![]() |
|
![]() |
#1141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Gelibolu limanından görüntüler...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Ağaç Dostu
|
Üç senedir kapanan evimin kapısı açıldı:((
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Ağaç Dostu
|
Balkondan görüntüler..İlk işim pazardan canlı iki saksı papatya almak oldu:)))))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar..Size memleketim Gelibolu dan çektiğim fotoğrafları paylaşmaya Iphone- 3G bağlantısı ile devam edeceğim, ancak burada çekim gücü çok verimsiz olduğundan, zamanında işlem yapamıyorum....Herkese selamlar sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Berrin hanim ne hos bir kadinmissiniz... Buradan yazisarak tanidigimiz dostlarin resimlerini de görmek daha bir yakinlastiriyor. Arada bir resminizi ekleyin lütfen. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Berrincim memleketiniz Gelibolu dan çektiğiniz fotoğraflara bayıldım cennetten bir köşe ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
berrinb hanım. Gitiğiniz yerlere içinizdeki doğa sevgisini taşıyorsunuz.Bahçenizdeki tüm bitkiler ,otlar çiçekler,böcekler sizin geldiğinizi hissedip canlanmaya başlayacaktır.Onlara güzel enerjinizi hissettirin. Sağlığınıza lütfen dikkat edin . Bende sigaraya başlamak üzereyken bıraktım.30 yıldır içmiyorum. Havaya baktım bir duman bulutudur geçiyor.Dedim acaba bir yerde ormanmı yanıyor.Meğer dahada kotü birşey olmuş Berrinb hanımın sigarasının dumanı taa İsrtanbullardan Trabzona ulaşmış. ![]() Trabzondan saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Berrin Hanım sizi görmek ne güzel,yüzlerini görmediğimiz dostlarımız hakkında bir tasvir yapıyoruz ister istemez.Ama siz tahminimden daha hoşmuşsunuz.Arkadaşların dediği gibi sigarayı bende yakıştıramadım elinize.Bitkilere doğaya renk katan o ellere yakışmadı sigara.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever,çok teşekkürler ederim...Bende sizin ve bebeklerinizin fotoğraflarını görünce severek izledim...Tanışmadan yazışmalarda kişileri çok değişik hayal edebiliyoruz... sizi çok genç ve güzel bir bayan olarak resimlerinize zevkle baktım..Bebeklerinizde harikalar...Hepinizi kucaklıyorum...Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş,buradan resim yüklemek zorluğu içindeyim...Geç saatlerde biraz daha kolaylaşıyor...Beğenilerine sevindim sağol canım....Güzel memleketimi sizlere tanıtayım istedim...Daha çok fotoğrafım var...İnşallah bıktırmam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Ağaç Dostu
|
Ahhh kaptan zst...İyiki sigarayı görmüşsün,başı çekip Dumansız ortam isteyenleri başıma sardın ![]() ![]() Ben 400 km. yol gelip ,üstüne üstlük eve girmeden bir sürü usta bulmaya koşturduktan sonra , artık üç senedir kapısın açamadığım evimin balkonunda bir yorgunluk kahvesi ve bir sigara tüttürmeyeyim de , kimler tüttürsün. ![]() ![]() Eh ben sizi bahçenizde bir yerlerden yakalayıyayım da ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adil,çok teşekkür ederim...Temennilerin ve beğenilerin için.. Ama sizin Trabzon un dumanı hiç bitmezki ....Beş dakikada bir bakmış sın bir duman kaplamış ortalığı , her defasında Berrinbb sigarayı böyle boru gibimi içiyor yani ![]() Sigarayı bırakmış olmanıza ben şahsen çok sevindim....Bende hiç memnun değilim de Azaltarak , bırakmaya uğraşıyorum.. O resimleri de oğlum aniden çekti...O anda elimden de atamadım ....Dileklerine ve beğenilerine mutlu oldum... Çok teşekkürler sevgili arkadaşım..... Selamlar ve sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Handancığım,beğenilerine mutlu oldum...Çok teşekkürler ediyorum canım, Sigara olayında hepinizin dediklerine katılıyorum....Bu alışkanlığım olmasaydı, daha gençve dinç görünüme sahip olabilirdim....Her yönden zararlı bir alışkanlık, bende zaten azalttım,İnşaallah bırakacağım günde yakındadır...Sizi ve sevgili kızınızı kucaklıyorum.Sevgiler selamlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
![]() ![]() Allah bozmasın.Allah nazardan korusun. Ailenize ve size saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Berrinb; O nasıl söz efendim. Yorulmak kelimesi, sizi görünce utancından yerin dibine giresi gelir. Bence, elinizde dumanı tüten suç unsuru ile yakalanmanıza bir kılıf arama çabanız efendim. Muhakkak ki, sizleri bizlerden daha çok seven oğlunuzun bir bildiği vardır efendim. Bir iki nefes eksilttirerek, neticesini de bugün almış olmalı bence ![]() O güzellikleri, yollarda evde, balkonda resmedişiniz, gözlerimiz için bayram âdeta. Kaf dağını dümdüz etmeniz dileklerimle. Cümleten saygılarımla lütfen. Müzevirci oğlunuzu da tebrik ederim efendim, iyi yoldalar. Düzenleyen mrduran : 22-10-2011 saat 21:30 Neden: kelime.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil ![]() ![]() Tanrı gülmekten ayırmasın...Ben hoşgürüsü geniş ve sabırlı bir yapıya sahibim.... Ayrıca burada bana verilen nasihatler çok doğru....Dahası ben kendi kendimi sırasında eleştiri yağmuruna tutanlardanımdır.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Efendim sağolunuz...Vallahi iyiki varsınız bu sitede ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili mrduran , size çok teşekkürler...Harika bir insansınız... Sevgi ve saygılarımı yolluyorum efendim sizlere.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Ağaç Dostu
|
Tarihi eser dükkanımın içler acısı haline bakarmısınız:((
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Ağaç Dostu
|
Dükkanın camları kırılmış,çatısı bozulmuş ,ahşap ikinci kat tabanı çürükler içinde bulduk.. Camların içinde görülen yabani bitkiler yetişmişti...Çatı cami kubbesi biçiminde olduğu için çatıcı bulmakta çok zorluklar çektim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Ağaç Dostu
|
Gelibolu Fener altından manzaralar..Oradaki bir kafe bahçesi...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Ağaç Dostu
|
Yeni alınan papatyalar, ve Merdivenin güzelliğine bakarmısınız:)))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Ağaç Dostu
|
Merdiven çiçekleri ve Yine bir kafenin sardunyaları..Çatladım:))))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar...Limandan görüntüler...Rüzgar gülleri:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Ağaç Dostu
|
Rüzgar enerjisi gülleri:)) Evin alt bahçesinden görüntüler...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Ağaç Dostu
|
Gelibolu iç limanı..Ve bir seradan görüntüler...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Ağaç Dostu
|
Seranın sahibi resmini bu sahifelerde görmek istedi:))Diğer bir sera....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Ağaç Dostu
|
Kasımpatları , güller ve bahçe bibloları çok güzeldiler....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Ağaç Dostu
|
Seradan görüntüler ve Gelibolu Hamza koyu..Ordu yaz kamp yeri...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Ağaç Dostu
|
Feneraltı ..Eski silahlar....Ve Feneraltının eşsiz kayalarından görüntüler...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|