agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-12-2014, 07:20   #1
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
sevgili akçabardak,maşallah torununuz çok tatlı ve sevecen allah nazardan korusun. el emeklerinize gelince harika sevgili yenigine'e arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum.inşallah birgün bizlerede torunlarımıza örgülerden bezlerden bebekler daha farklı oyuncaklar yapmak nasip olur.ne güzel siz bunların tadını çıkartıyorsunuz.sevgiler....

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-12-2014, 07:39   #2
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Sayın akçabardak,
Çiçekler, sebzeler, el işleri, örgü bebek hepsi harika ama en harikası torununuz maşallah. Doğa ve hayvan sevgisini şimdiden görmek çok güzel. Allah sağlıklı, neşeli, uzun ömürler versin inşallah.

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-12-2014, 11:07   #3
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Sayın akçabardak,
Çiçekler, sebzeler, el işleri, örgü bebek hepsi harika ama en harikası torununuz maşallah. Doğa ve hayvan sevgisini şimdiden görmek çok güzel. Allah sağlıklı, neşeli, uzun ömürler versin inşallah.

Teşekkür ederim Sayın Milla, dediğiniz gibi yaz gelince çiçekler, sebzeler kış gelince örgüler derken ömrümüzü bu şekilde tüketiyoruz.

Kızıma gelince evet o benim küçük akçabardak'ım çok tatlı oldu maşallah, çiçeğim o benim, böyle çiçekler herkese nasip olsun dileğim. Kızım için söylediğiniz güzel sözleriniz beni gururlandırdı, çok teşekkür ediyorum, sevgiler

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-12-2014, 11:35   #4
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Örgü bebek bana tam bir nostalji yaptı. Annem bana da işlemişti, hiç yanımdan ayırmazdım ama bir gün kuzenimin annesi ameliyat oluyordu,
o da çok üzgündü avunsun diye ona vermek zorunda kalmıştım. Çok üzülmüştüm ama, o benim için çok özeldi. Hala aklıma gelir ara sıra. Zamanımızda pek oyuncak yoktu ama olsa da ben onu yine en çok severdim eminim. İçim yandı şimdi, efkarlandım (

Eski 11-12-2014, 12:28   #5
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Örgü bebek bana tam bir nostalji yaptı. Annem bana da işlemişti, hiç yanımdan ayırmazdım ama bir gün kuzenimin annesi ameliyat oluyordu,
o da çok üzgündü avunsun diye ona vermek zorunda kalmıştım. Çok üzülmüştüm ama, o benim için çok özeldi. Hala aklıma gelir ara sıra. Zamanımızda pek oyuncak yoktu ama olsa da ben onu yine en çok severdim eminim. İçim yandı şimdi, efkarlandım (

İstemiyerek hatıralarınızı canlandırark sizi efkarlandırdım Milla bilmiyorum anneniz hayatta mı değil mi ama, onların bizim için yaptıklarını bu dünyadan göçüp gittikten sonra daha iyi anlıyoruz, keşke başka bir şey verseydiniz o hatıra elinizde kalsaydı ama o anda insan duygularına yenik düşebiliyor...
sizin yaptığınız hareket o anda yeğeninizin üzüntüsünü azaltıp teselli vermiş olmanız, bence çok hoş bir hareket ama diğer yönden de çok kıymetli bir hatıraymış
Dediğiniz gibi zamanımızda şimdiki gibi çeşit çeşit oyuncaklar yoktu, biz onlarla mutlu olurduk.

Eski 11-12-2014, 12:38   #6
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Sevgili akçabardak,
İşin aslı ben vermek istememiştim ama annem zorlamıştı vermeye ) Belki de, kuzenim bizde kalıyordu o dönem, mızırdanmasını istememiştir ) Annem sağ ama yalvarsam dahi yenisini örecek bir tip değil. Hayatla birlikte hepimiz çok değiştik (

Eski 11-12-2014, 13:12   #7
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Sevgili akçabardak,
İşin aslı ben vermek istememiştim ama annem zorlamıştı vermeye ) Belki de, kuzenim bizde kalıyordu o dönem, mızırdanmasını istememiştir ) Annem sağ ama yalvarsam dahi yenisini örecek bir tip değil. Hayatla birlikte hepimiz çok değiştik (
Anladım, sağlık olsun ne diyelim...

Eski 11-12-2014, 10:43   #8
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili akçabardak,maşallah torununuz çok tatlı ve sevecen allah nazardan korusun. el emeklerinize gelince harika sevgili yenigine'e arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum.inşallah birgün bizlerede torunlarımıza örgülerden bezlerden bebekler daha farklı oyuncaklar yapmak nasip olur.ne güzel siz bunların tadını çıkartıyorsunuz.sevgiler....

Sevgili münevver 48, torunum hankkında güzel sözler dumak beni çok mutlu ediyor çok sağolasınız, torun sevgisi bir başka oluyor. Rabbim herkese torun sevgisini tattırsın dilerim.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025