![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Desteginiz için çok teşekkür ederim,cana gelmemesi tek tesellimiz. Çardagın yandıgı kadar bıtkılerıme ve tohumlara uzuldum,gecen seneden üşümesinler diye ortancaları saksıya almıştık,gojiberry vardı yenı yenı yeşermeye başlamışlardı,sabahda gidip sulamıştım. Tohum takastan gelen tohumlar ve yapımarketten aldıgım tohumlar vs ne varsa hepsi gıttı.Çardagın arkasına denk gelen mazılar ve alt kısımdakı elma ağacıda yandı. Allahtan rüzgar yukarıdan aşağı doğru esmiş.Çardagın hemen üst kısmında kümes vardı zavallım tavuklar korkudan içeri girmişler. Tüp patlayınca camlar patlamış.Allahtan yakınında - içinde kimse yoktu. Yaşamaya ve yaşatmaya devam edicez KAPTANzst dediğiniz gibi hiç bi çeşitim kalmadı ![]() destek bekliyorum.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumların tamamını ektiğimden malesef o konuda yardımcı olamıyacağım. Dağıtımı yapan arkadaşlar destek vereceklerdir muhakkak. İlk başlangıç benden. Gerisi Halilibrahim bereketiyle gelsin inşallah. Adresinizi yollarsanız özele memnun olurum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok şükür nefes alıyoruz hala............ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Allah'dan bu kadarla kalmış, tavuklara bir şey olmamış. Ailenize ve tüm canlılarınıza kazasız, belasız, sağlıklı günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Çok şükür ederim,sağlıklı günler sizlerle olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|