![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Meteeee neredesin acil yardım bu fotoğrafa bir göz atarmısın... bu saksıda bazı mülteciler var birisi petünye diğerini bilemedim kardinal sarmaşığı olabilir mi?Çıkmayan tohumların topraklarını bir saksıda birleştirip lobelya ekmiştim, bu sarmaşık ve petünya da çıkmış. Ne olur bana kardinal sarmaşığı deyin, ben yaprağından benzettim ama yine de emin olamadım. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
yaprağı pasifloraya da benziyor ama cardinal ( diye düşünüyorum uç tarafında yani sardığı kısım çıkmadı mı fotoğrafı yok mu ? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah cardinaldir, şimdi tazecik fotoğrafladım, o günden bu yana epey de sarmış. Ben de daha çok cardinale benzettim, ne çıkarsa bahtıma. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun Nur topu gibi tütütütü bir cardinaliniz oldu ![]() Ben diyorum benim tohumlarım yaramazdır canı ne zaman isterse çıkar diye ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haklısın valaha ne diyeyim ben o tohumu aylarca çimlenmesini bekledim, çimlenmeyince, ee yetti gayri dedim toprakları kattım karıştırdım bir saksıda topladım gerçekten de kendi ne zaman isterse o zaman çimlendi ![]() Olsun da nur topu gibi bir cardinal olsun teşekkür ederim Meteciğim sağ olasın, ellerin dert görmesin bu tohumları ektin, yetiştirdin, bizler için tohumlarını toplayıp etkinlikte paylaştın. Sevgiler. |
|
|
|
|
![]() |
|
|