![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Bahçenizde yazın ama bu bazı önemli bilgileri o konuyla ilgili başlığa da yazın. İki yere birden aynı şeyleri yazmak istemeyenler: 1. Bahçesindeki mesaj numaralarını ve olması gereken sayfayı bana iletebilir, onları kopyalarım. (aynı bilgi iki yerde birden olur) 2. Belli bir konuyla ilgili bahçesine yazdığı bilgilerin özetini, o bilgilerin olduğu sayfada kısaca özetleyip bahçesinin ilgili sayfasına/mesajına link vererek duyurur. 3. Bilgilerin olması gereken sayfada yazısını yazar, bahçesinde bu yazıdın söz edip, o sayfanın mesajın linkini yazar. İnsanda tümü kendine ait bilgilerin bir arada bulunduğu konuların (bahçelerin) önemini anlıyorum. Eğer olsaydı, bahçemde ne kadar çok şey yazdıysam kendimi o kadar iyi hissederdim ben de... Buna itirazımız yok ama çok sayıda işe yarar bilginin, onlarca sayfa arasında kaybolup gitmesine, o konuyla ilgili başlığa bakan kişilerin çok daha az bilgiyle karşılaşıp hayal kırıklığına uğramasını nasıl engelleriz? Nereden bilecek o başlıkta bilgi yok ama, şu, şu, şu üyenin kendi bahçelerinde tam aradığı bilgiler birinin 10., diğerinin 55., bir başkasının 89. sayfasında var... Alıntı:
Bahçe sahiplerinin yönetiminde bahçeler istemesek forumda böyle bir bölüm oluşturmazdım ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
-
|
Alıntı:
- Bahçe sahibi sayfalarının ilki, sabittir, silinemez. - Zaman içinde üye tarafından işlenmek zorundadır. - Konusu, bir tür fihrist gibi bir içeriğe sahiptir. - İçeriği, bahçe sahibinin deneyimlerinin veya bilgilerinin başlıklarıdır. - İlgili sayfalara link verir. Örneğin; "ABC bitkisinde DFE zararlısıyla GHJ yöntemi." (link var tabi) Bu, bir tablo içinde bulunacağından, başlıklara göre de sıralayabilir okuyucu. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Bazıları malumu ilan gibi olmamış mı? |