraber bakalım mı'' deyip duruyorum. Maksat stevia değil, (kendisi başka bir adresten tohumlarını getirtmişti, çimlenmediler,) gözüme kestirdiğim bir kaç bitkiyi daha getirtmek.
Sevgili SDurul Kalibroşaların bütün serisini alacaktım ama 2-3 rengin dışında diğerleri stokta yoktu, daha önce sarısını almıştım çiçekleri epey dayanıklıymış, üzerinden çiçekleri hiç eksik olmuyor, benim de hoşuma gitti bu durum.

Mavi kelebek stokta yok demişsiniz ya... gözünüze kestirdiğiniz bitki stokta yoksa eğer... ama ille de edinmek istiyorsanız ürünün üzerine tıklayın Gelince haber ver yazısı çıkıyor ona tıklıyorsunuz o bitki geldiğinde Email' nize ürün geldi diye yazıyorlar ben bir çok bitkiyi o şekilde alabildim çünkü çok çabuk tükeniyor, ya da sürekli takip edilecek.

Stevia bitkisi bende de var geçen sene bir kök çiçeklenip tohum yapması için bırakmıştım ama nedense ben de çimlendiremedim.

Eski 19-06-2016, 23:06   #9
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Güle güle büyüt sevgili akçabardak hepside harika bitkiler

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-06-2016, 09:28   #10
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Teşekkür ederim sevgili günebakan.

Eski 20-06-2016, 10:07   #11
Ağaç Dostu

duy-gu's Avatar

Giriş Tarihi: 02-12-2015
Sevgili akçabardak,
Yeni çiçeklerinizi güle güle büyütün Ben de zengarden dan katmerli mavi kalibroşa almıştım annem için. Balkonda asma saksıda duruyordu. Kuşlar çiçeğin tadını çok sevmiş olmalı ki hepsini yemişler Aman kuşlara dikkat diyeyim

duy-gu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-06-2016, 10:58   #12
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Teşekkür ederim sevgili duy-gu, mavisinden ben de çok istedim ama bulamadım. Sarı kalibroşamı şimdilik şeftali dalına emanet ettim, buna iyi bak sakın başına bir iş gelmesin diyerek, şimdilik rahatsız eden yok şükür

Yeni gelenler daha beklemedeler, Çarşamba günü askılı saksı alınacak ve yeni saksılarına alınacaklar.

Eski 20-06-2016, 22:12   #13
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 25-01-2012
Sayın akçabardak,yeni çiçekleriniz inşallah sağlıklı ve bol çiçekli olur.Çiçekseverler olarak sanıyorum hepimiz aynıyız,tümünü edinmeye çalışıyoruz.
Henüz teras sayfası açmaya zaman bulamadığımdan sadece resim stokladım.Bu yıl artık çalışmaya nokta koyduğum için umarım paylaşımlara başlayabilirim.Size de kolay gelsin.

ryhnckmk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-06-2016, 09:30   #14
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ryhnckmk Mesajı Göster
Sayın akçabardak,yeni çiçekleriniz inşallah sağlıklı ve bol çiçekli olur.Çiçekseverler olarak sanıyorum hepimiz aynıyız,tümünü edinmeye çalışıyoruz.
Henüz teras sayfası açmaya zaman bulamadığımdan sadece resim stokladım.Bu yıl artık çalışmaya nokta koyduğum için umarım paylaşımlara başlayabilirim.Size de kolay gelsin.

Sayfama hoş geldiniz Sayın ryhnckmk,

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, çok sağ olun. Önceleri bu kadar çok çeşidim yoktu, ta ki bu siteye girene kadar, ne zaman kendimi Ağaçlar Net sitesinde buldum olan oldu, dünyada neler varmış ta benim haberim yokmuş, gerisi zaten kendiliğinden geldi

Madem ki siz de buradasınız umarım en kısa zamanda siz de kendi sayfanızı açar, güzelliklerinizi bizlerle paylaşırsınız. Sevgilerimle

Eski 21-06-2016, 04:09   #15
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
ablacım çiçeklerini güle güle büyüt. hepsi çok güzel. lithodoraya bayıldım.gündüz sefasına da öyle, marketlerde satılan tohumlardan alıp ekmiştim. çok büyümediler, pek keyifleri de yok güneşi az görüyor ondan olabilir. bir de benimki mevsimlik olandan sizinki çok yıllık olana benziyor. papağan gagası çok güzel bir çiçek. gel gör ki o kadarda nazlı veya benim ki bana naz yapıyor. ne soğuk seviyor ne sıcak, tam keyiflendi diyorum. birden arıza veriyor.şimdi de öyle, pamuklu bitler sarmış. galiba çok sevdiğimizi belli etmemek gerekiyor. yoksa nazından yanına yaklaşılmıyor bahçede iken hiç böyle değildi.nasıl saksıya alıp balkona çıkardım gözümün önünde dursun diye doyasıya çiçeklerini seyredeyim diye. daha çiçek görmedim. dedim ya bir türlü anlaşamadık.bu gidişle sanırım yine bahçeye inecek.havalar çok sıcak Allah'ım çiçeklerimizi bu sıcaklardan korusun.sevgiler....

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-06-2016, 09:58   #16
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
ablacım çiçeklerini güle güle büyüt. hepsi çok güzel. lithodoraya bayıldım.gündüz sefasına da öyle, marketlerde satılan tohumlardan alıp ekmiştim. çok büyümediler, pek keyifleri de yok güneşi az görüyor ondan olabilir. bir de benimki mevsimlik olandan sizinki çok yıllık olana benziyor. papağan gagası çok güzel bir çiçek. gel gör ki o kadarda nazlı veya benim ki bana naz yapıyor. ne soğuk seviyor ne sıcak, tam keyiflendi diyorum. birden arıza veriyor.şimdi de öyle, pamuklu bitler sarmış. galiba çok sevdiğimizi belli etmemek gerekiyor. yoksa nazından yanına yaklaşılmıyor bahçede iken hiç böyle değildi.nasıl saksıya alıp balkona çıkardım gözümün önünde dursun diye doyasıya çiçeklerini seyredeyim diye. daha çiçek görmedim. dedim ya bir türlü anlaşamadık.bu gidişle sanırım yine bahçeye inecek.havalar çok sıcak Allah'ım çiçeklerimizi bu sıcaklardan korusun.sevgiler....
Çok teşekkür ederim münevverciğim, sağ olasın,
Lithodora kışa dayanıklı diye aldım, artık çok yıllık ve kışa dayanıklı olanlardan yana tercih yapmaya başladım bakalım sonu ne olacak.

Papağan gagasını çok istiyordum, senden gelen çelikleri tutturamayınca bu firmadan fidesini aldım, önce çok güzel gidiyordu havalar iyice soğumaya başlayınca içeriye almıştım, gün günden kötüledi, yaprakları patır patır döküldü sonra da öldü.

Bu sene tekrar şansımı deneyeyim dedim olursa olur olmaz ise kendi bilir hiç olmazsa hevesimi almış olurum, bu da son şansım olur Sen bahçeye alırım demişsin ama donlara dayanıksız diyor, gerçi sizin ikliminiz bize göre daha ılıman, ben cesaret edemem, olur da yaşata bilir isem bir iki çelik çoğaltmayı denerim, sonra da bir tanesini bahçeye alırım denemek için. Sevgiler

Eski 21-06-2016, 10:54   #17
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Çok teşekkür ederim münevverciğim, sağ olasın,
Lithodora kışa dayanıklı diye aldım, artık çok yıllık ve kışa dayanıklı olanlardan yana tercih yapmaya başladım bakalım sonu ne olacak.

Papağan gagasını çok istiyordum, senden gelen çelikleri tutturamayınca bu firmadan fidesini aldım, önce çok güzel gidiyordu havalar iyice soğumaya başlayınca içeriye almıştım, gün günden kötüledi, yaprakları patır patır döküldü sonra da öldü.

Bu sene tekrar şansımı deneyeyim dedim olursa olur olmaz ise kendi bilir hiç olmazsa hevesimi almış olurum, bu da son şansım olur Sen bahçeye alırım demişsin ama donlara dayanıksız diyor, gerçi sizin ikliminiz bize göre daha ılıman, ben cesaret edemem, olur da yaşata bilir isem bir iki çelik çoğaltmayı denerim, sonra da bir tanesini bahçeye alırım denemek için. Sevgiler

ablacım ben bahçeye alırım derken, saksı ile birlikte bahçeye koymaktan bahsetmiştim. yere dikmeyi ben de cesaret edemedim.balkonda seramiklerin sıcağı yakıyor gibi geldi. birde bizim kavurucu sıcaklardan çoğu bitkilerin yaprakları kavrulup zarar görüyor.kışı da saksısıyla birlikte bahçemin batı cephesinde korunaklı bir köşede geçirmişti. aslında ben de minicik çeliklerden tutturunca pek sevindim.bakımı kolay diye daha sonra kaç tane dikmiş isem (size de dahil) başarılı olamadım.hiç de kolay olmadığını anladım hala deniyorum.doğru zamanı bulup tutturana kadar da deneyeceğim. aynen dediğin gibi aşrı sıcak ve soğuktan yaprakları pıtır pıtır dökülüyor. bahçeye diken arkadaş (hozat) onun bahçesi de gördüm. oda yere dikilince altları çalı gibi kuruduğunu, en güzeli saksıda olduğunu belirtmiş.inşallah sizin oraların havasını sever de sizinde yüzünüzü güldürür. bizlerle de gelişimini bol bol çiçeklerini paylaşırsınız.bizde keyifle seyrederiz.sevgiler....

Eski 22-06-2016, 21:30   #18
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Bu gün semt pazarımıza gittik, kendime söz vermiştim çiçekçilere uğramayacağım diye ama sadece şöyle bir bakmak istedim ne var ne yok.

Gözüme bu bodur bir karış bile boyu olmayan lisianthuslara takıldı
e gel de alma şimdi

Name:  DSCF9546.jpg
Views: 525
Size:  29.2 KB

Yanlarında bir de bu nakışlı karanfili almasam gözüm onda kalacaktı açıkçası
Name:  DSCF9545.jpg
Views: 512
Size:  29.3 KB

Bakar mısınız şunun güzelliğine.
Name:  DSCF9547.jpg
Views: 525
Size:  21.1 KB

Bu zamana kadar hiç Vapur dumanım olmamıştı.
Etkinlikten tohumlarını talep etmiştim, tohumları ektim
çok güzel çimlendiler fakat fideleri bir türlü büyütmeyi beceremedim
hevesim kalmasın diye onların da hatırını saymak istedim

Saksılar da yeni alındı.
Name:  DSCF9548.jpg
Views: 530
Size:  42.4 KB

Eski 22-06-2016, 21:30   #19
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Sadece karanfil ve lisianthuslar mı?

2-3 senedir kafayı taktığım, ille de isterim diye diye nihayet bu gün
karşıma çıktılar.

Nam-ı diğer : Agapanthus - Aşk zambağı - Afrika zambağı, Nil zambağı.

Hem de hem beyazı, hem de moru ikisi de bir arada,
sabreden derviş muradına erermiş ben de bu gün muradıma ermiş oldum

Name:  DSCF9550.jpg
Views: 500
Size:  32.8 KB

Name:  DSCF9551.jpg
Views: 511
Size:  33.4 KB

Mor olanı çiçeklerini açınca tekrar fotoğraflarım
Name:  DSCF9552.jpg
Views: 524
Size:  27.5 KB

Bu gün aldıklarımın hepsini bahçeye dikmeyi düşünüyorum.

Eski 22-06-2016, 22:40   #20
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

ablacım, almadığına pişman olup,üzüleceğine böyle alacaksın eve mutlu, mutlu döneceksin. hepsi çok güzel harika, bende lisileri görsem hiç düşünmeden alırdım.bahçene çok yakışacak güle güle seyret. sevgiler.

Eski 22-06-2016, 23:05   #21
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
ablacım, almadığına pişman olup,üzüleceğine böyle alacaksın eve mutlu, mutlu döneceksin. hepsi çok güzel harika, bende lisileri görsem hiç düşünmeden alırdım.bahçene çok yakışacak güle güle seyret. sevgiler.

Teşekkür ederim münevverciğim, dediğin gibi evet almasaydım gerçekten üzülecektim. İnşallah sen de bir gün denk gelirsin, şimdi tam lisi zamanı, yeni yeni pazarlarda satışa çıkarmışlar tanesi 5 Tl. den satılıyor, belki sana da denk gelir bakarsın, uzun boylulardan bile vardı ama benim dikkatimi bu bodurlar çekti. İyi şanslar inşallah dilerim.

Düzenleyen akçabardak : 29-06-2016 saat 23:52
Eski 29-06-2016, 22:27   #22
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Geçen hafta aldığım Agapanthulardan mor olan çiçeklerini açmaya
başladı, ben mor beklerken açık mavi çıktı.

Name:  DSCF9572.jpg
Views: 517

Name:  DSCF9573.jpg
Views: 486
Size:  40.1 KB

Eski 29-06-2016, 22:33   #23
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Mavişim

Bu sene mavişim sanırım sıcaklardan etkilendi, pek keyifli açmadı.

Arka planda olan yeşillik bitişik komşumun mazı ağacı
benim balkonumun yanından yükselen mazı, mavişime dekor olarak
kullandım.
Name:  DSCF9553.jpg
Views: 498
Size:  67.0 KB

Name:  DSCF9554.jpg
Views: 513
Size:  54.9 KB

Eski 29-06-2016, 22:40   #24
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Bu sene lavatera tohumlarını ekemedim ama geçen seneden dökülen
tohumlardan kendi kendilerine çimlenmişler, hava biraz karanlıktı
renkleri biraz garip çıkmış.

Name:  DSCF9515.jpg
Views: 499
Size:  44.1 KB

Name:  DSCF9516.jpg
Views: 502
Size:  46.2 KB

Eski 29-06-2016, 22:48   #25
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Son kez açmak isteyenler de var.

Hızını alamayıp 4. çiçek sapını (yerden bitme) çıkararak çiçeğini açtı.
Name:  DSCF9508.jpg
Views: 472

Kala çiçeği de hızını alamayanlardan, bu kök hiç durmadan tomurcuklanıyor
Name:  DSCF9481.jpg
Views: 495
Size:  64.5 KB

Eski 29-06-2016, 22:59   #26
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
@ akçabardak, bu sene sıcakların çiçeklere etkisi kötü oldu. Benim geçen seneden kalan maviş yaylaya getirince düzeldi. Geçen ay ikisi maviş biri beyaziş üç tane daha minik saksı almıştım. Beyaz olanı da yaylaya getirdim geçenlerde, keşke diğer ikisini de getirseymişim, dün aşağı indiğimde ikisinin de kuruduğunu sadece köklerinde canlılık belirtisi olduğunu gördüm. Tohumdan yetiştirdiğim papatyaları da toplu olduğu yerden viyollere tek tek aktardığımda bir kaç güne kalmadan aktardıklarım ölüyordu. Yaylada tekrar aktardım hiç sorun olmadı.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-06-2016, 23:12   #27
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
@ akçabardak, bu sene sıcakların çiçeklere etkisi kötü oldu. Benim geçen seneden kalan maviş yaylaya getirince düzeldi. Geçen ay ikisi maviş biri beyaziş üç tane daha minik saksı almıştım. Beyaz olanı da yaylaya getirdim geçenlerde, keşke diğer ikisini de getirseymişim, dün aşağı indiğimde ikisinin de kuruduğunu sadece köklerinde canlılık belirtisi olduğunu gördüm. Tohumdan yetiştirdiğim papatyaları da toplu olduğu yerden viyollere tek tek aktardığımda bir kaç güne kalmadan aktardıklarım ölüyordu. Yaylada tekrar aktardım hiç sorun olmadı.

Bu sene sıcaklar sanki erken mi başladı ne... Haziran başında donuyorduk, 2. haftasından sonra birden yaktı kavurdu geçti, iki üç gündür biraz serinledi bitkiler de rahatladı biz de.

Sizin yayla serinceciktir ne güzel, benim domateslerim sıcaktan çiçeklerini hep döktü, boyları yarım metreyi geçti daha meyve tutumu yok, iyice hevesim kaçtı Sn. TCM iyi ki yaylaya götürmüşsünüz yoksa hepsi ölürdü, ne de olsa yayla havası serincecik.

Eski 29-06-2016, 23:00   #28
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Sabahın köründe sıcaklardan dolayı uykum kaçarsa kendimi bahçeye atarım
Daha hava aydınlanmamış bile karanlıkta fotoğraf çekiyorum.

Ezan çiçeğinin son durumu, bir tek ben mi erkenciyim...
Name:  DSCF9511.jpg
Views: 498
Size:  67.3 KB

Arılar da vızır vızır sabahın köründe iş başında, ezan çiçeklerinin üzerlerinde
vızır vızır arılar, bir tanesini yakalayabilmişim.
Name:  DSCF9512.jpg
Views: 486
Size:  64.8 KB

Hava karanlık, arka planda ortancalar görülmekte.
Name:  DSCF9513.jpg
Views: 495
Size:  40.0 KB

Eski 29-06-2016, 23:01   #29
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Abla sizin pazar hangi günler kuruluyor. Hiç bizim pazara böyle güzel çiçekler gelmiyor . İyi günlerde sevgiyle büyüt.

Lisi fidelerim daha çok küçükler. Çiçekli halleri çok güzel. Kamil beyden rica etsek bodurlarını yetiştirse . Boyları çok uzayınca yerlere değiyorlar. Geçen yıl öyle olmuştu. Bu yıl kırmızını aldım. Bir kaç fidemi kaybettim kırmızı değildir umarım, o rengini çok merak ediyorum. Emeklerine sağlık zevkle izliyoruz bahçeni. Sevgilerimle.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-06-2016, 23:28   #30
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Abla sizin pazar hangi günler kuruluyor. Hiç bizim pazara böyle güzel çiçekler gelmiyor . İyi günlerde sevgiyle büyüt.

Lisi fidelerim daha çok küçükler. Çiçekli halleri çok güzel. Kamil beyden rica etsek bodurlarını yetiştirse . Boyları çok uzayınca yerlere değiyorlar. Geçen yıl öyle olmuştu. Bu yıl kırmızını aldım. Bir kaç fidemi kaybettim kırmızı değildir umarım, o rengini çok merak ediyorum. Emeklerine sağlık zevkle izliyoruz bahçeni. Sevgilerimle.

Teşekkür ederim sevgili aleydi, seninde emeklerine sağlık, senin bahçen de çok güzel olmuş.

Bizim pazarımız Çarşamba günleri kuruluyor, bu gün yine gittik pazara çiçek bölümüne uğradım çok değişik çiçekler getimişlerdi yine, Agapanthuslardan yine vardı, çok güzel Pentas çiçekleri getirmişler, beyazı şeker pembesi, koyu pembesi, almadım ama sonra da pişman oldum.

Bayramdan sonra gene getireceklermiş, daha liseli kızlar getireceğiz değince çok şaşırdım, liseli kız neymiş diye sorduğumda Lisianthus demez mi gülmekten alamadım kendim, adama dedim ki onun adı liseli kız değil, türkçe adı lalegül deyince bu sefer o şaşırdı.

Bodurlarını bende bu sene ilk defa gördüm, aslında sabahtan gidilse neler neler var, biz geç gidiyoruz, bu ara takip edeceğim bakalım diğer renklerinden yakalayabilecek miyim. Sevgilerimle

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025