![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Hesapta olmayan işler bazen insanın moralini bozsada.Yeni güzel şeyler bunları unutturuyor.Herşeyin gönlünüzce olması dileğimle .Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Adil bey, hiç sormayın efendim az daha başımıza büyük iş açılacaktı neredeyse. Sağlık olsun, size de kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili akçabardak bahçenizi gezirken herşey çok güzel gidiyor derken; fosseptik çukuru. ![]() Sonuçta çok şükür başarılmış, bitmiş. Benim de çok zararım oldu bu tür çalışmalar yüzünden. Ama ne yapalım başa gelen çekiliyor. Geçmiş olsun, seviyor isek gelişen olumsuzluklar yıldırmıyor çok şükür. Bundan sonrasını başaracağınıza inanıyorum. Rastgelsin inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yeni Gine, çok teşekkür ederim, evet bunu da bu şekilde atlatmış olduk, Allahtan balkon kırılıp iş uzamadı, çünkü çukur balkonun altına doğru devam ediyordu, Sırada biber, domates fideciklerim ekilmeyi bekliyorlar. Her yıl Nisan'ın ikinci haftasında bu bahçeme dikiyorum. Şimdi artık rahat rahat bahçeyi yeniden eski haline getirip fidelerimi dikebileceğim. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar hep üzülecek değiliz ya biraz da gülelim... Geçenlerde çiçekçiden bir kaç çiçek almıştım bahçeye... Poşetlerden çıkarıp bahçeye indiriyorum, bir tanesinin içinden, ekstrdan bir değişik hemde çok kuvvetli bir bitki toprağın üzerine çıkmaya çalışıyor, nasıl sevindim değişik bir çiçek diye anlatamam, bir arkadaşımın mesajında okumuştum, yabancı bir mülteci diye, aynen öyle oldu o mülteci bana da geldi. Önce ben onu yer şakayık'a benzettim ve duğa ettim inşallah öyledir diye ama bakın çıka çıka piyangodan ne çıktı sıkı durun. ![]() Bu mülteci için, bir güzel gübreli toprak hazırladım... ![]() geliyor diye, birde büyük bir saksı hazırladım... ![]() itibar büyük sürekli takipte... nihayet bir kaç gün sonra mantar gibi başını çıkardı ama hala anlayamıyorum ne bitkisi olduğunu, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben de bahçede ilk gördüğümde değişik bir bitki çıkmış diye sevinmiş, bahçe sayfama eklemiştim. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, hala kendime nasıl gülüyorum, gerçekten de iyi bir şeymiş gibi, özel ilgilendiğime mi gülsem bilemedim, çok şaşırdım halime. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin hali gerçekten berbat görünüyor anne ![]() ![]() Öptüm yanaklarınızdan, kocaman hem de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
|
Gülen yüzünü görmek bana iyi geldi ![]() lalelerde her canlı gibi geldi geçti, güzelliklerinden geriye hiç bir şey kalmadı, sadece resimlerde kaldı. Bizim de ömrümüz olursa, tekrar güzelliklerini görmek için, gelecek seneyi bekleyeceğiz kızım. Piyangodan çıkanı nasıl buldun esas, bana güldüğünü görmek, o tatlı kahkahanı nasıl attığını görmek isterdim doğrusu ![]() Ben de seni kocaman öpüyorum. Hepinizi çok özledim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar ![]() Bunları da sizin için topladım, buyurun hep beraber. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Sedef çiçeğim Yavaş yavaş tohum kapsüllerini göstermeye başladı ![]() İkinci çekimde kapsüller biraz daha büyümüş halleri, içindeki tohumlar bile gözüküyor artık... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
Böğürtlenim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Kara hindibalarım Ortada iki öbek olarak görünen kara hindibaları yeni diktim, çok faydalı olduğunu öğrendim. ![]() Bu şirin papatyalar da bir çam ormanından söküp, bahçeme diktim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Kalalarım çiçeklenmeye başladılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Dut ağacım artık meyvelerini gösterdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2012
|
Bu gala çiçeklerine bayılıyorum,muhteşemler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz sevgili neslihan0602, Evet, onları ben de çok seviyorum, biz ona meteroloji çiçeği de diyoruz, yağmur yağca zaman yapraklarının ucundan sular damlatıyorlar, böyle de bir özellikleri var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Şeftali ağacım, minik minim meyveleri var. Geçen sene sadece iki tane meyve vermişti, bu sene 6. yaşında maşallah üzeri meyve dolu. İnşallah kendisi besleyebileceği kadarını bırakır, yoksa ben nasıl seyreltileceğini bilemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçem yeniden eski haline kavuştu çok şükür. Fosseptik çukurundan eser kalmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
Portakal ağacım çiçeklendi, Pıtır pıtır tomurcukları var, Etrafa mis gibi kokular saçıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Limon ağacım da tomurcuklandı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
|
2 yaşındaki vişne fidanım boyuna posuna bakmadan, çiçek açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
En sevdiğim gülüm, nasılda coştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Devam Pembe gülüm de tek tük açmaya başladı ![]() ![]() Son lalem de açmaya çalışıyor ![]() ![]() Arslan ağzı, bir tek bu rengini yaşatabiliyorum, her yerde kendi kendine çıkıyor, beyaz ve sarı renklerini de çok seviyorum, ama bir türlü olmuyor, en çok neyi istersem inadına olmuyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
|
Ada çayım, aldı başını gidiyor avludan dışarıya bile çıkmış, üzeri hep tomurcuk dolu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Ağaç Dostu
|
Veee bir türlü büyüyemeyen fidelerim; Domates fidelerim ![]() Biber fidelerim, salyangozlardan kurtarabilirsem ne ala, gece gelip tepelerini otluyorlar, sonra da domates fidelerin içine gizleniyorlar ![]() ![]() Bunlar çiçek fideleri, Peygamber çiçeği, Hazeran,Yer açelyası, ve şebboy iki köşede boş olan yerde, horoz ibiği ile veronika tohumu ekmiştim, onlar çıkmadılar nedense ![]() Çengel köy salatalığı, çıtır çıtır ![]() ![]() Haseki küpelerimin son durumları, sanırım artık şaşırtma zamanı geldi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Bu günlük bu kadar yeter. Haydi bahçeye çalışmaya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Moderatör
|
Domates ve biber fideleriniz çok sık hızlı büyümemeleri normal. Domates fideleriniz bu halleriyle şaşırtılır bence. Biberleri de şaşırtabilirsiniz yerlerine. Ben domatesleri gerçek yerlerine şaşırttığımda ancak sizin fideleriniz kadardı şimdi bazılarında çiçek var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar akçabardak abla,erikleriniz,şeftalileriniz ve domates-biber fideleriniz çok güzeller.Afiyet olsun. Annemin bahçesinde kendiliğinden üreyen birçok aslanağzı var.Tohum yaptığında,dilerseniz size ulaştırabilirim.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar sevgili Mügem, evet fidelerim yavaş yavaş büyüyorlar, havalar biraz açılsın bahçeye indireceğim artık. Sebzelerini de görürüz inşallah, dalından koparmak çok daha zevkli oluyor. Yolunuz Ayvalık'a düşerse beklerim, görüşür tanışırız. Annenizin tohumları olursa, şimdiden teşekkür ediyorum, en çok beyaz olanı çok hoşuma gidiyor. Tekrar çok teşekkür ederim çok sağol Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|