![]() |
|
![]() |
#3721 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Ön bahçedeki masanın üstü...
![]() ![]() Başımıza gelenlerr...... ![]() Bu arada arka bahçe kısmının pencerelerine eskiden olduğu gibi yine demir taktırmak mecburiyeti hasıl oldu... Kasım ayında bizim yazlıkta olduğumuz bir gün , rıhtım tarafından eve hırsız girmiş..Karanlık görünce kimse yok zannederek...Aslında kızım evdeymiş..Arka kapımızda alarm olduğu için alarmsız tarafı tercih etmiş...ve sandal ile gelmiş...Yan apartmanı ziyaret ettikten sonra bize de uğramış zavallı..... ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçe görüntüm biraz bozuldu ...... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Ağaç Dostu
|
Çok geçmiş olsun. Hırsızlık yapan kişi her şeyi göze alır ![]() Tedbiri elden bırakmamak lazım. Bence görüntü fazla bozulmadı da o verandanın hali ne olacak. Hala çiçek almaya devam. ![]() İnsanın çiçek olası geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
geçmiş olsun sayın berrinb Allah korumuş kızınızın cesaretinede hayran kaldım selamlar gözlerinden öpüyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mandalinci, teşekkürler canım...Bizde çok şaşknlık ve endişe yaşadık...Yaz aylarında evler bazen boş olduğu halde dahi böyle bir olay hiç yaşanmamıştı.... Bu zavallı hırsız yolunu şaşırmış olmalı diyorum .... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kardeşim KAPTANzst;teşekkürler....Vallahi iyiki de kaçmış... ![]() ![]() Tekrar iyiki de kaçmış diyorum...Çünkü kızımın elinde ayakkabı çekeceği değilde başka türlü korunma aleti de olabilirdi...Hemde taşıma ruhsatlı... ![]() ![]() Balkondaki masadakileri ileriki paylaşımlarda nerelere nasıl konduğunu göreceksiniz....Bu sene saksı çiçeğine tövbe dedim ama yinede tövbeyi tutamıyorum...çiçek görünce irade felan kalmıyor...Tam delilik budur işte.... selam ve sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tuya teşekkür ederim canım..Gerçekten kızım çok cesaretlidir..Belki iki erkek kardeşin yanında büyüdüğü için midir ne .... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Geçmiş olsun efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Çok geçmiş olsun berrinnb , hırsız bence kızınızın cesareti karşısında afallamıştır. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sarin teşekkürler.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili olcim teşekkürler....Aynen öyle olduğunu zannediyorum..selam ve Sevgiler,Erzurum a.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Geçmiş olsun Ablacığım. İlk önce güzel orkideler ve erica larla sayfaya giriş yaptım ,sonra bu hırsızlık konusu çıkınca biraz üzüldüm.Tekrar geçmiş olsun Ablacığım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Geçmiş olsun, umarım tekrarı yaşanmaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Geçmiş olsun hırsız kardeş, Ne işin var senin laz kızı evinde..?. Adama karakol falan bile göstermez bunlar, aman dikkatli ol, ricamdır. Bi dahaya bu adresi unut, yoksam ki başın derde neyin girer. Ucuza kurtarmışsın gene. Yanlış yere mi yazıyorum, pardon o zaman. Geçmiş olsun Sayın Berrinb ve değerli yeğenim. Siz nasıl vesile ile rahmetli anacığınızı anıyorsanız, bende rahmetli babamı bir sözünden dolayı anayım ''Hırsız ile kapı arasında durma sakın''. Cümlesinin rahmetleri bol olsun. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Ağaç Dostu
|
Çok geçmiş olsun sayın berrinb ![]() ![]() ![]() ![]() Tatsız olay dışında; Kedileriniz, ördeğiniz, bitkileriniz, manzara fotoları ve siz. Yine çok şeker her şey ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil kardeşim teşekkürler...Bu kışı galiba orkidelerle uğraşarak geçireceğe benziyorum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dalya35 hoşgeldiniz .çok teşekkürler..selam ve sevgiler .. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn.berrinb çok ğeçmiş olsun allah beterinden korusun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili mrduran , doğru söze diyecek bir şeyim yok ama gece..gece, iyi güldürdünüz beni yine...Sağolunuz , her zaman ki gibi iyiki varsınız diyorum.... ![]() ![]() Bn tekrar iyiki kaçmış demekte israr ediyorummm. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yeni Gine , sağolunuz canım...Bende ,çiçekli veya çiçeksiz o diken ile arka bahçedeki limoon ağacına baktığımda Sevgili anacağımı hatırlarım, Limon ağacının fidanını da o almıştı bana ... ![]() Selam ve sevgiler .... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gülenmelek, ziyaretiniz ve temennilerinize teşekkürler ederi..sağolunuz..Evin yapıldığı ilk zamanlarda arka cephede pencere ve kapılarda demirler vardı.Daha sonra bir değişiklik yapıp doğramaları değiştirince demirleri attık...Senelerdir, böyle birşey olmamıştı...Ön camlarda otomatik pancur ve alarm, arka cephede alarm vardır... Kızım evde olduğu için alarmı açmamış...Ön camın vasisdasını hava alması için açık bırakmış...Bu gelen zat, önce yan yalının pancurlarına tahribat vermiş...başaramayınca bize yönelmiş herhalde.. ![]() Geldiğine de pişman olmuştur..Üzüldüğüm kadar da güldüm hırsızın haline ... ![]() Reçele gelince , bu meyveyi ilk gördüğüm için pek başarılı olamadım galiba ...keşke kabuklarını soysaydım...Yeşil kabuklu olarak bana cazip gelmişti , ama biraz sert oldu..Bir daha yaparsam kabukları soyulacak tabii...Kaptanzst seneye tekrar gönderirse ancak ![]() Aroması harika ve tadı çok güzel oldu...Tavsiye ederim....selam ve sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili smnual , çok teşekkür ederim..Yine beklerim..Selam ve sevgilerimle.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bayçalı , teşekkürler ziyaret ve temennileriniz için...Yine beklerim ..selam ve sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sevgi hanım..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun sevgili berrinnb; yürekli kızınızı kutluyorum, anlaşılan hırsız baltayı taşa vurmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine,ziyeretlerinize teşekkrler..İnşallah yeni senede, Tanrının izni ile sera ve İstanbul ve bahçe gezilerine devam ederiz....Yüce Tanrının herkese iyiliklr ve güzellikler vermesi dileği ile Sevgi ve Selamar canım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Ağaç Dostu
|
Mutfaktaki güzeller.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |