View Single Post
Eski 11-12-2014, 00:16   #1713
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Hamarat, marifetli akçabardak'ım maşallah çok güzel olmuş örgü bebek, ellerine sağlık. Bence çok güzel düşünmüşsün, hani her anneanne-babaanne düşünseler de bu tür şeyler yapsalar. Sadece AVM'lere gidip oyuncak alıp sevindiriyorlar bebeleri. Emek, üretim, beyin yormak yok maalesef. Ver parayı al; bu kadar kolay işte.
Toruna gelince maşallaah genç kız olmuş artık ve inşallah evet o da sevecek babaannesi gibi doğayı, hayvanı.
Veee kardelenleriiiin haydi inşallah gözün aydın çıkarıvermişler başlarını topraktan. İnşallaah gönlüne göre çiçeklerini de göresin, daha çok sevinesin.
Övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ederim sevgili YeniGineciğim, bebek örgüyü internette gördüm çok hoşum gitmişti, benim kızımın neden olmasın böyle bir oyuncağı deyip elimden geldiğince örmeye çalıştım.

Evet çok doğru söylüyorsun AVM'lerde çeşitli oyuncakların cazibesine kapılıp dediğin gibi ver parayı al... halbuki imalatta kullanılan malzemeler okadar tehlikeli ki ve biz kansorejenli oyuncakları farkına varmadan evimize sokuyoruz hemde bile bile

Torunum büyüyor çok şükür çok tatlı oldu maşallah, onlar büyüyor, biz küçülüyoruz, dünyanın döngüsü işte...

Kardelenlerim evet beni çok mutlu ettiler, çiçeklerini de görmek kısmet olur inşallah, onları çok sevdiğim için benim için çok kıymetlidirler çok sağol teşekkür edeiyorum. Sevgilerimle

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön