![]() |
|
![]() |
#3451 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Hepsini de çok beğendim...Ama çiçeği büyük kasımpatı bulamıyorum..
![]() ![]() ![]() ![]() Bu begonyaların son güzelliklerini biraz daha devam ettirdikten sonra soğanlarını çıkarıp saklayacağım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Ağaç Dostu
|
Ekim ayından görüntüler......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Ağaç Dostu
|
Devamlı açan japonlara hayranım....:)
![]() Kumda yetişen bir iğde ağacı.... ![]() Bunlarda kumda kendiliğinden çıkan karpuzlar....Bunları kimse görmemiş ki bu kadar büyüyebilmişler... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeyi tarümar edip dahliaların çok eskilerini çıkarttım...:)
![]() Sapları ve yaprakları içim sızlayarak kesip attım ama, neredeyse ağlayacak hale geldim.... ![]() ![]() Gökyüzü bir kararıp , sonra yine açılıyor..Yağmur gelecek gibi.... ![]() Susak kabaklarının sapları kurumadı..Geç kaldılar...Biraz daha dalında bırakacağım.. ![]() ![]() Düzenleyen berrinb : 14-11-2012 saat 03:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Ağaç Dostu
|
Pembe gül de açıyor....
![]() Duvarların üstlerindeki saksılar toplandı...Bahçede toprak üstünde biryerlere yerleştirilmek üzere.... ![]() ![]() ![]() Şu bulutlar hayra alamet değil gibi..Ama yağmur işime çok yarar...Toprak bir hayli sertleşmiş.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Ağaç Dostu
|
Bayram tatilinden görüntülerrr......:))
![]() Bahçe ile uğraşıp, sahilde gezintiler yaptık... ![]() Bilgisayarın yanı sıra yeni bir örgüye başlayıp..Bazende boyalarla çalıştım... ![]() ![]() Ömer ile Uğur balık tutmaya çalıştılar ..Ama fiyasko bir olta macerası.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Berrin Hanım; benim de bir tek saksıda yıldız çiçeğim (Dahlia) var 1 hafta öncesine kadar üzerinde 2 tane açmış çiçeği var idi, onlar da soldu gitti. Şimdi saksıda bütün yaprakları bembeyaz olmuş 3 dal halinde duruyor. Yapraklar da neden öyle bembeyaz oldu onu da anlayabilmiş değilim. Peki bundan sonra ne yapmalıyım sizce? Yardımcı olur iseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin çöplerini temizleyerek biraz şekil vermek için çalıştım...
![]() ![]() ![]() Sardunyaların içindeki şu büyük yeşilyapraklı soğanlı bitki ; bahçenin çok yrinde her sene ayıklandığı halde yine çıkıyor...Ufak bir parçası bile kalsa devasa büyüyüp çiçeklerin kökünü sıkıştırıyor...Gaspçı bir soğanlı türü bu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Ağaç Dostu
|
Düşen tohumundan üç tane bodrum papatyası çıkmış....:)
![]() ![]() Glayöl ve dahliaların çıkarıldığı yerler... ![]() Begonya saksılarını bir süre daha nemli kalabilmeleri için toprağın üzerine yerleştirdim.... ![]() Şu papatyayı da çok seviyorum....Seneye daha fazlalaştırmak gerek...Rengi çok hoş. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden görüntüler.....
![]() Kalan obelya...... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekler açmaya devam ediyorlar.....:)
![]() Şu mor çiçek de yerini çok sevdi....İnşallah kış ona bir zarar vermez.. ![]() Kasımpatlarını toprağa aldımmm..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar......
![]() Bu yavru ,geldiğimizden beri bizi hiç bırakmadı...Sürekli bahçede ve varendada gece uyuyor... ![]() ![]() Bu arada Silivri de ,Köfteci Osman da , her seneki seyyar bamyacı yine bana yapıştı... ![]() ![]() ![]() Bizim tontoşumuz da içeride sıkıntıdan patladığı için ,koltuklarda keyif yapmasına izin veriyoruz..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Ağaç Dostu
|
"ama bir daha mı bamya sevdası... Tanrı Korusun.....))" Seneye bu şekilde düşüneceğinizi hiç sanmıyorum Berrin Hanıım.... Seneye bamya alımına devam inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Ağaç Dostu
|
Begonyanın coşkusu.....:)
![]() ![]() Bir çiçeği elimin büyüklüğünde .... ![]() Kızım ile büyük oğlum denizden toplanan taşlarla...... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Ağaç Dostu
|
İlk beş günde açanlar.....
![]() ![]() ![]() Bu beyaz güzeli İst. daki bahçeden saksıda getirmiştim..İki senedir buralı oldu... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Ağaç Dostu
|
Yukkalar bayramda tekrar açarak bizi kutladılar..Görebildiğime sevindim..:)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Ağaç Dostu
|
Tek tek açanlar........
![]() Kolyozu budaktan kırıp dikmiştim...Bir hayli büyümüş.. ![]() ![]() ![]() ![]() Galatasaraylı nın sarısı azalmış... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Ağaç Dostu
|
Güller........
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Ağaç Dostu
|
Kumdaki güzeller de yağmurlarla iyice büyümüşler...:))
![]() Sarmaşıkların üstü çiçek ve tohum doluydu... ![]() ![]() ![]() Hardal otları yazın kurumuşlardı ...Tekrar çıktıkları için çok tazeydiler.. Etli bulgur pilavına çok yakıştılar yine... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Ağaç Dostu
|
Bu meyvelerin biraz daha olması gerekiyor....
![]() ![]() ![]() Bütün Yukkalar ataktalar..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Ağaç Dostu
|
Şehzadenin tırnakları bieniyorlar....:)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzeller,meraklı bir beyefendinin bahçesinden.....:))
![]() G.Yaka Mithat Paşa yalılarından birinin bahçesindeki şu dahliaya ağzım açık kalarak bakarken , sahibine yakalandım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Ağaç Dostu
|
Şu güzelliğe bakar mısınız.....:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Ağaç Dostu
|
Yazlık sitelerde hayat kalmamıştı , ama bahçelerde yaşam devam ediyor..:))
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Ağaç Dostu
|
Güller açmağa, Ağaçlar meyveye devammmm....:))
![]() Şu iğde ağacı ,bizden beş ev ileride ve kumda büyümüş bir ağaçtır...Üzerine bakar mısınız.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu arada bayram masamızı unuttuk... Adet olması hasebi ile çikolata ve bademli şeker.....Bayram harçlığı....Beğenmeyenler içinde Visa kart.....Pos aleti ile gelinmesi tavsiye olunur.... ![]() Geçmiş bayramınızı kutlarımmm... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Berrin Hanım,sizi görmek cok guzel.bahce sayfanız hemende coşuvermiş. Bu guzellikleri aileniz ile saglık ıcerısınde keyfını surun ınsallah. Her resim o kadar guzel ki hangısıne yorum yapsam az gelır... Buyuk cıceklı kasımpatı bulamıyorum demıssınız,bahcemızdekı beyaz ve mor kasımpatıların cıceklerı buyuk sıze onlardan gondereyım baharda. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın. Yukkalara baka kaldım . İnşallah benimkide 2-3 seneye kadar açar. 10 parmakta 10 marifet. Örgü işi çok hoş amaaaaa, o karede hoş olmayan görüntü. RTÜK nun bana verdiği yetkiyle sansürledim. ![]() Kardeşime yakışmıyor. ![]() Şekerim düştü bir çikolata alayım bari ![]() Sağlıklı güzel günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili handann, hoşgeldiniz, Ben ekim ayı resimlerimi daha bitiremedim...Bu görüntüler Ekim ayındaan ...Şu ande bahçelerde sadece kasımpatları vebegonyalar ,dahlialar kaldı... yağmurlrdan da yeşil ot sayısı odukça artmış vaziyette...Yine de bu hafta gittiğimde güzeldi,yazlık bahçeler.. ![]() Sevgili handan büyük çiçekle beyaz kasımpatım var...Ama mor kasımpatından isterim...Doğrusu bu teklifinize çok çok sevindim ![]() Beğeni ve ziyaretinize çok teşekkürler canım...Sizi ve sevgili bebeğinizi öpüyorum..sevgi ve selamlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|