View Single Post
Eski 30-09-2013, 20:56   #2105
hk50
Ağaç Dostu
 
hk50's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2010
Şehir: Niğde
Mesajlar: 2,914
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sayın hk50, ben şimdi hiç bir şey anlayamadım, salçanın içine huni neden koyuluyor?
çabuk buharlaşması için mi acaba, başka bir şey gelmiyor aklıma, mis gibi de kokar o salça şimdi, taaa buralara kadar geldiğini hissettim bir an.
Ağız tadıyla yemek nasip etsin allahım, afiyet olsun.
Sn akçabardak.
Huni salçanın içine suyun çabuk buharlaşması için konuyor.Bu nedenle salça erken gıvama geliyor.Birde kaynarken patlıyarak retrafa saçılma olmuyor.
Mahsurlu tarafı huni kendi çapı kadar dibine tutturuyor.Yıkanmada zorluk çıkıyor.

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön