![]() |
|
![]() |
#1351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Çok sağ olasın sevgili hatice p. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Canım benim sizlerin de kandiliniz mubarek olsun, bu mubarek günde dualarınız kabul olur inşallah çok ihtiyacım var çünkü, çok teşekkür ederim, sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın h_doğan sağolasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Tez zamanda, tekrar gönlünüzce bahçenizle ilgilenebilmeniz dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili tarla kuşu, sizin de kandiliniz mübarek olsun, çok sağ olasınız. Sağlıcakla kalın, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın attar, inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın hk50 çok sağolasınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bu günlerde çok yorgunum ama bu güzelliklerimin sayesinde ne yorgunluk kalıyor ne de ağrılarım, bana çok güzel moral veriyorlar. Kokusu yok ama güzelliği yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Sevgili Akçabardak, Geçmiş olsun acil şifalar size. Akçay'dan sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Ağaç Dostu
|
Bu liliumun kokusu bir harika Gece odamın kapısını aralık bırakıyorum arada rüzgar estikçe kokusu odamın içine kadar geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün sardunyaların kurumuş çiçeklerini temizlerken bir şey gözüme takıldı çiçek içinden çiçek sapı çıkartıp çiçek açtığını görmüştüm ama, çiçeğinin içinde filiz oluşturduğunu görmemiştim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2013
|
Sn Akçabardak geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2011
|
Sevgili akçabardak çok geçmiş olsun. Zambaklariniza maşallah diyorum mümkünse kokusundan bize de gönderin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Ağaç Dostu
|
Bu akşamlık bu güllerle sizlere iyi geceler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sayın TRAKLI, amin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
nasıl alabildiniz mi kokularını? çok güzel kokuyorlar değil mi? Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2011
|
Çok teşekkür ederim sevgili akçabardak koku geldi ve çok güzel kokuyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 25-09-2011
|
Alıntı:
Geçmiş olsun. Allah şifalar nasip etsin inşaallah. Liliumunuzun adı ' friso' dur. Oriental lilium ve Trompet lilium melezidir. Evet çok yoğun ve güzel kokuludurlar. Aynı zamanda sağlam ve dayanıklıdırlar. Ayrıca; kandillerin çokluğu soğanlarınızın oldukça iri olduğunun göstergesi. Keyiflerini sürmeniz dileğiyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lilium friso'yu geçen sene sayın Alacakaranlıktan almıştım tek soğan olarak. Bu sene saksıda olmasına rağmen bukadar coşacağını tahmin bile edemiyordum, iki çiçek sapı çıktı ve ikisinin de maşallahı var, boyu da çok uzadı, dediğiniz gibi gerçekten çok dayanıklı çok sağlam bir yapısı var. Kırılacak diye korkudan balkon direğine bağlamak zorunda kaldım, geçen gece rüzgar estiğinde yere devrilmişti, sabah kalktığımda yerde boylu boyunca yatıyordu, allahtan hiç bir şey olmamış, kırılsaydı çok üzülürdüm. Onu çok sevdim, iyi ki almışım. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Ağaç Dostu
|
Liium friso'nuz gerçekten harika sevgili akçabardak. Bu sonbahar bahçemi yeniden düzenlerken bir köşe de liliumlara ayırmak istiyorum. Gerçi bu işin sonu yok ama , bu hastalığa yakalandık bir kere ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili birtanecik çok teşekkür ederim. Akçay'a selamlar sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Neden olmasın sevgili tarla kuşu sizin bahçeniz müsait, bence çok iyi olur sizin elinizden her şey geliyor çok güzel bir köşe oluşturursunuz, şimdiden o köşeyi gözümde canlandırmaya başladım bile renga renk liliumlar, hoş kokuları ayyii ne güzel olur. Lilium friso mutlaka almanızı tavsiye ederim çok memnun kalacaksınız. Ben bu sene 4 tane daha aldım ama çiçeklerini görebilecekmiyim bilemiyorum, size şimdiden kolay gelsin, keşke bütün hastalıklar böyle olsa... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili akçabardak, keşke bütün hastalıklar böyle olsa.... Ben kendimi bildim bileli bitki ve hayvan hastasıyım. Bazen bahçeye giderken yanıma özellikle paraya almıyorum, yolumun üzerinde ki seralara uğrayıp , çiçek almıyayım diye ama hepsiyle kanka olduk. Bu seferde uğruyorum , alıyorum , parasını ertesi gün getiriyorum. Yani bu yöntem bana sökmedi. Ben de amaaann napiim , aldığım çiçek olsun dedim, artık kendime kısıtlama koymaktan vaz geçtim. ........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili tarla kuşu bence de çok iyi etmişsiniz kısıtlamadan vazgeçmekle, şu üç günlük dünyada bir daha mı geleceğiz dünyaya değil mi yani? bazen ben de kendime söz veriyorum tamam artık bu son olsun diye ama gel gör ki sözümde duramıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak, öncelikle geçmiş olsun, ameliyatınızı sağlıkla atlatmanızı dilerim. Bahçe ve bitkileriniz, almış başını gidiyor maşallah. Hele o dev liliumu çok sevdim. ![]() İlk aldığım yıl çok güzel açan pembe liliumum iki senedir açmıyor. Yerini hiç değiştirmedim, ondan mı acaba? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Sevgi ve sağlıkla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili SDurul iyi dilekleriniz için yürekten teşekkür ederim. Evet bahçem havaların da biraz serin gitmesinden dolayı oldukça güzelleşmeye başlamıştı lakin ben şu sıralar sıkıntılarımdan dolayı ilgilenemez oldum, durumum böyle olunca iyice hevesim kaçtı, görüntülenecek çok fotoğraf var ama kendimi düşünmekten bitkilerimi düşünemez oldum. Dev liliumla ilk defa geçen sene tanıştım o yüzden liliumlar hakkında pek fazla bir bilgim yok, geriye dönüp baktığımda geçen sene tek bir tane çiçek açmış, bir tane de beyaz olandan almıştım bununla birlikte fakat beyazı yaşatamadım. Dev liliuma geçen sene ne yapacağımı bilemediğim için kuruyan çiçeğini bile koparmamıştım ve tohum dönüştü, tohum kısmı iyice kuruduktan sonra kopardım ama sap kısmı yem yeşildi uzunca bir müddet kurumadı, gün günden suyunu azaltmaya başladım sapının kuruyup düşmesini sağladım, sapı düştükten sonra hiç su vermedim soğanı da sökmedim kışı o şekilde geçirdi, Mart ayında Ankara'dan döndüğümüzde lilium 3-4 ay boyunca susuz kalmasına rağmen yeşermeye başladığını gördüm, yani toprak ve saksı değişimi fırsatı olmadı hatta bir soğan ken ikinci senesinde ikitane oldular. Sonuçta çok dayanıklı bir çeşit olduğunu anladım, yalnız diğer bitkilere besin verirken onu da ihmal etmedim bilerek ya da bilmeyerek ama beni çok mutlu etmiş oldu, çok ta güzel kokusu var Sevgili SDurul. Sevgilerimle, saygılar selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|