![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Evet mor arkadaşım kokulu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Handan hanım çalışmalarınızı takdirle izliyorum.Güzel gayretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Allah bu güzellikleri kullarının emrine vermeseydi halimiz ne olurdu diye düşünüyorum. Bende bugün tohum ekme işleriyle uğraştım.Toprağı ellerimle hissettim.Tohumları elimle toprağa ekerken,ellerimden tek tek dökülürken onların sevinç çığlıklarını duyar gibiydim. Benim mutluluğum ve heyecanım bir o kadar güzeldi. Çimlenip büyümelerini beklemek ayrı bir heyecan olacak. Hepimize böyle güzel mutluluklar diliyorum. Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
gördüm sizinde çalışmalarınızı,serada yeşillenecekler inşallah. Toprağı hissetmek çok guzel,Rabbım oyle bi mizan ile kurmuş ki dunyayı,hiç kimseyı muhtaç etmeden dengesini kuruyor.Geçen hafta sanki kar kalkmayacakmış gibi şimdi bakıyorum toprak kurumuş,yeşil yeşil filizler başvermiş bile.Topraktan yeşil filizlerin çıkması ayrı bi heyecan.Bende 20 çeşit tohum ektim bakalım ilk kim yeşerecek ona ödül vericem ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Handan Hanım ne güzel çiğdemler onlar Bizim çiftlikte sadece sarı çiğdemler açıyor Gülleriniz de çok canlı ve bakımlı yeni sezonda başarılar dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ne güzel,doğa bozulmadan koruyalım onları.Sizlerede hayırlı sezonlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
24 Martta 20 çeşit tohum buluştu toprak ile,ilk filizi hangi çeşit verirse ona hediye var. Bakalım kim kazananacak,sezonun ilk filizi olma özelliğini taşıyacak olan filize kız tarafından bir kapak fazla sıvı gübre!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Çiğdemlerin yanındaki nergizler,sanki gülümsüyorlar insana yaaaa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Tohum takastan gelen ağaç hatmiler.Filizlenmeleri çok kolay oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Allah razı olsun,amin inşallah cümlemizi korusun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Geçmiş olsun efendim, ALLAH beterinden korusun. Sizler sağ salimsiniz yeter o, yenisini yaparsınız malın. Belki emeklerinize üzüleceksiniz, ama onu bile yapmayın, dert edinmeyin lütfen. Cümleniz sağlık içinde kazasız belasız yaşam sürün bundan böyle inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Büyük geçmiş olsun sevgili handan, Allah beterinden saklasın. Size bir şey olmamış ya önemli olan o. Bir yardımım olacaksa lütfen çekinmeden söyleyin, tohum fide vs Elimden geldiğince göndermeye çalışırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok gecmis olsun. Bahcede ne yenilikler var diye bakayim dedim son mesajlari görünce sok oldum. Cok sükür sizlere bir sey olmamis. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim ciceksever70,çok şükür bizlere bişey olmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun Handan hanım. Cana gelen mala gelsin derler ama mal da canın yongasıdır. Yapacak bir şey yok. Giden gitti. Artık yeniden daha bir şevkle sarılmak lazım yaşamaya yaşatmaya.. Allah beterinden korusun. A M İ N.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Desteginiz için çok teşekkür ederim,cana gelmemesi tek tesellimiz. Çardagın yandıgı kadar bıtkılerıme ve tohumlara uzuldum,gecen seneden üşümesinler diye ortancaları saksıya almıştık,gojiberry vardı yenı yenı yeşermeye başlamışlardı,sabahda gidip sulamıştım. Tohum takastan gelen tohumlar ve yapımarketten aldıgım tohumlar vs ne varsa hepsi gıttı.Çardagın arkasına denk gelen mazılar ve alt kısımdakı elma ağacıda yandı. Allahtan rüzgar yukarıdan aşağı doğru esmiş.Çardagın hemen üst kısmında kümes vardı zavallım tavuklar korkudan içeri girmişler. Tüp patlayınca camlar patlamış.Allahtan yakınında - içinde kimse yoktu. Yaşamaya ve yaşatmaya devam edicez KAPTANzst dediğiniz gibi hiç bi çeşitim kalmadı ![]() destek bekliyorum.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumların tamamını ektiğimden malesef o konuda yardımcı olamıyacağım. Dağıtımı yapan arkadaşlar destek vereceklerdir muhakkak. İlk başlangıç benden. Gerisi Halilibrahim bereketiyle gelsin inşallah. Adresinizi yollarsanız özele memnun olurum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok şükür nefes alıyoruz hala............ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
Sevgili Handan çok geçmiş olsun, çok şükür ki cana bir şey olmamış. Tohumlarına da üzülme hepsi yerine gelir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Desteginiz için çok teşekkür ederim, Felaketlerin en iyi yanı dostların yanımızda olaması.Kötü olayın en ıyı yanı sizlersiniz.İyiki varsınız.Halilibrahim bereketi hepimizin bahçesine düşsün inşallah. Saygılar sevgiler........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sevgiili Handan hanım büyük geçmiş olsun.Cana gelmesin..Yapabileceğimiz birşey varsa yardıma hazırım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Cok teşekkür ederim,sağlıcakla kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Handan hanım, Adresinizi özelime yazarsanız çam sakızı çoban armağanğı bir kaç çeşit tohum gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Elbette sağ ve salim olmanız en önemli olanı, çok şükür ki sizlere herhangi bir şey olmamış. Ama eminim o halini görmek çok üzücü olmuştur. Benim bahçede yetişen herhangi bir şey olmadığı için ve tohumda olmadığı için şimdilik sessiz kalıyorum. Ama fide zamanı bakarsın kapmış gelmişim bir kaç fideyi, "siparişiniz varmış Handan hanım " diye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok hoşsunuz... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |