![]() |
|
![]() |
#1711 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Babaannesinin bir tanecik kızı Anlaşılan kızım da doğayı sevecek ![]() Şimdiden başladı bile, önce çiçeklerle ilgilendi sonra da bir sokak köpeğini sevmesi ![]() ![]() 15 Aralık'ta kızım 2 yaşını bitirecek, babaannesi hiç durur mu... kızıma örgüler ördüm... Nasıl örgü bebek güzel olmuş mu arkadaşlar... ben çok sevdim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Toruna gelince maşallaah genç kız olmuş artık ve inşallah evet o da sevecek babaannesi gibi doğayı, hayvanı. Veee kardelenleriiiin haydi inşallah gözün aydın çıkarıvermişler başlarını topraktan. İnşallaah gönlüne göre çiçeklerini de göresin, daha çok sevinesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet çok doğru söylüyorsun AVM'lerde çeşitli oyuncakların cazibesine kapılıp dediğin gibi ver parayı al... halbuki imalatta kullanılan malzemeler okadar tehlikeli ki ve biz kansorejenli oyuncakları farkına varmadan evimize sokuyoruz hemde bile bile ![]() Torunum büyüyor çok şükür çok tatlı oldu maşallah, onlar büyüyor, biz küçülüyoruz, dünyanın döngüsü işte... Kardelenlerim evet beni çok mutlu ettiler, çiçeklerini de görmek kısmet olur inşallah, onları çok sevdiğim için benim için çok kıymetlidirler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Elinize sağlık çok güzel olmuş hepsi ,güle güle kullansın ,çok tatlı maşallah torununuz .Kardelenleriniz çiçekli hallerini bende dört gözle bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili akçabardak,maşallah torununuz çok tatlı ve sevecen allah nazardan korusun. el emeklerinize gelince harika sevgili yenigine'e arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum.inşallah birgün bizlerede torunlarımıza örgülerden bezlerden bebekler daha farklı oyuncaklar yapmak nasip olur.ne güzel siz bunların tadını çıkartıyorsunuz.sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın akçabardak, Çiçekler, sebzeler, el işleri, örgü bebek hepsi harika ama en harikası torununuz maşallah. Doğa ve hayvan sevgisini şimdiden görmek çok güzel. Allah sağlıklı, neşeli, uzun ömürler versin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum sevgili aleydi çok sağ olun güzel sözleriniz için. Kardelenlerimin açmalarını ben de sabırsızlıkla bekliyorum, çiçeklenmiş hallerini hep birlikte görürüz hayırlısıyla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili münevver 48, torunum hankkında güzel sözler dumak beni çok mutlu ediyor çok sağolasınız, torun sevgisi bir başka oluyor. Rabbim herkese torun sevgisini tattırsın dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Sayın Milla, dediğiniz gibi yaz gelince çiçekler, sebzeler kış gelince örgüler derken ömrümüzü bu şekilde tüketiyoruz. Kızıma gelince evet o benim küçük akçabardak'ım çok tatlı oldu maşallah, çiçeğim o benim, böyle çiçekler herkese nasip olsun dileğim. Kızım için söylediğiniz güzel sözleriniz beni gururlandırdı, çok teşekkür ediyorum, sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Ağaç Dostu
|
Örgü bebek bana tam bir nostalji yaptı. Annem bana da işlemişti, hiç yanımdan ayırmazdım ama bir gün kuzenimin annesi ameliyat oluyordu, o da çok üzgündü avunsun diye ona vermek zorunda kalmıştım. Çok üzülmüştüm ama, o benim için çok özeldi. Hala aklıma gelir ara sıra. Zamanımızda pek oyuncak yoktu ama olsa da ben onu yine en çok severdim eminim. İçim yandı şimdi, efkarlandım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sevgili akçabardak, torununuza ve yaptığınız elişlerine bayıldım.Hele o bebek çok güzel olmuş..Yapılışını paylaşabilirmisiniz..Belki yapmak için bir meraklısı çıkar.. ![]() Rabbim uzun ömürler versin..Acılarını göstermesin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstemiyerek hatıralarınızı canlandırark sizi efkarlandırdım Milla ![]() sizin yaptığınız hareket o anda yeğeninizin üzüntüsünü azaltıp teselli vermiş olmanız, bence çok hoş bir hareket ama diğer yönden de çok kıymetli bir hatıraymış ![]() Dediğiniz gibi zamanımızda şimdiki gibi çeşit çeşit oyuncaklar yoktu, biz onlarla mutlu olurduk. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak, İşin aslı ben vermek istememiştim ama annem zorlamıştı vermeye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin torununuz dünyaya geldi mi? bebek beklediğinizi biliyorum, çok kıymetlidir şimdi sizin için, yelekler patikler örülmüş sizin de ellerinize sağlık güle güle giyinsinler hayırlısıyla. Örgü bebeğin yapılış tariflerini vermemişler, ben kafamda canlandırarak ilmek sayılarını kurdum, fotoğraflarını koymuşlar. Önce babeğin patiklerinden örmeye başladım, yukarı doğru devam ettim, kollarını ayrı örüp taktım, beline geldiğimde bebeğin içini doldurmaya başladım, bu şekilde ilerledim. Saçları için yarım metre çapında, baş parmağım kalınlığında sararak çile oluşturudum, ortadan kesince 1 metre uzunlukta oldu, iplerin tam ortasından bebeğin görüldüğü gibi kafasınınortasından dktim, sonra yanlardan örükleri örüldü. ![]() Bu linkte çok güzel örgüler çıkıyor zaman zaman, ben FACEBOOK'ta paylaşmıştım, bu bebeği de orada görmüştüm. https://www.facebook.com/orgu.tv |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Ağaç Dostu
|
Örnek olmadan bu kadar başarılı olmak zor iş bravo doğrusu ama çiçeklerinizden anlaşılıyor el becerileriniz. Saksılar usul usul yağmurda sulanıyor, çay demlikte fokurduyor, siz bir sandalye atmışsınız zamanın keyfini çıkarıyorsunuz. Özendim resmen, mümkün olsa bir kaç poğaça yapıp, örgümü kapıp geleceğim yanınıza ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Çok güzel olmuş,emeklerinize sağlık..Henüz bizim delikanlı teşrif etmediler....Beklemedeyiz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Ağaç Dostu
|
Sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Ağaç Dostu
|
Gardenyam Daha önce bu başlıkta görüntülemiş olduğum gardenyamın meyvesi. http://www.agaclar.net/forum/1322764-post2026.htm Nihayet tohumları olgunlaştı, çok mutluyum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak, bu nazlı bitkinin meyvesini ve tohumunu almışsınız ya, bravo size, tebrik ederim. Benimki hâlâ yaşasam mı, ölsem mi düşünüp duruyor. ![]() Tohumları ektiğinizde gelişimlerini takip etmek isterim. ![]() Evlat kuzunuza da maşallah diyorum, hayırlı, ömürlü olsun, güzel günler görsün. ![]() Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tohumlarını ektiğimde gelişmelerini hem burada hem de kendi başlığında paylaşırım. Tohum yapmasına ben de çok şaşırmıştım, tesadüf eseri mi desem, yoksa istemiyerek yaptığım bir hareketten mi oldu bilemedim. Evlat kuzum için güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ediyorum, cümlemizin kuzularının hayırlı, ömürlü, güzel günleri olsun dilerim. Sevgiler saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Akçabardak, Dünya tatlısı torununa da onun için ördüğün bebeğe de bayıldım. Emeklerine sağlık. Sen bu örgü işinde epey profesyonelsin sanırım. Örgü sitelerinde çok güzel modeller oluyor. Böyle sağlıklı oyuncaklar üretmeye devam et bence... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Alıntı:
![]() Akçabardak, ablacım torunun çok tatlı Allah nazardan saklasın, elişlerin ayrı bi güzel. Ellerine sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira, Biraraya gelip sayın akçabardağa baskın mı yapsak ne yapsak. Çok cezbedici, sakin, huzurlu tablolar çiziyor anlatımlarıyla. İnsan gerçekten o an orada olmayı istiyor değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Örgü işine gelince evet biraz biraz beceriyorum galiba o da sanırım terzi olmamdan kaynaklanıyor. Örgü sitelerini ben de çok takip ediyorum evet çok güzel modeller veriyorlar, hoşuma gidenleri dosyalarıma ekliyorum, şimdiye kadar ördüklerimi paylaşmak hiç aklıma gelmemişti, ilk defa bu örgü bebeği paylaştım ![]() Ben en iyisi bir konu başlığı açayım bundan sonra yaptıklarımı orada paylaşayım. Tekrar çok teşekkür ediyorum sevgili loveforlife, üretim için yapabilirmiyim bilemiyorum ama yine de aklımda dursun. Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Elişlerimi beğenmene sevindim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1738 |
Ağaç Dostu
|
Her zaman beklerim, baskın bence de iyi olur sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Ağaç Dostu
|
Sümbülteberim geç te olsa çiçeğini açmayı başardı ![]() güzelliği ile, kokusu ile beni mest etti açıkçası. Harika bir çiçekmiş, iyi ki edinmişim çok mutluyum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Ağaç Dostu
|
Aileye yeni katılanlar İki hafta önce eşimle birlikte bir Ankara yapalım dedik ve 10 günlüğüne torunlarımızın ziyaretine gittik, bol bol hasret giderdik, bu arada en küçük torunumun doğum gününü de kutladık. Büyük şehirlerde yaşanacak gibi değil, 10 gün kaldıktan sonra geri döndük, dönmesine döndük ama eşim de ben de büyükşehirin griplerine yakalanarak hasta olup ta geldik, kısacası bize yaramadı Ankara'nın havası. Gelirken de yanımda yeni bitkiler getirdim. Getirdiklerimden ilk olarak paylaşmak istediğim Kalp Kalbe karşı çiçeği. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|