![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili akçabardak,maşallah torununuz çok tatlı ve sevecen allah nazardan korusun. el emeklerinize gelince harika sevgili yenigine'e arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum.inşallah birgün bizlerede torunlarımıza örgülerden bezlerden bebekler daha farklı oyuncaklar yapmak nasip olur.ne güzel siz bunların tadını çıkartıyorsunuz.sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın akçabardak, Çiçekler, sebzeler, el işleri, örgü bebek hepsi harika ama en harikası torununuz maşallah. Doğa ve hayvan sevgisini şimdiden görmek çok güzel. Allah sağlıklı, neşeli, uzun ömürler versin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Teşekkür ederim Sayın Milla, dediğiniz gibi yaz gelince çiçekler, sebzeler kış gelince örgüler derken ömrümüzü bu şekilde tüketiyoruz. Kızıma gelince evet o benim küçük akçabardak'ım çok tatlı oldu maşallah, çiçeğim o benim, böyle çiçekler herkese nasip olsun dileğim. Kızım için söylediğiniz güzel sözleriniz beni gururlandırdı, çok teşekkür ediyorum, sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Örgü bebek bana tam bir nostalji yaptı. Annem bana da işlemişti, hiç yanımdan ayırmazdım ama bir gün kuzenimin annesi ameliyat oluyordu, o da çok üzgündü avunsun diye ona vermek zorunda kalmıştım. Çok üzülmüştüm ama, o benim için çok özeldi. Hala aklıma gelir ara sıra. Zamanımızda pek oyuncak yoktu ama olsa da ben onu yine en çok severdim eminim. İçim yandı şimdi, efkarlandım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstemiyerek hatıralarınızı canlandırark sizi efkarlandırdım Milla ![]() sizin yaptığınız hareket o anda yeğeninizin üzüntüsünü azaltıp teselli vermiş olmanız, bence çok hoş bir hareket ama diğer yönden de çok kıymetli bir hatıraymış ![]() Dediğiniz gibi zamanımızda şimdiki gibi çeşit çeşit oyuncaklar yoktu, biz onlarla mutlu olurduk. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak, İşin aslı ben vermek istememiştim ama annem zorlamıştı vermeye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili münevver 48, torunum hankkında güzel sözler dumak beni çok mutlu ediyor çok sağolasınız, torun sevgisi bir başka oluyor. Rabbim herkese torun sevgisini tattırsın dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|