Berrin abla Bambu fotoğrafları konusunda sözüm vardı yerine getirmiş oldum.

İlker diyakog kurmaya ve konuşmaya yeni yeni başladı bu hali daha sevimli.Cümle kurarken komik oluyor ve çok gülüyoruz.Allah nazardan korusun.
Kaplumbağayı bende deniz kenarında bulmuştum ve serama koyup yeni bir sorumluluk yüklendim.

35 Yıl çok uzun zaman Trabzonda çok şeyler değişti.Gelirsen belki şaşırabilirsin.Sahil ve şehir merkezi çok değişti değişmeyede hızla devam ediyor.
Muz fidanım bir adet var , bir yıl meyve verdi ,meyveleri küçük oldu.Seranın yerindeydi onu barbekünün arkasına aldım.Boyumu aşkın filiz attı.Görüntüsü çok güzel.Bu yıl sonu meyve verecek.İklimler değişiyor.
Uzmanlar Trabzon ikliminin Antalya iklimine dönüşeceğini söylüyorlar.
Yeni açtığım yeri söylediğiniz gibi yapacağım ,Barbekü yede aynı uygulamayı yapabilirim.
Boş zamanlarımda bu işlerle uğraşıyorum.Yapılacak o kadar çok iş varki.Bağ bahçe işleri başlıyor.Fidelikler hazırlanmalı.Bahçe temizliği ve çapalama işleri başlar.Çiçeklerle uğraşmak ayrı bir iş.Birde kendi özel işlerim devrede olunca yetişmek biraz zor oluyor.
Fakat eğer başlanmışsa Allahın izniyle biter.
Saygılar selamlar ablacığım.