))) Müzevirci oğlum yazınızı okuyunca ,çok sevindi. İçme şunu ...Oh Size iyi oldu ,anneciğim diyerek
Efendim sağolunuz...Vallahi iyiki varsınız bu sitede

) Bizlere kuvvet iksiri dağıtıyorsunuz yazılarınızla, Sevgili mrduran....Sizin yazılarınızdan sonra ,burada bir hayli iş gördüm , Anneciğimin mezarını yaptırdım bitmek üzere

.....Eski tarihi eser dükkanın .çatısının pazarlığını bitirip başlattım...Pencerelerini ve kapısını da Fırat pen e yenilettirdim...Bu arada eve biraz bakım oldu...En güzeli ,Şehitler için saygı yürüyüş ve toplantısına katılıp Face de yayınladığım resimleri ve videoları çektim....Bir yığın çiçekler aldım...Tohumları parklardan çaldım...Sizlere de elimden ggeldiği kadar paylaşımlarım oldu ve daha da bu gece olacak. Bütün bunlar 5 günde oldu...Şimdiiiiiii.....Efendim sıra geldi KAF dağını da aşmaya

....Benim bildiğim Kaz dağları var...KAF dağının yerini bana bildiriseniz ; sayenizde orayıda aşmaya çalışacağım

)....
Sevgili mrduran , size çok teşekkürler...Harika bir insansınız... Sevgi ve saygılarımı yolluyorum efendim sizlere....