![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
Madımak otunu en son 9 yaşında iken görmüştüm,yitirilmiş değerler arasında düşünürken burada yeniden karşılaşmak ,o gün sofradaki lezzeti anımsattı..o zaman çok beyenmemiştim ama şimdi bulsakta yesek..her yer taş duvar malesef... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
475. mesajınızda paylaşmış olduğunuz resimlerin en sonundakinin ismi nedir ? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Görüldüğü üzere bir köy bahçesine o kadar çok çeşit diktimki,Çoğunun isimlerini ya unutmuşum veya aldığım notları kaybetmişim. İsimler yazılı değilse ismini bilmiyorum demektir.Özür dilerim. Bilen arkadaşlar yazarsa teşekkürlerimi sunarım. İsmi bilinmiyenler gelmiye devam edeçek. Hürmetler. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Elma ağaçında Ağaçkakan kuş yuvası. Bu yuvayı her ne kadar Ağaçkakan yapsada.Ağaçın içerisinde bulunan kurdu alsada,Sığırçık kuşları elinden alıp,kendilerine yuva yapıyorlar. Şu anda içerisinde Sığırçık kuşu yavrusu var.Ellendiği zaman o yavruyu Anne kuş dışarı atıyor ve kabul etmiyor.Öyle bir rizği göze almamak için fotoğraflarını çekmedim. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Goji Berry ve Renkli Dut Çekirdekten çıkmalar. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Kütükleriniz harika görünüyor,içine çiçek dikmeyi düşünüyor musunuz? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-12-2011
|
Ellerinize sağlık. Hayran hayran gezim bahçenizde. Eşinze ve size sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim. Her işiniz kolay gelsin. Saygıyla selamlıyorum sizi. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Abi o yağmur ve ot konusu hepimizin derdi sanırım :=)) |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn fazmit. Osmanlı döneminin (İşmini bilmiyorum) Milli Eğitim Bakanına sormuşlar. Bakanlık nasıl ? Şu okullar olmasa iyide.Okullar durumumu bozuyor demiş. Bizimkide öyle .Otlar olmasa bahçeçilik (Büyük) iyi ama otlar. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Tuttum bu anıyı :=)) aslında herşey güzel biz biraz herşeyin düzgün ve istediğimiz gibi olmasını istiyoruz.Tembellikte çabası açıkçası :=)) |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.HK50 Yuvak taşını hala kullanıyormusunuz ??? |
|