![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Bahçemde keyifle ve okuyarak dolaşmanız beni mutlu etti, beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum, bahçem her ne kadar küçük te olsa bize yetiyor çok şükür. Bel fıtığınızdan dolayı ara vermişsiniz, çok geçmiş olsun önce sağlığımız daha önemli elbette maalesef o dert bende de var ama yine de kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum. Zengardından aldığınız tohumlar en kısa zamanda çimlenirler, güle güle büyütün bitkilerinizi, bol bol çiçeklerini görmenizi dilerim, aramıza tekrar dönmeniz sizin açınızdan da çok iyi olmuş, güzelliklerinizin fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyeceğiz. Hazeranlar tohumdan yetişiyor... bahçem fazla güneş almadığı için şu an yarı gölgedeler ve çok güzel geliştiler, bahçe külü ise çelikten çoğaltılıyor, güneşi seviyor her ikisi de beni hiç üzmüyorlar hiç bir özel bakım yapmıyorum, normal sularını veriyorum okadar. Sevgili peyker amannn... bu bende de olsun hastalığı var ya çok kötü bir hastalık ![]() Fırça çalısıyla birlikte bazı çiçeklerin tohumları adeta toz gibi olduğundan bu kadar çimleneceklerini hiç düşünememiştim, nasılsa bunlar çimlenmez deyip nevar ne yok hepsini döktüm toprağa, güzel çimlendiler yalnız bu gün bazı fideleri şaşırttım, onlara da bir göz attığımda aralarda ölenler olduğunu gördüm lobelya da da aynı durum, sanırım biraz fire verecekler bu gidişle. Fazla fire vermezlerse elbette ki sizlerin o tarafa doğru atılır, çok uzun yazdım ama umarım okurken sıkılmazsınız. Sağlıkla,huzurla sevgiyle kalın |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|