![]() |
|
![]() |
#1201 |
Ağaç Dostu
|
Bayraklı baba türbesi, tüylerimi dken diken etti ![]() Fatmacığıma teşekkürler, görüntü istediği için ve sana teşekkürler ablacığım. Gidip bizler için görüntülediğin için. Oradaymış gibi olduk sizlerin sayesinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim. Her şey çok güzel, günümüzün anlamı ile dopdolular. Tanımadan/konuşmadan da Sizleri tanıyıp/anlayabilmek için resimleriniz, içten uğraşılarınız/hobileriniz vede en önemlisi candan/samimi kelimeleriniz yeter efendim. Sağ olun inşallah. Yazınızı hanım ile okuduk, çok güldük, okuduk okuduk güldük sayenizde. Bize kadar estiniz. Fakat bir ricam var efendim, beni töhmet altına sokmayın lütfen, ben ''Toz Edin'' demedim. Bi esin gelin dedim efendim sadece. Vebal altında kalırım yoksa, eğer Adil Bey sizin bulduğunuz kayaları yerinde bulamazsa. Müzevirci oğlunuz, Maşallahı var. İnşallah eline düşmem o isimlendirmem nedeniyle efendim. ALLAH, ailecek hep güldürsün, en yakınınızdan, en uzağınıza kadar dostlarınız ile inşallah. Beyefendiye hürmetler efendim.Sağlıkla kalın. Cümleten Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Berrin hanım,manzara resimleri çok güzel,ama en güzel manzara 1202 nolu mesajın alttaki resiminde. Sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Berrincim,manzara resimleri çok güzel.Bayraklı baba türbesi, tüylerimi diken diken etti oradaymış gibi oldum sizin sayenizde çok,teşekkür ederim saolun ..Oğlunuzla çekildiğiniz fotoğrafa bayıldım mutluluğunuzun devamını diliyorum...Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Mandalinci, yazın gitmenizi tavsiye ederim...sevgi ve selamlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil,beğenilerine teşekkürler...Manzaralar hakikaten nefisti ![]() B.Beyindeki çiçeklerimle seyahat dolayısıyla ilgilenemedim,sulama dışında ,bilhassa arka bahçe iyi bir bakım istiyor...Fakat Gelibolu dönüşünde iyi bir gribe tutulduk...Şu anda biraz rahatsızım ..Ama yine de bu gün arka bahçede biraz iş görmeye çalıştım...Biraz hercai ve kışlık çiçekler almayı düşünüyorum,da geleli iki gün oldu..Yine sera gezilerim başlayacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatma sunay,Bayraklı Baba türbesinin her karesini sizin için çektim.... Mutlu olmanıza sevindim...Sevgili annenizinin ruhuda mutlaka şad olmuştur canım...tanrı rahmet eylesin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemo ,belki bir gün kısmet olurda beraber gideriz canım...sağol,beğenilerine ve hislerine teşekkürler ederim...Çok orijinal bir türbedir...Duygulanılmayacak gibi değil,,Yanındaki apartmanlar bile bayrak asmışlardı..Bende çok mutlu oldum bu görüntülerden..Tanrı T.C. ni ve bizleri bayrağımızın gölgesinden eksik etmesin..sevgiler ve selamlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mrduran,sevgili eşinizi ve sizi güldürebildiysem ne mutlu bana ![]() ![]() Toz etmeye gelince...tabikii siz demedinizde , ama benim gittiğim yeri tozu dumana katışımdan kaynaklanan ,alışılagelmiş bir tabirimdir bu söz ![]() Müzevirci oğlum a gelince müsterih olunuz efendim, O sizi çok seviyor yazılarınızdan dolayı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Handann cığım hoşgeldin...Begenilerin beni mutlu etti...Çok teşekkürler ederim...selam ve sevgiler...Küçük yavrumuzu ve sizi öpüyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Perişciğim.Hoşgeldiniz canım...Beğenilerin için teşekkürler...Bayraklı Baba Türbesi , görülecek yerlerden birisi ,,hakikaten çok duygulandırıyor bütün ziyaret edenleri...Görüşmek üzere ...Selam ve sevgiler canım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Gelibolu görüntüleri harika bende her sene oradayım hemen hemen kardeşim orda yaşıyo. askeri hastaneye yakın. fidanlıkları çok güzel fiyatlarıda uygun oluyo. sağlık ve mutlulukla kalınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Serkan İstanbul,Geliboluyu yakından tanımanıza sevindim...Askeri hastahane bölgesi de harika bir yerdir...Bu sefer ki seyahatimde oraları çok çok gelişmiş ve değişmiş buldum..ne mutlu size ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
gelibolu bolayır çanakkale herşeyiyle harika bir yer. sardalyası ayrı güzeldir. şoparları ayrı. peynir tatlı daha bir ayrı. çanakkale deyince vatan geliyor aklıma. türkiye'nin kapısı. çok güzel ve kutsal yerler. beni sorarsanız çanakkale aşığıyım sadece. ama çok defalar geldim. aşkım platonik değil yani. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok güzel resimler berrin hanimcigim. Vakitsizlikten ancak iki günde bakabildim. Canakkale´ye yillar önce kisa süreligine gitmistim. Yedigim taptaze domateslerin kokusu halâ burnumda. Insallah ilerde daha detayli gezebilirim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Geçmiş olsun efendim. Şifalar dilerim ALLAH' ımdan, size, ailenize ve dostlarınıza. Tez vakitte iyileşmeniz dileklerimle, Selâm ve Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Ağaç Dostu
|
Sayın maysan80 hoşgeldiniz..Geliboluyu yakından tanıyor ve seviyor olmanıza sevindim...Aynen söylediklerinize katılıyorum, sardalyası peyrir helvası, ve müziksever sanatçı vatandaşları, bol rüzgarlı mevsimi ile ......Çanakkale ayrı bir güzellik ve sevdadır ...Yine beklerim.....Teşekkürler ziyaretinize...Sevgiler saygılar efendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı , hoşgeldiniz, beğenilerine mutlu oldum,memleketimi daha evvel görmüş olmanıza da ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever70 ,..O kadar büyük bir bahçe ve üç güzel bebekle uğraş veriyorsunuz ..Yine de bizlere vakit ayırabiliyorsunuz...Enerjinize maşaallah diyorum...Beğenilerin beni mutlu etti..sağol canım...Çanakkale domatesi tarlasından alındığında hakikaten kokusu ve tadıyla unutulmaz bir cinstir.. Yine beklerim..Teşekkürler...Selam ve sevgilerimi görderiyorum size ve bebeklerinize ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mrduran, sağolunuz efendim..çok teşekkürler...Biran evvel iyileşmeye çalışıyorum...Çünkü işler aksadı ve çok birikti... Temennilerinize çok teşekkürler ederim...Görüşmek üzere efendim....Selam ve sevgilerimi gönderiyorum sizlere... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() Kaktüslerin bir kısmı orada. Güzel fotoğraf çekip ekleyemedim kalanlarını. Hoş yüzlerce kaktüsü olan dostlarımızın yanında benimkilerin lafı olmaz ya sevgi işte ![]() Ağaç ve taş saksılar başka sayfalardan eklediklerim. Birkaç taşım var oymaları yapıp düzenleyemedim. Koca yazı geçirdim taşlar bana baktı ben taşlara göndereyim size. Siz o sanatçı dokunuşlarınızla çok güzel düzenlemeler yaparsınız. Öpüyorum sizi, sevgiyle ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever,benimde sizin gibi iki oğlu ve enküçükleri bir kızım var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim.K benim içinde siz çok önemlisiniz. Ağaçlar net deki ilk göz ağrılarımdansınız...Sizler sayesinde ben yabancılık çekmedim ve sahifelere adapte oldum ![]() ![]() Taşlara gelince ..onların münasip yerlerini çekiç ve bir demir parçası ile oydurun içine kaktüslerinizi yerleştirin..Siz bunu yaparsınız.. Face deki kaktüs resimleri harika ve bu sizin hakikaten bir kaktüs ve sukulent aşığı olduğunuzu bir kere daha kanıtlıyor..Resimleri her gördüğümde gülümsemeden edemiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar elimde kalan Gelibolu seyahatimle ilgili resimlerin son kalanlarını da bu gece eklemek istiyorum...sevgili Adil Trabzon un kayalıklarını ve güzelliklerini eklemiş..Bu güzel manzaraları görünce kıskandım doğrussu ![]() Karadeniz- Marmara yarişi başlamiştur daaaa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ligustrum için..Balıkçı çarşısındaki park çiçekleri...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Ağaç Dostu
|
Gelibolu nun meşhur taze balıkları:)))Trabzon da da var mı acaba:)))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Ağaç Dostu
|
Palamut,Lüfer ve Hamsii:))Küçük bir balık restorantı..İçine bayıldık:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Ağaç Dostu
|
Duvarlar,nakkaşlarla örtülmüştü ve deniz kaplumbağasının kabuğu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|