![]() |
|
![]() |
#2102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Arab kızı elma çok güzel görünüyor. İyi günlerde tüketin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hk50, ben şimdi hiç bir şey anlayamadım, salçanın içine huni neden koyuluyor? çabuk buharlaşması için mi acaba, başka bir şey gelmiyor aklıma, mis gibi de kokar o salça şimdi, taaa buralara kadar geldiğini hissettim bir an. Ağız tadıyla yemek nasip etsin allahım, afiyet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Huni salçanın içine suyun çabuk buharlaşması için konuyor.Bu nedenle salça erken gıvama geliyor.Birde kaynarken patlıyarak retrafa saçılma olmuyor. Mahsurlu tarafı huni kendi çapı kadar dibine tutturuyor.Yıkanmada zorluk çıkıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Ağaç Dostu
|
Sizin işleriniz epey çokmuş daha, kışın gözü kara bunların hepsi de yapılması gerekir, yazın bolluğu, kışın tokluğu demişler büyüklerimiz ne güzel söylemişler, size kolaylıklar gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili akçabardak, sormayın o salçanın kokusu taa bana da geliyor, dumanıyla birlikte miss gibi bir koku; harika... Evet hunileri ben de merak etmiştim. Sayın hk50 rastgelsin, Rabbim ağız tadı ile tüketmeyi nasip etsin inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İşlerimiz o kadar zor değil ama biz demeyim,hanım bu işi çeşitlendirip uğraştırıyor.Bunu falança kızım sever,bunu torunum istedi.Küçük kızım kabak tatlısını seviyor.Damat Ayva,çilek reçeli tembihledi.Birde eş dost hediyesi, Evlat sayısı çok olup hepside ayrı ayrı yerde ise.Birde gönderilmesi artı cepten nakliye parası. Bahçeyi bırakıp şehire giderken bir sandık elma biraz ayva bir yılın bana getirdiği .Tabii yazın o uğraşın verdiği mutluluk. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kışın 20 gününü İstanbulda geçiririz.İşte o zaman size o kokusu gelen salçayı ikram etmek istiyorum. inşallah. İyi dileklerinize teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Şimdiden teşekkürler, herşey gönlünüzce Sayın hk50. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Ağaç Dostu
|
Yıllardır yapmadığımız küpeçik peynirini bu yıl bahçede yapmıya karar verdik.Peynir bu toprak küpeçiklere basılarak kilerde hazırlanan dere kumu içine gömüleçek.Üç ay kum içinde kalaçak peynir dönüp açılarak kahvaltı sofrasına geleçek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Bahçe sanki minyatür botanik bahçesi ne ararsan var.Allah daha çok versin hakketen görünce içim açılıyor.Tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn fazmit, Biraz merak, biraz hırs,biraz kanatsızlık olunca bahçe türlüye dönüyor.İsmini bilmediğim bitki sayısı otuz .Onun için yayınlamıyorum.Her yıl bir kaç tanesi üretime katılıyor. Bende meyve bahçelerini gezmekden büyük zevk alıyor.her gördüğüm meyve ağaçına sahip olmak istiyorum.Fakat altı ay yazımız,altıay kışımız var biliyorsun. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bereketiniz bol,mahsülünüz çok olsun..Rabbim sevdiklerinizle birlikte ağız tadıyla yemek nasip etsin inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|