![]() |
|
![]() |
#2138 |
Ağaç Dostu
|
Bizim bahçede nizam intizam olmuyor.Birazda benim dağınık olmamdan sanırım.Şu çiçek şurda şu sebze burda güzel olur diye bir düşünçem projem hiç olmadı.Onun içindirdi Pırasa ile çiçekler bir arada yetişebiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-10-2013
|
çok güzeller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Biliyorsunuzki bahçe emek istiyor.Emek harcanmazsa verimde alınmıyor.Hele hele hayatta başka meşgalesi olmuyan emekli takma isimli biz insanların tek uğraşı yeri değilmi? Bu yılı bitirmeden geleçek yıl hazırlığı başladı. Hepimizin ağız tadı bozulmasın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-05-2013
|
Tam bir elma sever olarak o rekortmen elmayi bana verin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Ağaç Dostu
|
Sn Derya Hanım. Adres lütfen.Hemen kargoya verebilirim. Aşağıdaki Arabkızı elmayıda ekliyebilirim. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hk50, rekortmenlerinize maşallah!.. Hepsi birbirinden güzel, daim olsun inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-05-2013
|
Keske oyle bir imkan olsaydi, avustralyadayim ben. Anlasilan bir dahaki Turkiye gelisimde solugu sizin bahcede alicam. Simdiye kadar aile hasreti cekiyordum simdi bunlara birde sizin elmalar eklendi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn hozat, Bahçede olmak istiyorsanız buyrun gelin.Pek uzakda sayılmazsınız.Yalnız burada havalar sogudu,Domatesleri soguk vurdu.Cevizler yaprağını döktü.Elmaları toplayıp Sarımsagıda ekdikmi (Gelmişleyin 2014 yılı sarımsak ihtiyaçınızıda karşılıyaçak sarımsağınızıda ekersiniz.Tohum var.) bahçeye veda ediçeğiz. Hürmetler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|