![]() |
|
![]() |
#2161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Limon , aynen düşündüğünüz gibi bende o kütüklere sukulentler düşünüyorum ama güneşi öğleden sonra alıyor acaba iyi netice verirmi...?? teşekkürler.. ![]() Sevgili serkan istanbul, soğulunuz canım..bana her zaman moral verirsiniz..Çok çok teşekkürler..Sevgiler sana... ![]() Sayın simetri,hoş geldiniz ...O varili ben kendim boyadım..siyah bir inşaat varili idi...Onu çöp varili olarak değilde büyük bir saksı olarak kullanıyorum..Geçen bahar içinde Bodrum papatyaları ve mavi sarmaşık vardı ,,Güzel bir görüntüsünü ekleyeceğim size.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Ağaç Dostu
|
Sayın redsonia ,hoşgeldiniz...verdiğiniz bilgiye çok teşekkürler ederken , çok da sevindim..Çünkü onları daha sonra taşıyacağım yer biraz gölgedir...Tam istediğim gibi olacak... ![]() ![]() ![]() Sevgili Canannuman , aynı sizin gibi bende senelerdir hayranlık duyduğum halde ranınculus isimli çiçeğe rağbet etmedim...sevgili alacakaranlık bizi uyarıncaya kadar tabii...Daha sonra bauhaus dan pakette onların rizomlu hallerini alıpbaktığımda köklerin talaşta saklanır olduğunu anladım..Ama daha etraflıca alacakaranlığı ziyaretimde öğrenip size de bildiririm.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Cemil.B, hoş geldiniz...Çok teşekkürler efendim , yine beklerim..sevgiler.. ![]() Sevgili Benol Hazaroğlu; güzel bir meyveymiş..İnşallah bodur cinsidir..Değilsede ben onu bodurlaştırmanın yollarını bulurum tanrının izniyle ... ![]() ![]() Sayın Sudenur,hoşgeldiniz...Çok teşekkürler,yine bekyerim..:sevgi ve selamlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili jineop arkadaşım; evet dediğiniz gibi clematisler ve bazı çiçekler çıktılar ..Ama balkon saksılarım mevsimlik fidelerin seralara gelmesini bekliyorlar..Herseneki gibi o saksılara cam güzeli soğan begonyaları vebegonyalarım daha çıkmadılar petunyalar koymak istiyorum...Kendi begonyalarım pirinç tanesi gibi pembeliklerle biraz başgösterdiler ama büyüyünceye kadar beklemek gerekli.. Sevgiler canım... ![]() Sevgili Nevzat arkadaşım; vallahi ben bu cezayir menekşesi ve acem borusundan bıktım diyebilirim. ![]() ![]() ![]() Şimdi sıra yan komşu bahçelerine geldi... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili Berrinb, bahçe işlerini bayağı halletmişsiniz gibi. Bahar çiçekleriniz çok güzel açmış, ellerinize sağlık.Yazın kimbilir ne kadar güzel olacak, merakla yeni fotoğrafları bekliycem. Sizin bahçenizin sessiz takipçilerindenim.Yazımlarınızı çok içten ve samimi buluyorum, yorumlarınıza bayılıyorum. Bahçenizin sağlıkla, mutlulukla tadını çıkarın. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın berrinb çok güzel resimler.Harika.Kütüklere çiçek koysa diyordum ki siz düşünmüşsüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili aheste hoşgeldiniz...Bahçe işi hiç bitmez ama ,bahar sezonu işlerinin çoğu yapıldı... ![]() ![]() Sayın fikret eren , teşekkürler...Hoşgeldiniz..Kütüklerin içine daha ne dikileceğine karar veremedim ama sukulent cinslerini düşünüyorum...Artık haftaya gidebilirsem , ancak ele alabileceğim...Şu anda l5 de bir üç dört günlüğüne gidebiliyorum..Bu kısa sürede sera mı gezilecek , ev mi , hasta mı,?? bahçe son planlara kalıyor.. Seralar da da daha istenilen çiçekler bulunamıyorlar...Biraz erken gibi...Kütükleri çiçeklendirdiğimde ilk işik resimlerini paylaşmak olacak ...Sizin de çok değişik bahçe tasarımlarınız olduğunu biliyorum....)) Teşekkürler...Yine beklerim..selam ve sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Ağaç Dostu
|
Üsküdar'a gider iken aldı da bir yağmuuuurr...:))
![]() Bu bayanlarda , bizler gibi çiçeklerle uğraşıyorlar..Ben de onları, Üsküdar vapur iskelesine geldiğime resimliyorum.. ![]() [attach]283372[/attach) Sümbüller, laleler, frezyalar,papatya ve şebboylar.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Ağaç Dostu
|
Bu defa kendileride resimlememi istediler..Bende onları kırmadım..:))
![]() ![]() ![]() ![]() En sevdiğim bahar çiçeği nergisler...Harikaydılar..Bir demet 30-TL..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekler.....çiçekler....Hepsi de çok güzel kokuyorlardı...
![]() ![]() ![]() Şu sarı sümbülün şekline ve rengine bakar mısınız ??.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Ağaç Dostu
|
Senelerdir iskeleye geldiğimde uğradığım kitapçıyı da geçemedim..:))
![]() ![]() [attach]283397[/attach) Bu park saatini bu sene gördüm..Yeni mi kondu acaba??.. ![]() Sarı laleler bodur ve katmerliydiler...Böyle hepsini aynı zamanda nasıl açtırabildiklerine şaşıyorum..Bizim bahçedekiler niçin böyle açmıyorlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Ağaç Dostu
|
İskele deki tarhlardaki sarı laleler..
![]() ![]() ![]() Vapur geldi, ben karşı ya Eminönünü bir tavaf etmeye gidiyorum bugün..Tabii sarı laleler almaya çiçek pazarındaaannn... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek pazarına hoş geldinizzz....
![]() ![]() Burada ki çiçekler İstanbul daki çoğu yerden biraz daha pahalı ..Eski günlerde en ucuz ve bol çiçek türünü burada bulabiliyordum...Herşey gibi burası da çok değişti artık... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar, bambu saksıları..Mor salkım boyuna bakmadan çiçek vermiş:))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Ağaç Dostu
|
Sarı lilyum , kokusuz...Ve sebze fideleri....
![]() ![]() ![]() Büyük bahçem olsaydı, ilk alacağım fide brüksel lahanası olurdu..salatasını çok beğenirim... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Ağaç Dostu
|
Biber fideleri....
![]() ![]() Şu çiçeğe de hiçbir zaman rağbet etmedim,kalıcı olmadığı için..Acaba öyle mi ??.. ![]() Ortancanın rengi harikaydı..Mor mavi arası... ![]() Çiçekçi çocuk, resmini çekmemi istedi..Ağaçlar.net i çok seviyormuş,bahçe gezicilerindenmiş.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Ağaç Dostu
|
Açelyalar,hercai, sardunya ve kumkat fidanları....
![]() ![]() sümbülün rengi beni mest etti.... ![]() Yaseminlerin de kokusu..... ![]() Beyaz kamelya... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek pazarından görüntüler...
![]() ![]() ![]() ![]() Bu çok sevdiğim çiçeğin adını canarya olarak biliyorum...Annemden kalma bir isim...Başka bir ismi varmı??.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Ağaç Dostu
|
Renkleri harikaydı ama siyahi bordo olanını bulamadım...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Ağaç Dostu
|
Mineler, petunyalar askı saksılarda çıkmaya başladı..
![]() ![]() ![]() ![]() Şu papatyaları kaç defa aldıysam,bir baharlık oldular..Üretmeye müsait değillermi acaba...Tohumunu dökmüyormu ,diğer kır papatyaları gibi.??. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Ağaç Dostu
|
Bu kadar yol teptik..Mısır çarşısını Esss geçmek olmaz değil mi:))
![]() Şu Çıngıl ışık görüntüleri çooook severim ... ![]() ![]() Baharatların üzerine bir cam kapak veya her neyse konsa daha iyi olmaz mı..bütün o kalabalığın tozunu almasınlar..Birkaç baharatçıyı da bu konuda kaç defa uyarmışımdır...Ama heyhaattt.. ![]() ![]() Bu bitkiyi alıp çay olarak denedik..Çok güzel bir aroması var ve kaynar suda gül gibi değişik şekilde açılıyor...Nasıl bir çiçek olduğunu bileniniz varmı ..?? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Ağaç Dostu
|
Bu lambaları da çok severim...Bana Binbir Gece Masallarını hatırlatıyorlar..:))
![]() Şunun rengine ve şekline bakar mısınız..benim tasarım kolyelerime benziyorlar..Şu şekilde o kadar çok taş dizmişimdir ki,görünce yakın plan çekme ihtiyacını hissettim.. ![]() ![]() ![]() [attach]283470[/attach) Mısır çarşısının kapısının karşısına Çanakkale Savaşlarına ait kalıntıların sergilendiği bir çadır müze açılmıştı..İçinde öyle kalabalık vardı ki girip de resim çekmek mümkün olmadı.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Ağaç Dostu
|
İşte en güzeli budur....:)
![]() Güvercinlerin önünde beni de resimlediler.... ![]() ![]() Dönüş zamanı...Vapurdan çekilen Topkapı sarayı..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Ağaç Dostu
|
Birazda denizden görüntüler.....
![]() ![]() Ey güzel Üsküdar.....Sen benim canııımmsınn... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Ağaç Dostu
|
Dolaşalım limanları siya siya vayyy....:)
![]() Tur Yol..Volgo Balt l93 ü sağından, SOLLADIIII.... ![]() ![]() ![]() Kız kulesi bütün güzelliği ile karşımızda.... ![]() Düzenleyen berrinb : 16-04-2012 saat 11:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Ağaç Dostu
|
Güneşli havada ön bahçede ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Ağaç Dostu
|
Ortancalar yapraklanmaya başladı..Sümbüller25 senedir oradalar..
![]() Sarmaşık kayısı gülü tomurcuklandı.. ![]() Bu arap yaseminini yeni aldım..Formunu bozmadan 4 kişi zor getirdiler..Vallahi bu son yıllarda yaptığım en düşeş çiçek alışverişi oldu diyebilirim...Ne şanslıyım. ![]() ![]() Yılbaşı çamları ve limon selvi...Papatyalar.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar ve sakızlar dondular...yenileri yerlerini aldı..:)
![]() ![]() Arap yasemini saksılarına nergis soğanları dikildi.. ![]() Şu köşeye bir şekil veremedim , çünkü ne zaman işe başlasam hava birden bozuyor ve rüzgardan durulmuyor... ![]() ![]() Bu saksılarda çuhaların saltanatı bitmek üzere, yakında toprağa alınacaklar...Artık cam güzeli mi olur , petunya mı... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|