![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Arkadaşım,fotoğraflarınız harika çıkmışlar, o denizin rengi , dalgaların köpükleri,ve balıkçı teknesinin sahici görüntüsüne bayıldım...Makinenizi merak ettim...Markası nedir...Yoksa sizin profesyonel resim çekme kabiliyetinizden mi kaynaklanıyor... ![]() Ben bu renkleri yakalayamıyorum, bilhassa deniz görüntülerinde ...Yoksa denizlerimizin rengi mi farklı, bir türlü çözemedim...Bahçedeki sebzeler de donmadan kalabilmişler.Ama kara lahananın kar altında kalanının daha makbul olduğunu eşim hep söyler.. ![]() Ellerinize sağlık görüntüler nefisti...Selam ve sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
Aldığım yeni makineyle çektim'' CanonPowerShot SX 210 IS 14 x zoomx4=56 14 mp toplamda ''Kompak bir makine fakat profosyonellerle yarışacak yeteneklere sahip.Makine kadar kullanan kişide çok önemli.Makinenin özelliklerini iyi bilmek yeteneklerini keşfetmek lazım.Bu renkler makinenin bir özelliği. ![]() Kara lahana, hamsi gibidir, kar vurunca lezzeti artar. Eşiniz karadenizli olduğu için konuya vakıf.İşin uzmanı yanınızda. ![]() Saygılar selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|