![]() |
|
![]() |
#2131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Yazlık bahçesinde soğanlı bitkilerin çoğu açmıştı..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Ağaç Dostu
|
Şebboylar açmış...Clematis Armadii beni çok sevindirdi...
![]() Clematis geçen sene baharda dikildi..Bu sene ,bütün sardunyalarım dahi donarken ,onun sağlam kalması beni şaşırttı doğrusu..Çok sağlam bir sarmaşık olduğu anladım.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Ağaç Dostu
|
Kırçiçekleri ve eriklerde bahar cümbüşü ço güzeldi...
![]() ![]() ![]() Bahçenin nergis ve sümbülleri.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Ağaç Dostu
|
Gece mehtap vardı...Bu görüntüler görmezden gelinir mi??
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Ağaç Dostu
|
Yeni alınan sardunyalar,boş kalan saksılara kondu..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden görüntüler...
[attach]281975[/attach) Yeni alınan kolyoz ve canaryaları şimdilik saksılarında bırakmayı uygun buldum.. ![]() Nakkaşlar yeniden coşmuşlar.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Ağaç Dostu
|
Geçen bahar tohum attığım sedefler bu sene çiçeklenmeye başladı..
![]() Clematisler tomurcukta... ![]() ![]() Şu saksılarımın rezaletine bakar mısınız...Cam güzeli veya petunyaların çıkmasını bekliyorlar.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Ağaç Dostu
|
Görgüsüzün bir Armadisi açmııışşş...:)) Resimlemeye doyamamışş...:))
![]() Sevgili Nevzat ,Armandii yi ilk açtırma yarışının galibi her ne kadar sizseniz de , benim Armandii de ikinciliği aldı galibaa... ![]() ![]() Pembe sardunya ve sakız...Seneye yine donarlarmı bilemem ??.... ![]() ![]() ![]() Düzenleyen berrinb : 11-04-2012 saat 02:20 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Ağaç Dostu
|
Kır çiçekleri....Sardunyalar yerlerine yerleşti...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Ağaç Dostu
|
Şebboy fideleri l5 gün önce dikildi..Galiba yerlerini sevdiler .Çiçekleri artmış..
![]() ![]() Bu alana yine cinya tohumu attım.. ![]() Şu sarışına bakar mısınız... ![]() ![]() Sukulentler kardan kendini kurtarmış,Onları sağlam görünce çok sevindim.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Ağaç Dostu
|
Üç saksı sukulent kışı atlatmış...Kendilerine tebrikleeerr....:)))
![]() ![]() Şu mor sarmaşık ,bu bahçenin demirbaşlarındandır..Ne kadar yolup attığımı bilemezsiniz...Ben yoldukça o çoğaldı... ![]() ![]() ![]() ![]() Şebboyu tohumdan yetiştirdim..Üç senedir aynı yerden çıkıyorlar ..Geçen yazın tohumlarını arkadaşlara da bu sene yolladım... ![]() Düzenleyen berrinb : 11-04-2012 saat 02:22 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Ağaç Dostu
|
Bu şebboyu biraz şereflendirelim...Çok vefalı bir çiçek..:)
![]() ![]() ![]() Bu saksılarım da boş kaldı...Sardunyalarve sakızlar donduğu için .. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Ağaç Dostu
|
Lilyumlar boy atmaya başlamışlar....Ve Eriklerde bahar...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden bahar görüntüleri...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Ağaç Dostu
|
Şeftali ve armut ağacının çiçekleri.....
![]() ![]() Arka bahçede kaya bahçesinin yerini değiştirdim...Hangi çiçekleri koyacağıma karar veremedim..Çünkü biraz gölgede kalıyor... ![]() kaya bahçesi olurda , Kütük bahçesi olmazmıı... ![]() ![]() ![]() Şunun biçimine bakar mısınız..?? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Ağaç Dostu
|
Kütüklerin içine sukulentler koymak istiyorum..
![]() Arka bahçedeki clematisler de tomurcuktalar... ![]() ![]() ![]() Yine eşimin metazori yaparak aldığı ağaçlar başıma dert oldu..Bazı dahliaları yerinden kaldırarak yer bulundu...Öfkeden patlamak üzereydim..Kocayemiş miymiş , neymiş..!! İllaki arka bahçede ve oraya dikilecekmiş...Diktik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Ağaç Dostu
|
Koca yemiş mi ,kara yemiş mi ??..Adını da tam bilmiyorum.Meyvesi şifalıymışş..:))
![]() ![]() [attach]282035[/attach) Bahçe tam olmasa da biraz düzene girdi sayılır...Ağır işleri bitirdim..Şimdi keyfi çiçek dikimleri ve fideler kaldı.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Ağaç Dostu
|
Gece kumda ateş.....
![]() Komşular her seneki gibi yine bizim evin önüne bahçe çöplerini koymuşlar.. ![]() Aslında arka yoldaki kontenyer den belediye bahçe çöplerini topluyor..Tembellikten mütevellit arkaya kadar gitmektense, kuma atmayı uygun görüyorlar...Nasılsa Berrinbb gelip her zamanki gibi gece onları yakar.. ![]() Tekneler de çok yakın olduğu için çöpü yardımcıya daha geri aldırıp ,biz orada iken yakmayı uygun buldum,çünkü kazara bir izmarit atan olsa tekneleride büyük bir rizikoya bırakmış olacaktım..Hepsinin depolarında benzin bulunmakta.. ![]() Öyle rüzgar vardı ki tekneleri devamlı suyla ıslatmak zorunda kaldık..Ateşi söndürdük...Geceyarısından sonra pencereden baktığımda ateş yine parlamıştı..Gecenin üçünde tekrar kuma çıkıp ateşi söndürdük.. Arkadan da bir yağmur ki sormayı gitsin.. ![]() ![]() Vee...Yazlıkta iş bittiiiii.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Ağaç Dostu
|
Bahçecinin işi bitmez! ![]() Eşinize kızmayın bence. Resimlerdeki karayemiş. Karadeniz'de taflan deriz biz. Benim çok sevdiğim bir ağaç. Hafif buruk çok güzel meyveleri olur. Yanılmıyorsam şeker hastalığına iyi geliyordu. Baharda da salkım şeklinde çiçek açar. Yaz kış yeşil, parlak, çok dekoratif yaprakları var. Önüne diktiğiniz çiçekli bitkiler için çok güzel bir fon olur bence. ![]() Hatta bir tane de kocayemiş alın. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah abla ne kadar güzel resimler helede o ellerini havaya kaldırıpta zafer çığlıkları attığın resmin harika rengarenk kıyafetini giymiş prenses gibisin. sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
berrin hanım 2153 numaralı konudaki çöp variliniz çok cici. kendiniz mi boyadınız, o şekildemi satın aldınız? satın aldıysanız adresini yazabilirmisiniz. teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Eklenti 282030 Yine eşimin metazori yaparak aldığı ağaçlar başıma dert oldu..Bazı dahliaları yerinden kaldırarak yer bulundu...Öfkeden patlamak üzereydim..Kocayemiş miymiş , neymiş..!! İllaki arka bahçede ve oraya dikilecekmiş...Diktik ![]() ![]() Eklenti 282031[/QUOTE] berrin hanım bizim oralarda o ağaca karamiş denir... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Herşey çok güzel ama Erengülleriniz bir harika, bu sene kendimi tuttum 1 tane bile almadım hep öldürüyorum diye başka bitkilere yöneldim. Ama aklımda hala onlarda. O kadar seyredince şimdi kızdım kendime. Amaan insanlar ölüyor gidip alacam inşallah bir tanecik olsun. Çok fena alasım geldi anlatamam. İnşallah saklama yolu vardır ve becerebileceğimiz bir şeydir. İnşallah öğrenirsinizde bizede öğretirsiniz. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sevgili Berrin Hanım, Karayemiş eğer kiraz karayemişiyse tadı bal gibi olur iri kiraz büyüklüğünde çok lezzetlidir. Güneşe koyup kurutup kış mevsiminde çerez olarak yiyebilirsiniz. Bodur değilse çok büyük ağaç olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Çok güzel, çok özenli. Sağlıkla yetiştirin inşallah, incelemekten büyük keyif aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan,ağaç seven kişi l5 m.boyundaki ceviz ağacını paramparça ettirmezdi.. ![]() ![]() Rahatsızlığının verdiği stressi böyle boşaltıyor ne yazık ki...Ben onları orada bırakmayacağım tabii ki .. Kırmamak adına ,öfkemden patlayarak oraları eştirdim...daha sonra yan taraflara alacağım...Çünkü o kısım daha münasip..Meyvelerimiz yeterli derecede var , zaten yiyecek kişi de yok ,armutlar , her sene yerlerde toprak oluyor.. Bu derece meyve ağacı sevenler 3- 4 dönümlük arazi sahibi olmalılar diyorum ben.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|