![]() |
|
![]() |
#841 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili handann...Yılbaşı çiçekleri harika ,kırağı resimlerine bayıldım canım ellerinize sağlık...kabaklara gelince aynen resimdekiler gibiyse, bence hemen zımpara ile üst kısmını törpüleyip yüksek kuru bir yere asınız derim..En öndekinde çöküntüler başlamış ama arkadakiler sağlam gibi geldi bana...Çöküntülü olanında çekirdeklerini çıkarıp kurutunuz derim...selamlar sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Berrin Hanım sabah ilk işim kabakları zımparalamak olacak.Dikkatinizden nasılda kaçmamış,arkada olanlar daha sağlam gibiler.inşallah zımparalayarak kurtarırız.Önde olanında tohumlarını kurutalım o zaman. Çok teşekkür ederim sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Ağaç Dostu
|
Sevgilİ Sevim4 ün gönderdiği çelik ve tohumlar ile ürün yelpazemiz arttı. tekrar teşekkürler. Bir süre bardakta kaldıktan sonra toprakla buluşmayı beklıyorlar... 2 adet passıflora çeliği 2 adet inci çalısı 1 bir adet hanım eli gül begonvil karanfil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Handan yılbaşı çiçekleri mükemmel sıklamen çok vefalıdır özel bir bakım yapmıyorum ben rengi çok güzelmiş nergizler ve çiğdemlerin çiçeklerinide görürüz inşallah ellerine emeklerine sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin için gelsin bu pembiş ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın handan hanım Kış aylarında bile paylaşacabileceğiniz güzel uğraşlarınız var.Sizi tebrik ediyorum . Yeni yılınızın sevdiklerinizle, sağlık sıhhat başarılarla dolu geçmesini dilerim.Mutlu yıllar. Trabzondan saygılar selamlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Handann yeni yılınızı kutlar sıhhatli ve mutlu bir sene dilerim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Handan yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Handan hanım mutlu yıllar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Handan hanım mutlu yıllar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil Bey,Sevgili Berrin Hanım,Sevgili Periş,Sevgili Sevim Hanım,Sevgili Fatoş Hanım,Sevgili Gülbirsen güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah yeni yıl hepimiz için sağlıklı huzurlu geçer. Pc de problem olduğu için geç cevapladım. Sevgiler Saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemizde beyaz çiçekler açtı, KAR ÇİÇEKLERİ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Ağaç Dostu
|
Sİs ve kırağı cok fazla bu günlerde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2011
|
bu bitkiler bu yıl iflah olmaz gibime geliyor cok kötü donakalmış .seyir bakımından harikalar ama. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sene 3.kış bahara yeşerecekler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hanndan, çok güzel görüntüler yakalamışsınız, tebrikler. Bizim buralarda hava daha yumuşak, doğru dürüst kar bile yağmadı henüz. Baharı sabırsızlıkla bekliyoruz, sevginizle, sevgimizle yeniden yeşerecekler inşallah. Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sabah 7 de çektim resimleri.Soğuk ama üşümedim,bitkiler üzerinde kırağı,havada da su zerrecikleri yüzümü ıslattı resim çekene kadar. Bahara daha çok heyecanlıyım,bu dönem acemilikler çok oldu.İnşallah daha düzenli olur bu yaz. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Ağaç Dostu
|
Handan hanım, harika bir bahçeniz var, kar manzaralarına bayıldım. Bu sene buralarda kar göremeyeceğiz galiba. Yılbaşılarınız harika çiçeklenmiş, bu arada somon renkli tembelin cinsi yılbaşı değil, paskalya kaktüsü, mayıs ayında sizi o güzel çiçekleriyle sevindirecektir. Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
paskalya kaktüsü demek,bu kadar dikkat olur.ben sürekli bakıyorum ama bi fark görememiştim siz dedikten sonra baktım da yaprak yapıları farklıymış meğerse.Helal olsun... Avatarınızdaki çiçeğin adı nedir,poz çiçeği diye aldım ama nette aradığım zaman bulamadım.Bu yaz bahcemizi renklendirmişti. Saygılar...... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sakdag ve Sayın Ayhat, tesekkurler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Ağaç Dostu
|
Agustos ayında ücretsiz tohum bölümünde sayın baykuş un gönderdiği jakaranda tohumu filizlendi,hiç bir işlemden geçirmeden direkt ektim ve 1 haftada yeşerdiler.İnşallah mor çiçeklerinide görmeyi nasip olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Ağaç Dostu
|
Oturma odamızdaki çiçeklerimiz.Küpeli çiçeğiyle sevindirdi bizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene bauhause dan aldığım tek kök gardenya baharda 4e bölüp 1 de çelik almıştım.Sağlıklılar şimdilik,hatta birinde tomucuğuda var,kokusunu özledim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Feriha Hanım ve Nevsune Hanımın ziyaretime geldiklerinde getirdikleri çiçekler.Yalnız balon çiçeği yerini sevmedi sanırım.Kaybetmek istemiyorum onun için acil bakım önerilerinizi bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Ağaç Dostu
|
Buz çiçeğimiz, soğuklar gelmeden aldığımız bir çelik. Yaz için hazırlansın dedık ama sağolsun yinede pembe çiçeklerini eksik etmedi üzerinden ![]() Ceylan gözlü,sanki yapraklarını birazdan toplayıp salataya doğrayacak gibiyim.Yemyeşil yaprağı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim Hanım (sevim4) gönderdiği çelikler filizlendiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sevgili Handan, bahçeniz çok geniş ve çok güzel, güle güle büyütün çiçeklerinizi. Sanırım bahçenizin tek eksiği asma ağacı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|