![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili akçabardak, yine ne güzeller açmış, çimlenen fideciklerini de güle güle büyüt, hep birlikte görürüz inşallah çiçeklerini. Mor renkli Meksika petunyası çok güzelmiş bayıldım, tohum yaparsa kaçırma, ellerine yüreğine sağlık. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Meksika petunyası gerçekten de çok güzelmiş ben de çok beğendim, iyi ki edinmişim. Geçen sene İstanbuldan yeğenimin bahçesinde (Facebook sayfasında) görünce kendisinden istemiştim, sağ olsun beni kırmadı 4-5 tane dal şeklinde çelikler göndermişti hepsi de tutmuştu ama kışın Ankara'ya gittiğimizde bahçemden söküp almışlar allahtan 2 kök bırakmışlar. Tohum yaptığını bilmiyordum bu gün kendi başlığında tohum da yaptığını öğrendim, takip ederim bundan sonra. Sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili SUDEM ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz çiçekli sakızım ![]() İlk açtığında beyaz oluyor daha sonra bu renge bürünüyor ![]() Koyu bordo ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Yeni edindiklerim ![]() Beyazın çiçeği ne kadar güzel değil mi? gece çekimi çok hoşuma gitti ![]() ![]() Bu da çok tatlı bir renk ![]() Yavru ağzı ama ışıkta biraz parlamış ![]() Toplu halde ama 3 saksı daha var onlarda daha çiçek yok, bunlara yeni saksılar almam gerekiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Ve bahçede olanlar Arka bahçedekiler Mandalina ağacın altında, sırtını da mandalinaya dayadı biribirilerinden güç alıyorlar ![]() ![]() Sağdaki duvara yaslamış sırtını, diğeri de zeytinağacın altında ![]() Ön bahçede olanlar Bu garipler sağında dev gibi bir palmiye ağacı solunda ise mandalina ağacı gölgede bu kadar çiçek açıyorlar ![]() Koyu katmerli pembe ama çok tembel çiçekten çok yaprak üretiyor ![]() Bunları da eşim yeni dikti. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili akçabardak, zaten bahçedeki sardunyalarına boyuna posunu maşallah demiş idim, onları biliyorum. Ama saksıdaki sardunyaların da hem renkleri, hem de çiçekleri ile çok güzelmişler. Hele gece çekimi beyazına maşallah maşallah!.. Emeklerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili YeniGine dediğim gibi yeni edindiklerimden iki saksım daha var ama çiçekleri olmadığı için onları koymadım, bir tanesi katmerli çok güzel pembe, diğerini hatırlayamadım şu an açtığında görüntülerim. Seninde emeklerine sağlık |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün sabah erken saatlerde başlayıp saat 15'e kadar ara ara yağmur çiseledi, daha sonra da bir güzel güneş açtı. Ben de yağmur çiselerken biraz fotoğraf çektim. Yağmur yağmaya başlayınca bahçede gizlenen salyangozlar hareketlenmişler bu vatandaş ta mandalina ağacının tepesinde gezintiye çıkmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Islak ıslak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün hava çok kapalı, soğuk gök gürültülü ve yağmurlu. Çok üşüyorum ama kapıyı açık tutuyorum ki yağmurun sesini duyayım hem de seyretmeyi çok seviyorum. Loş bir hava hakim, şu an çok güzel yağıyor, allah hayırlı yağmurlar versin diye de duğalar ediyorum bir taraftan, hiç kimsenin bağına bahçesine, bilhassa çifçilerimizin tarlalarına seralarına zarar gelmesin dilerim. Yağmuru seyrederken biraz da bahçemden kareler görüntülemek istedim. Yağmur başlamadan önce çekmiştim fotoğrafları. Manolya çiçeği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Glayorlerim de açmaya başladı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Akçabardak, bahçeniz çook güzel olmuş ellerinize, emeğinize sağlık. Çiçeklerinize bayıldım özellikle sardunyalar, balon çiçeği, cala çok güzeller. En kısa sürede bahçenizi tamamen gezmek istiyorum kim bilir daha ne güzellikler görücem. Sevgiyle kalın ..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili mormenekçe hoş geldiniz, bahçemi beğendiğiniz için çok mutlu oldum teşekkür ederim, her zaman beklerim. Sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe ve saksıda bulunan irili ufaklı 14 amaryllis soğanımdan sadece bu ikisi çiçek açtı, diğerleri tembel tembel durmadan yaprak vermekle meşkuller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Hazeranlarımın son durumları Tam boy ![]() Yukarıdan aşağıya doğru ![]() Ortası ![]() Alt bölümleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Sevgili akçabardak, yine sayfanıza geldim gözüm gönlüm açıldı ![]() ![]() Bu arada hazeran ne kadar çok uzamış öyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Amaryllislerimi bundan sonra hepsini bir büyük saksıda toplamayı düşünüyorum bakalım saksıda nasıl bir performans gösterecekler. Hazeranlar aldı başını gittiler, yükseldikçe yükseldiler, bir yandan da tohum oluşturmaya başladılar. Geçen sene ekmiş olduğum hazeranlar pek iştahlı değillerdi o yüzden ben de hiç tohum almadım, amaaan dedim bu ne böyle cılız cılız, böyle çiçek mi olurmuş diye mırıldanmıştım, bu sene dökülen tohumlardan kendileri çimlendiler bana kendilerinin cılız olmadıklarını ıspatladılar beni utandırdılar ![]() Yani doğa diyor ki, bizi bize bırakın canımız nasıl isterse öyle gelişiriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sizin bahçenizi gezerken hızlı hareket etmemek gerekir zira her çiçeğe biraz zaman ayırıp keyfine varmak için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın resimsel, dilediğiniz gibi gezip hareket edebilirsiniz. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Sevgili akçabardak, hazeranlar, glayörler harika. Sadece bunlar mı?? Hepsi harika. Ellerinize, emeklerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili tarla kuşu, beğenmenize çok sevindim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
|
Emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın macuroğlu, hoş gelmişsin sayfama. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili akçabardak sayfanızda gezinmek, diğer arkadaşlarla yaptığınız sohbetleri okumak bana bu gece büyük keyif verdi. Alerjik durumunuzun devam etmesine üzüldüm, ancak siz bunu artık geriye atmış görünüyorsunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ağaçlar net'e girdiğim ilk günlerde ben ilk önce sizleri tanıdım sizlerin sayesinde ben buralara kadar geldim, bahçemde sizleri keyifle gezdirebildiysem ne mutlu bana, ben de sizin sürekli takipçiniz olarak sizlerin bilgilerinizden oldukça faydalandım, bilmediklerimi sizlerin sayesinde öğrendim, iyi ki varsınız iyi ki ben de buradayım. Allerjik durumum beni de çok üzüyor, bahar aylarının en güzel çiçekli döneminde ben çoğu zamanımı evin içerisinde geçirmek zorunda kalıyorum, allerji ilacı kullanıyorum ama banamısın demiyor, hele rüzgarlı günlerde hiç dışarıya çıkamıyorum çok kötü etkiliyor polenler beni, hele de o çam tozları var ya gözlerimi çok etkiliyor göz damlası kullanmak zorunda kalıyorum, geceleri de burnum tıkanıyor uyku uyuyamıyorum o derece etkiliyor. Neyse bir şekilde idare etmeye çalışıyorum, tekrar teşekkür ederim beğenileriniz için, hoşça, dostça sevgiyle kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sarı gül gerçekten çok güzel, güllerin arasında en güzeli diyebilirim ![]() |
|
![]() |