agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-06-2015, 20:03   #1
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili akçabardak,maşallah pek bereketli görünüyor tohumlar.bunlardan çooook amaryillis soğanlarımız olur. ne zaman olgunlaşıyorlar?

bahçende pek güzel olmuş, zakkumların katlısı çok güzeller. ben onlara yaz gülü diyorum. gül çiçeği gibi katmerli açtıkları için. benimkilerde açıyor. ama hemen yanımızda başlayan inşaatın tozu zakkumlara çok zarar veriyor. toz içinde pek paylaşmak istemiyorum. hani yine bir yağmur yağsa da zakkumlar duş mu alsalar diyorum ama en iyisi hortumla duş aldırmak olacak galiba senin erikler de benimkiler gibi dallarını tutamıyor. hatta benimkinin bir dalı kırıldı. hııım! sümbülteberin de çiçeklerini görürüz inşallah. sevgiler..

Sevgili münevver evet turuncuların hepsinde tohum var dediğin gibi pek bereketliler ama kırmızısında da olsaydı keşke, ne hikmetse kırmızı tohuma değil de yavruya yöneliyor, turuncuda ise tam tersine hiç yavru vermeye niyeti yok, önümüzdeki seneye sağ olur ölmezsem turunculara tohum yapmasına müsade etmiyeceğim bakalım durum değişecek mi... tohumlarının olgunlaşması aslında fazla sürmez ama havalar bu aralar serin gidiyor etkiler mi bilemem, sıcaklar başlasa hemen olgunlaşırlar.

Bahçem evet oldukça güzelleşti ama hepsi de dallanınca tepiş tepiş oldular aralarından geçmeye korkuyorum birinin dalı kırılacak diye, şu anda öyle çok karıştı ki sorma okadarcık yerde o da olsun bu da olsun dersem olacağı belli

Zakkumlarımı yakından bir görsen ikisi de öyle güzel çiçeklendiler ki sorma, sabah erkenden kalkıp balkona oturduğumda havada nefis bir koku bayılıyorum o kokuya.

Senin kileri dediğin gibi hortumla duş aldırman gerekir güzelliklerini görebilmek için, mavişlerine bayıldım nasıl çoğalmışlar öyle maşallah, inşallah benim mavişim de öyle çoğalır.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025