![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
merhaba sayın hk50 yaşadığınız ortamı teknoloji ve doğa aracılığıyla paylaştığınız için teşekkürler. keşke herkese nasip olsa da kendi ürünlerimizi kendimiz yetiştirebilsek ve bu site de eleştirilerden daha çok içinde yaşadığımız doğal yaşamı paylaşabilseydik... imrendim doğrusu... herkes için organik yaşam bu olsa gerek ... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn gül.Bahçemizi ziyaret etmeniz bizleri memnun etmişdir.Teşekkür ederiz. Dogaldı ,organikdi Adına ne derseniz deyin.Çoçuklara ve torunlara zarar vermiyeçek meyve sebze yetişdirmiye çalışıyoruz. Eşe dosdada uyğulamanın olabileçeğini anlatmıya çalışıyoruz Hürmetler.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=hk50;962591]Bu bahçede bambul mücadelesi leğene doldurulan su ile yapılmaktadır. Nasıl oluyor diye sorulursa? Suya konan banbul kalkamıyor .Yüzlerce bambul oluyor. Dogal bir mnücadele.Hemen hemen sıfır masrafla. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=hk50;962864] Alıntı:
Bahçenizin tamamını gezemedim daha, ama çilek tarlanız çok güzel, ne kadar keyifli gtörünüyorlar maşallah. Bahçeniz Niğde'de anlaşılan, annem de Bor'luydu, hemşehriyiz yani. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Adalet Yağcı;963619] Alıntı:
Bahçe Niğde ye bağlı İçmeli kasabasında.Kışın Borluyum.Borda kalıyorum. Sn Hemşerim. Çok memnun oldum.Görüşmek dileğimle. Saygılar.Hürmetler. |
|
|
|
|
![]() |
|
|