Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili akçabardak, az önce sümbülteber sayfasında paylaştım; sümbülteber midir diye ve hemen yanında da kendiliğinden çıkan kardinal sarmaşığım var.
Sen de, ben de inşallah sarmaşığımızın kırmızı çiçeklerini görebilelim...
|
Sevgili YeniGine sümbülteber bölümüne baktım, ben senin bitkini sümbültebere benzettim ama kararı yine de hocalar versin derim.
Kardinal sarmaşığına da baktım benim kisi de aynısının tıpkısı, ben ilk defa yetiştirdiğim için anlayamadım o yüzden Mete Kardeşten yardım istedim, hemde acil dedim

sağ olsun daha benim bahçeme uğrayacak ta bakacak

o gelene kadar ben belki öleceğim ne yapacağız şimdi bilmem

sen de bana soracaksın şimdi neden Meteden yardım istedin diye... çünkü etkinlikten tohumunu o göndermişti... 2 tanecik ektim aylarca bekledim çıkmadılar

çıkmayınca bütün çıkmayan tohumların topraklarını katıp karıştırdım bir saksıda topladım lobelya tohumu ekmiştim.
Şimdi de bir tane kardinal sarmaşığı lobelyayı kıskanıp çimleneceği tutmuş, bir de petünye oradan benim neyim eksik demez mi hadi buyur buradan yak

Ben şimdi ne yapayım üçü bir arada nasıl ayırayım onları biribirinden, ya ölürlerse... allah korusun

Bak Mete hala ortalarda yok

ben de onun bahçesine uğramam ozaman...
Velhasıl YeniGineciğim işte böyle dediğin gibi ikimizin de kardinal sarmaşıklarımızın kırmızı çiçeklerini açtığını görmüş oluruz. Biraz kafanı şişirdim ama hep bu Mete yüzünden, görürseniz kendisine söyleyin emi... Sevgiler