![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Bu kış beni evden çiçekler ile beraber atacaklarını umuyoruummm...:))
![]() ![]() Sağ taraf dolmak üzere....Biraz daha yer olduğunu görüyorum.... ))![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben hiç çiçeklerim var demeyeyim. Evdekiler lâf ettiğinde, sizin bu sayfanızı gösteririm artık. ![]() Çiçeklerinizle çok yaşayın, sevgili berrinb. Sevgiler... Bunu sonradan ekliyorum. Size gelseydim, çok şey alır giderdim, çoklar nasıl olsa, anlamazdınız bile. Tabii bitkilerden.Arada uğramanızı tavsiye edeceğim bir başlık var, şu anda link veremiyorum. ![]() Tekrar... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Sevgili Berrin Hanım, Çiçekler güvende!.. Ama benim gözüm başka şeylere de kaydı!.. Bakırlarınız harika!.. İçlerinde çok orijinal parçalar var! Selam ve sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biz de bitkimiz var diyoruz yani Bahçeleri zaten biliyordum da mutfağı görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı ![]() Sevgili berrinb, yemek yapacak yer kaldı mı mutfakta ? Hani vardır da belki fotoğraflarda görünmüyordur dedim ![]() Evet o, işin şakasıydı Gerçek şu ki; kafanız karışmıyor mu bu kadar yoğun nesne arasında. Ben mesela evdeki bitkilerimi çok seviyorum. Ama onlara tek tek baktığım zaman. Karşılarına geçip, hepsine birden bakınca, huzursuz hissediyorum kendimi nedense. Karışık geliyor açıkçası.Bir de bu fotoğraftaki sağdaki küçük saksıda, sol üstteki bitki ters dikilmiş olabilir mi, ben yanlış görüyor da olabilirim. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Berrin hanım, arkadaşlar içimden ne geçtiyse dile getirmişler. Şaşırdım, imrendim, özendim.. kıkırdaya kıkırdaya göz gezdirdim bitkilerinize ve tanıtıcı yorumlarınıza. Çok güldüm, eğlendim, en fazla da umut ettim, bir gün ben de inşallah böylesi güzel çeşitlere sahip olabilirim. Sevgilerimle.. ) |
|
|
|
![]() |
|
|