![]() |
|
![]() |
#1381 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sen de kaptan gibi evin önünde düz alanlar oluşturmaya başlasan diyorum. Yaptığı setler gayet başarılı oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
İnşallah bir gün gelip görmeniz nasip olur. ![]() Saygılar selamlar Benol Abla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Ağaç Dostu
|
Lazuti kardeşim Taş bulmak zor olduğu,işçiliği zor olduğu için Perde betonla halletmeye çalışacağım.Malzemesi hazır.Belki ileride üzeri taş dokuyla kaplanabilir. Taş olsaydı daha güzel görünürdü tabi ki. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Ağaç Dostu
|
Varda ıslah edilmiş.Bize uzak. ![]() Bulunduğumuz bölgede taş bulmak çok zor.4-5 m derinliğe kadar inseniz heryer toprak. ![]() Elimde Bir kamyon çakıl var ,evin önü kapandı onunla değerlendirmeye çalışacağım.İçinden iri kayalar çıkıyor.Kalıbın içinde kalıba yaslanarak taş görüntüsü verilebilir. Hayal ettiğinizi düşünebiliyorum. İmkan meselesi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Adil, görüntüler yine harikaydı....Bambu ormanını da çok güzel resimlemişsiniz...Küçük uşak çok büyüyüp güzelleşmiş...Maşallah... ![]() ![]() Kumkatlar harika olmuşlar...Ben 35 sene evvel Trabzon a geldiğimde köyde bir bahçede muz ağacı da görüp de şaşırmıştım...belki sizdede yetişir... Yeni açtığıınız yerin duvarını beton duvar yaparsanız, üzerine kayrak taşla kaplayınız ...Bulamazsanız da o şekilde boyayınız derim ben...Sizin elinizden bu işler geliyor...Görüntüsünün kameriyeyede yakışacağından eminim....kolay gelsin kardeşim.. ![]() Selam ve sevgiler Trabzon a...... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Ağaç Dostu
|
Berrin abla Bambu fotoğrafları konusunda sözüm vardı yerine getirmiş oldum. ![]() Kaplumbağayı bende deniz kenarında bulmuştum ve serama koyup yeni bir sorumluluk yüklendim. ![]() 35 Yıl çok uzun zaman Trabzonda çok şeyler değişti.Gelirsen belki şaşırabilirsin.Sahil ve şehir merkezi çok değişti değişmeyede hızla devam ediyor. Muz fidanım bir adet var , bir yıl meyve verdi ,meyveleri küçük oldu.Seranın yerindeydi onu barbekünün arkasına aldım.Boyumu aşkın filiz attı.Görüntüsü çok güzel.Bu yıl sonu meyve verecek.İklimler değişiyor. Uzmanlar Trabzon ikliminin Antalya iklimine dönüşeceğini söylüyorlar. Yeni açtığım yeri söylediğiniz gibi yapacağım ,Barbekü yede aynı uygulamayı yapabilirim. Boş zamanlarımda bu işlerle uğraşıyorum.Yapılacak o kadar çok iş varki.Bağ bahçe işleri başlıyor.Fidelikler hazırlanmalı.Bahçe temizliği ve çapalama işleri başlar.Çiçeklerle uğraşmak ayrı bir iş.Birde kendi özel işlerim devrede olunca yetişmek biraz zor oluyor. Fakat eğer başlanmışsa Allahın izniyle biter. Saygılar selamlar ablacığım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
sayın adil ne zamandır işlerimin yoğunluğu yüzünden bahçanize uğrayamıyordum baya değişiklikler olmuş torununuzda çok tatlı Allah uzun ömür versin (torun dedim ama torun değilmi) ![]() meleklerin borularından iyi haberler var bir tanesi tomurcuk verdi açsın diye bekliyoruz sizede işlerinizde kolaylıklar diliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
sayın adil ne zamandır işlerimin yoğunluğu yüzünden bahçanize uğrayamıyordum baya değişiklikler olmuş torununuzda çok tatlı Allah uzun ömür versin (torun dedim ama torun değilmi) ![]() meleklerin borularından iyi haberler var bir tanesi tomurcuk verdi açsın diye bekliyoruz sizede işlerinizde kolaylıklar diliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Merhaba Adil Bey, Bahçenizde gezintiye başlamadan doğum gününüz olduğunu farkettim. Rabbim ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmenizi nasip eder İnşaallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn Adil,hemşerim,büyügüm iyiki doğdunuz.Allah ailenizle beraber uzun ömürler versin.Sevgi ve Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Ağaç Dostu
|
Sayın h_doğan Amin ellerinizden öper.Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Amin ,İlker Torunumun oğlu oluyor. ![]() Meleklerin boruları eğer gövdeleri yaş duruyorsa hepsi filizlenecektir .Soğuklardan koruyunuz.Sıcak günlere kadar sağ salim ulaşırlarsa daha güzel sonuçlar görebilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe duvarı yapımı.
Toprak kesme ve tesviye işleri bitti .Şimdi kalıp yapıp beton dökme işine başlıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe duvarı yapımı.
Basıncın fazla olmaması için 60 cm yükseklik le başlıyoruz. Düzenleyen Adil : 10-02-2013 saat 18:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe duvarı yapımı.
İlk beton dökülüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe duvarı yapımı.
İlk kalıbı söküyoruz.İkinci kademede 2 basamak merdivenle birlikte tekrar kalıp yapıp beton döküyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe duvarı yapımı.
3 etap beton kalıbı sökülüp son kez 4 etap beton kalıbı için hazır hale getiriliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-12-2010
|
hoşgeldin adil fotoğraflarının devamını bekleriz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe duvarı yapımı.
Dördüncü ve son kalıp hazırlanıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe duvarı yapımı.
Ve nihayet son beton dökülüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe duvarı yapımı.
Son kalıp ta sökülüyor. Toprak tesviyesi yapılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe duvarı yapımı.
Seradan aldığım marulları çiçek dikeceğim alanın arkasına bir sıra diktim. Böylece açılışı yapmış olduk. ![]() Berrin ablanın gönderdiği 3 adet çiçek soğanını da bu alana diktim. Sera içindeki Meleklerin borularını , sarı,Pembe,Beyaz karması yaparak bu alana dikeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Ağaç Dostu
|
Hoş bulduk furkan can.Fırsat buldukça inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sayın Adil bey, Sayfalarınıza çok hızlı bir şekilde baktım, tek sözle muhteşem. Karadenizin havasından mı, suyundan mı yoksa sizin elinizden mi bilemem ama, maşallah Allah nazarlardan korusun diyorum. Ellerinize sağlık. Başarılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beğeniniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün yeni bir düzenleme için kalıp yaptım, yakında bunları da paylaşacağım. Saygılar selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=h_dogan;1099587]Çok güzel olmuş ayrı bir hava katmış bahçenize ellerinize sağlık.[ Sayın h_doğan bey çok teşekkür ederim. Duvarın sıvasını da yaparsam daha güzel olacak. Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|