agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2074Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-01-2012, 19:33   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-01-2009
Çimlenen şayot kabakları

Eklenen Resimler

Doğayla Barış Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-01-2012, 20:27   #2
Ağaç Dostu

Bahçede açık alanda toprağa diktiğimiz bitkiler,Domatesler, biberler, çiçek açmış meyveli yer kirazları, çiçek açmış pepinolar, muzlar, aloe vera çiçekleri, melek borazanları, melisalar maalesef yaşadığımız aşırı soğuklarda bir de don yapınca yaprakları su gibi oldu eridi ? . Gövdelerin canlı olması için dua ediyorum.
Yaşanması gereken yaşandı sağlık olsun diyerek yolumuza devam edeceğiz.

Eski 24-01-2012, 13:45   #3
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Köyde bitki müzesi kuruyoruz. Bir çiçek de sizden gelsin.

Tohum, fide göndermek isteyenler, yukarıdaki konuda yazışmaya devam edebilir.

Doğayla Barış; siz de bu konunun ilk mesajına gerekli eklemeleri yapar mısınız?
Bahçe sayfası açmış ya da açacak olan üyelerin dikkatine

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-01-2012, 17:49   #4
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Köyde bitki müzesi kuruyoruz. Bir çiçek de sizden gelsin.

Tohum, fide göndermek isteyenler, yukarıdaki konuda yazışmaya devam edebilir.

Doğayla Barış; siz de bu konunun ilk mesajına gerekli eklemeleri yapar mısınız?
Bahçe sayfası açmış ya da açacak olan üyelerin dikkatine
Sevgili malina bu güzel sürpriz için size çok teşekkür ediyorum.
Gerekli eklemeler yapıldı. Saygılar.

Eski 26-01-2012, 18:38   #5
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
Ne kadar güzel bir sayfanız varmış, ben nasıl da atlamışım.

Fıstık, Bıcırık, Badem çok tatlılar, bulundukları ortama bayıldım.

Bu güzel uğraşınızda sizlere başarılar dilerim.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2012, 11:33   #6
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinci Mesajı Göster
Ne kadar güzel bir sayfanız varmış, ben nasıl da atlamışım.

Fıstık, Bıcırık, Badem çok tatlılar, bulundukları ortama bayıldım.

Bu güzel uğraşınızda sizlere başarılar dilerim.
Sevgili mandalinci hoş geldiniz bahçeme. Bu arada mandalin benim en çok sevdiğim meyvelerin başında gelir. Bir ara sizin mandalin bahçesine dalacağım izninizle
Nazik iltifatınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.

Eski 26-01-2012, 22:33   #7
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Sevgili Doğayla Barış, bu güzel uğraş için sizi kutluyorum ellerinize sağlık.
Ayrıca hayvan sevginiz, çocuklara bahçenizde kamp kurdurma fikriniz harika, fıstık tam bir fıstık bayıldım, benim bahçeden istediğiniz bir şeyler varsa seve seve gönderirim sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2012, 11:51   #8
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan Mesajı Göster
Sevgili Doğayla Barış, bu güzel uğraş için sizi kutluyorum ellerinize sağlık.
Ayrıca hayvan sevginiz, çocuklara bahçenizde kamp kurdurma fikriniz harika, fıstık tam bir fıstık bayıldım, benim bahçeden istediğiniz bir şeyler varsa seve seve gönderirim sevgiler saygılar.
Sevgili satı Uğurtan merhaba, bahçemi ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.
Allahın bize lütfettiği güzellikleri paylaşmak gönül gözümüzü açıyor. Ben çocuklardan daha mutlu oldum inanın. Fıstık çooook yaramaz
Eksikleri hala fark etmediniz mi? dün gece sizi uyandırmamaya dikkat ederek uzunca bir süre bahçenizde sessizce dolaştım. Hepsini kucaklayıp getirmek istedim ama izinsiz olmaz diye vazgeçtim.
Yine de maviş, küpe, ve şu an adını hatırlayamadığım bazı bitkileriniz arkama takılıp gelmişler, nasıl olmuş anlamadım
Nazik teklifinize asla hayır diyemeyeceğim. Sevgili Güngör Salman sitemizde bahçeme ilk armağan gönderen arkadaşımız. Kalbimizde yeri ayrı. Demek ki ablasına çekmiş.
Bahçemiz yeni oluşuyor. Sizin bahçede daha sık dolaşacağım deneyimlerinizden yararlanmak için. Aşırı soğuklar geçsin isteklerimizi sıralarız. Şimdiden çok teşekkürler.

Eski 27-01-2012, 13:25   #9
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış Mesajı Göster
Sevgili satı Uğurtan merhaba, bahçemi ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.
Allahın bize lütfettiği güzellikleri paylaşmak gönül gözümüzü açıyor. Ben çocuklardan daha mutlu oldum inanın. Fıstık çooook yaramaz
Eksikleri hala fark etmediniz mi? dün gece sizi uyandırmamaya dikkat ederek uzunca bir süre bahçenizde sessizce dolaştım. Hepsini kucaklayıp getirmek istedim ama izinsiz olmaz diye vazgeçtim.
Yine de maviş, küpe, ve şu an adını hatırlayamadığım bazı bitkileriniz arkama takılıp gelmişler, nasıl olmuş anlamadım
Nazik teklifinize asla hayır diyemeyeceğim. Sevgili Güngör Salman sitemizde bahçeme ilk armağan gönderen arkadaşımız. Kalbimizde yeri ayrı. Demek ki ablasına çekmiş.
Bahçemiz yeni oluşuyor. Sizin bahçede daha sık dolaşacağım deneyimlerinizden yararlanmak için. Aşırı soğuklar geçsin isteklerimizi sıralarız. Şimdiden çok teşekkürler.
Sevgili Doğayla Barış, keşke uyarsaydınız beraber gezerdik
Sevgili arkadaşım, kardeşim ve benim için söylediğiniz güzel sözler için çok duygulandım çok teşekkür ederim, yaptığınız güzel şeyler için bahçem feda olsun, bu kadar geç kaldığım için ayrıca çok özür dilerim, siz bahçemi tam gezip, özelden bana liste gönderin, elimde olanlardan seve seve göndereyim sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2012, 18:29   #10
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan Mesajı Göster
Sevgili Doğayla Barış, keşke uyarsaydınız beraber gezerdik
Sevgili arkadaşım, kardeşim ve benim için söylediğiniz güzel sözler için çok duygulandım çok teşekkür ederim, yaptığınız güzel şeyler için bahçem feda olsun, bu kadar geç kaldığım için ayrıca çok özür dilerim, siz bahçemi tam gezip, özelden bana liste gönderin, elimde olanlardan seve seve göndereyim sevgiler saygılar.
Öyle güzel uyuyordun ki uyandırmaya kıyamadım
Çok teşekkür ediyorum güzel arkadaşım, sevgilerimle.

Eski 27-01-2012, 12:07   #11
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Sevgili Doğayla Barış, aslında sayfanızı ve çabalarınızı başlangıçtan itibaren takip ediyordum. Ne zaman bu bölümde göreceğimizi merak ediyordum, açıkçası. Hoş geldiniz, sizi bahçeler arasında gördüğüm için sevindim. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Sevgiyle...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2012, 18:17   #12
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili Doğayla Barış, aslında sayfanızı ve çabalarınızı başlangıçtan itibaren takip ediyordum. Ne zaman bu bölümde göreceğimizi merak ediyordum, açıkçası. Hoş geldiniz, sizi bahçeler arasında gördüğüm için sevindim. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Sevgiyle...
Merhaba Sevgili SDurul hoş geldiniz bahçemize.
Denizden itibaren 150 metre upuzun fıstık tarlası , sizlerin ki gibi olması için epey zaman geçecek, biraz da gözüm korktu sanırım. Bu arada açtığımız sayfada kısmen de olsa bahçe maceramızı usul usul paylaşmaya başladık.
Ve şimdi sevgili malina'nın sürpriziyle sizlerin arasındayız. Umarım bu yıl hepimiz için sağlıklıklı ve huzurlu bir yıl olur da sevgiyle bahçelerimizle uğraşırız.
Bahçeniz keyifle dolaştığım bahçelerden birisi, Gülleriniz, çiçekleriniz, eşinizin yaptığı ocak çok hoşuma gitmişti. hanım terliğinde aklım kalmıştı
Güzel düşüncelerinize çok teşekkür ediyorum. Ben de mutluyum aranızda olmaktan. Sevgiler.

Düzenleyen Doğayla Barış : 04-07-2012 saat 22:46
Eski 27-01-2012, 18:47   #13
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Bu güzel ismin adı altında açılan,harika bir bahçenin sahifesini bende geç gördüğüm için üzgünüm....Ne mutlu size bu kadar tabiat harikası bir yerde bahçe yapmışsınız..

Aloe veralarınız, köpeğinizden çok hoşlanrım...Fok balığı fotoğraflarınız da çok değişikti...

Böyle büyük ve güzel bir bahçede size kolay gelsin,resimlerinizin devamını beklerim...
sevgi ve saygılar efendim...

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2012, 14:31   #14
Ağaç Dostu

Merhaba Sn. berrinb, hoş geldiniz bahçemize.
İltifatlarınız için teşekkür ediyorum. Doğa muhteşem haklısınız :-)
Şimdi yoğun rüzgarlı dönemdeyiz ve çok soğuk. Zaman içinde yeni fotoğraflar ekleyeceğim. Sizin bahçelerinizde dolaşarak feyz alacağız.
Tekrar bekleriz efendim, sevgi ve saygılarımla.

Eski 28-01-2012, 20:51   #15
Ağaç Dostu

Bu gün akşama kadar sahilde bahçemizle uğraştım.Yağmur yok rüzgar azalmış ama hava çok soğuk. Dondan bitkiler çok hasar görmüş çok .
Galiba melek borazanları bize veda etmiş, moralim çok bozuldu ama arkadaşlarımız sürpriz yaptı keyfim yerine geldi.
Önce Sn.sumeha bol çeşitli bir tohum paketini bahçemize armağan etmiş tohumlarımız geldi. 70 in üzerinde çok nadide türler var. Bazıları tanımadığım bitkiler, araştırma yapıp öğreniyoruz. Bu araştırma bölümü de çok heyecanlı ve keyifli. Umarım yetiştirip çoğaltır ve sizlerle paylaşırız. Sonra hoş bir haber daha aldım.

Deniz kaplumbağaları için yaptığımız klip çalışmasını arkadaşlarımız paylaşıma açmışlar

ilksenozturk beğendi.
Eski 20-06-2012, 05:56   #16
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 01-05-2011
Thumbs down

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış Mesajı Göster
Deniz kaplumbağaları için yaptığımız klip çalışmasını arkadaşlarımız paylaşıma açmışlar
sayın Doğayla barış, ben kardeş site Bizimbahçe'den Bağistan,
orada vermiş olduğunuz link beni buraya yöneltti, bahsini ettiğiniz,
kaplumbağalar ile alakalı çalışma hakkındaki klibi bulamadım?
saygılar

Bahçemiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2012, 21:20   #17
Ağaç Dostu

Sığla/Günlük/Liquid amber oriantalis ülkemize özgü, dünyada sadece Muğla ve çevresinde bulunan relikt ve endemik bir tür orman ağacı.
Tehdit altındaki sığla ormanlarıyla ilgili bir belgesel çekip ülkemizin tanıtımında yurt dışı etkinliklerde kullanmak üzere Kültür Bakanlığına teslim ettik. Ayrıca Çevre Bakanlığı bu belgeseli çoğaltarak, Sığla ormanlarını koruma bilinci oluşturmak amacıyla, Muğla genelindeki okul ve köylerde verdiğimiz konferanslarda, eğitim materyali olarak hazırladığımız poster ve broşür eşliğinde dağıttı.

Eski 28-01-2012, 21:41   #18
Ağaç Dostu

Bu da bize iki yıl boyunca çekimlerde eşlik eden, muhteşem konserleriyle ruhumuzu yıkayan sığla bülbülü. Özelliği, insana asla gözükmez. Zaten bir lokma kadar, koca ormanın içinde kaybolup gider. Benim Doğa ve canlılarla farklı bir bağım var. Sürekli inanılması zor ve ilginç olaylar yaşarım. Hikayesini başka zaman paylaşalım, karşınızda sığla bülbülü serenata başladı, dinlemeye hazır mısınız

Düzenleyen Doğayla Barış : 01-02-2012 saat 01:52
Eski 28-01-2012, 21:52   #19
Ağaç Dostu

Sığla ormanlarında endemik orkide.

Eklenen Resimler

Eski 01-02-2012, 17:32   #20
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gulbirsen Mesajı Göster
Sevgili Doğa Hanım, 103 numaralı mesajınızda ne güzel anlatmışsınız anınızı. İnanın tüylerim diken diken oldu. Sanki sahile toplananlardan biri de bendim.Bizimle paylaştığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
Bahçemi ziyaretinize çok memnun oldum. Tekrar beklerim, bizde paylaşacak anı çok

Eski 01-02-2012, 17:42   #21
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi xenkebikec Mesajı Göster
Yaptıklarınınız çok hoş, başarılar dilerim.
Teşekkür ederim, tekrar beklerim.

Eski 02-02-2012, 17:51   #22
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Bu bahçeyi nasıl görmemişim ben, kendime çok ama çok kızdımmm
Köpekler, tavuklar, foklar, kelebekler, çocuklar, bitkiler..ve güzel yürekler.

Herşey o kadar güzel ki, kayboldum sayfalarda inanın. İlerideki durumunu hayal etmeye çalıştım da, off dedim offf. Bu gönül güzelliği ile cennet yaratacağınızdan kuşkum yok.

Baş koyduğunuz bu yolda, size sabır ve güç kuvvet versin rabbim.

Baharda, bahcemden istediğiniz ne varsa, seve seve göndermeye çalışırım.
Hatta, Marmaris otobüsünün bagajına rezerve yapalım şimdiden) Kargodan daha çabuk ve daha fazla bitki gelir böylelikle.

Herşey gönlünüzce olsun. Kalın sağlıcakla.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-02-2012, 17:56   #23
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Bu bahçeyi nasıl görmemişim ben, kendime çok ama çok kızdımmm
Köpekler, tavuklar, foklar, kelebekler, çocuklar, bitkiler..ve güzel yürekler.

Herşey o kadar güzel ki, kayboldum sayfalarda inanın. İlerideki durumunu hayal etmeye çalıştım da, off dedim offf. Bu gönül güzelliği ile cennet yaratacağınızdan kuşkum yok.

Baş koyduğunuz bu yolda, size sabır ve güç kuvvet versin rabbim.

Baharda, bahcemden istediğiniz ne varsa, seve seve göndermeye çalışırım.
Hatta, Marmaris otobüsünün bagajına rezerve yapalım şimdiden) Kargodan daha çabuk ve daha fazla bitki gelir böylelikle.

Herşey gönlünüzce olsun. Kalın sağlıcakla.
Yaşasın birden rahatladım
Sevgili cemo sen çok yaşa, ilk fırsatta gidip otobüs şirketleriyle görüşeyim.
Sitede ki birbirinden güzel bahçeleri görünce karabasanlar sardı beni, bu bahçe ne zaman adam olur diye dertlenip duruyorum.
Bu son donlarda bahçede var olanları aldı götürdü ne yazık ki. Eşim her ne kadar dur telaş etme, sen daha yolun başındasın dese de, gece rüyalarımda bile tohum ekiyorum, ağaç dikiyorum,
Demek ki Mart ayında benim bahçede şenlik var, Keyiflendim birden
Güzel dileklerine çok teşekkür ederim.

Bu arada bin bir emekle oluşturduğun bahçene girdim, havuza atladım geri döndüm, daha gezecek çok sayfa var, hepsi birbirinden güzel. Yüreğine sağlık güzel arkadaşım.

Sevgilerimle.

Düzenleyen Doğayla Barış : 05-02-2012 saat 08:00
Eski 03-02-2012, 17:10   #24
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hk50 Mesajı Göster
Sn Dogayla Barış Ellerinize sağlık.
İşte doğayla barış budur.Doğayı sevmek budur.Dogada size vermesi gerekeni vermiş.Zaten Dogada karşılıksız bir şey istemiyor.Siz bir veriyorsunuz.Doga size binlerçesini veriyor.
Dogayı sevmek maalesef çilingirsofraları ile olmuyor.Üç gül yaprağına dört çiçek yapragına methiyeler yazmak feğil.İbrek alınması gereken bir çalışma yapmışınız.
Başarılarınızın devamını diler.Teşekkür eder saygılar sunarım.
Sn.hk50. güzel düşüncelerinize çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Eski 03-02-2012, 17:23   #25
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mrduran Mesajı Göster
Merhabalar efendim,

Siz yapın, başkaları yesin, aldırmayın. Sizin yediğiniz yerde onlar yiyemiyecekler inşallah. Yedikleri de bir şekilde...

Güzel çabalarınızı hayranlık ve takdir ile izliyorum efendim.

Geride sizlerden bir şeyler kalacak hiç olmazsa, en azından isimleriniz.

Ya onların..?

Kolay gelsin, saygılarımla lütfen.
Merhabalar Sn.mrduran,
Haklısınız tabi ki, bize köstek olmasınlar yeter.
Seçtiğimiz yol hiç kolay değil biliyoruz, rant için doğayı katletmek gelenek olmuş, belki de yeldeğirmenlerine karşı savaşıyoruz.

Ama bir gün doğa hak edenlere gereken cevabı verecektir.

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Düzenleyen Doğayla Barış : 03-02-2012 saat 21:42
Eski 04-02-2012, 21:37   #26
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
Mandalinlerimizden bol bol yiyebilirsiniz, afiyet olsun.

Komik bir şey söyleyeyim, mandalinleri toptan birisine sattı eşim, bahçeye de sadece bir kez gidip, bize ayrılan 3 ağaçtan az bir miktar toplamıştık. Soğuk, yağmur derken, bir türlü gidemedik. Kar yağınca da donmamışlardır inşalallah.

Bahçede mandalin var diye para verip almak da olmaz diyerek bu kış mandalinsiz kaldık gibi bir şey.

En kısa zamanda bahçeye gitmeyi düşünüyoruz, bu arada bari siz uğrayıp bol bol toplayın.

Sevgiyle kalın

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-02-2012, 03:45   #27
Ağaç Dostu

Rüzgar....
Fırtına tam bir kaos yaşatıyor, bahçelerdeki 15-16 yıllık meyve ağaçlarını kökten söküp savuruyor, çatıları uçuruyor... Gündüz işlerimiz nedeniyle Marmaris'e inmiştik. Akşam üzeri komşuların telefonuyla neye uğradığımızı şaşırdık.
Köye döndüğümüzde karşılaştığımız manzara...
Seranın örtülerini söküp uçurmuş komşu bahçenin zeytinlerine sardırmış, uğraştık çıkaramadık, neyse ki denize gitmemiş sabah çaresine bakacağız.
Kış bahçesi vahim durumda, kum torbalarını uçurmuş, brandaları savurmuş, aralardan giren rüzgar içeride sanki hortum oluşturup saksıları devirmiş,
Duşlardan birisinin kapısını kırmış...deponun pencerelerini patlatmış, tahta çivileyip geçici olarak kapattık...Çatıdaki kiremitleri uçurmuş...
Elektrikler de kesildiği için net hasar sabah belli olacak.

Bu saate kadar sahilde uğraşıp sonunda pes ettik, sabah ola hayrola...

Eski 07-02-2012, 08:16   #28
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Sayın Doğayla Barış çok çok geçmiş olsun,benzer olayları bizler de yaşadık ve yaşayacağız ancak,direncimiz kırılmamalı,bir kış günü gece saat onbirde bahçeye geldim fırtına ve kar Sizde ki kadar etkili olmasada sayıları onlarla ifada edilecek ağaçlarımı yerlebir etmişti, hırsımdan ağladığımı hiç unutamam sabaha karşı dörtbuçuk sularında ağaçlarımı kazıklara bağlayarak düzelttim içeri girdiğim de el ve ayak parmaklarımı artık hissetmiyordumOldukça zor bir gün olmuştu,eminim en kısa zamanda hasarlarınızı onarıp kayıplarınızı en aza indireceksiniz tekrar geçmiş olsun.

Düzenleyen Yücel Canpolat : 08-02-2012 saat 11:18
Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-02-2012, 18:56   #29
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat Mesajı Göster
Sayın Doğayla Barış çok çok geçmiş olsun,benzer olayları bizler de yaşadık ve yaşayacağız ancak,direncimiz kırılmamalı,bir kış günü gece saat onbirde bahçeye geldim fırtına ve kar Sizde ki kadar etkili olmasada sayıları onlarla ifada edilecek ağaçlarımı yerlebir etmişti, hırsımdan ağladığımı hiç unutamam sabaha karşı dörtbuçuk sularında ağaçlarımı kazıklara bağlayarak düzelttim içeri girdiğim de el ve ayak parmaklarımı artık hissetmiyordumOldukça zor bir gün olmuştu,eminim en kısa zamanda hasarlarınızı onarıp kayıplarınızı en aza indireceksiniz tekrar geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim Yücel bey, yaşadığımız doğal afet, herkesle beraber bizde savrulduk, sağlık olsun. iki gündür onlarca saksı çiçeği toparlamaya çalışıyorum. Elektrik hatları da arızalandı, soğuktan parmaklarım uyuşarak çalışıyorum. Bir taraftan güneş açarken aynı anda bir dolu, bir sağanak yağmur, gökyüzü delindi sanki. Neyse ki çiçeklerim benden vazgeçmeye niyetli değiller, yaralarını sardık toparlanırlar inşallah. Bu dönemde bütün bahçelerde kayıplar oluyor mevsimsel olarak. Allah herkese kolaylık versin. Saygılar.

Eski 08-02-2012, 10:55   #30
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-12-2008
Çok akıcı ve zevkli bulduğum konunuzu bir nefeste baştan sona okudum.
Derler ya, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diye. Siz daha çok yollar kat edersiniz gibi geliyor bana. Gerçekten sizi ve sizi yalnız bırakmayan eşinizi dostunuzuda tebrik ederim. Bu arada çocuğunuzuda Allah hayırlısı ile kavuştursun diyeyim.
Karınca hikayesi gibi bilirsiniz, ne demişler karıncaya nereye gidiyorsun. Kabeye demiş. Sen o yolu nasıl alırsın demişler, olsun varamasamda o yolda ölürüm demiş.
Ama siz Allahın izni ile inşallah Her molanızda bir işler başararak Yolunuzu tamamlayacak gayret ve kuvvette gözüküyorsunuz. Eğer adresinizi atarsanız ö.m. den mektupla elime geçen nacizane tohumlardan yollamak isterim. İnşallah böylelikle benimde bir tuzum olur ne diyeyim. Sevgiyle kalın. Saygılarımla tebrik ederim.
Not. Bu arada üzülmeyin siz dostlarınız ile üstesinden gelirsiniz Kışın.

canannuman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
bitki müzesi, doğayla barış, gökkuşağı, kış bahçesi, sera

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026