![]() |
|
![]() |
#3481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili kaptanzst,benim yukkalar artık öylesine ağaçlaştı ki,her yerde kök salıp fide çıkarıyorlar...İstersniz size daha da yollayabilirim, baharda iyi bir temizlik yapmayı düşünüyorum..... Çünkü kökler uzayııp , diğer çiçeklerin kökünü bozuyor.... RTÜk e gelince de işini tam yapsın diyorum ![]() ![]() Çilokata da afiyet olsun kardeşim...Bir dahaki bayrama inşallah baklava ikram ederiz... ![]() Selam ve sevgiler...sizlere..... ![]() Düzenleyen berrinb : 18-11-2012 saat 01:34 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Ağaç Dostu
|
Bayram sonrasındaki, fırtınanın, denizdeki görüntüleri....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Ağaç Dostu
|
Dalgalar bahçe duvarına kadar geldiler.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Ağaç Dostu
|
Duvar dibindeki güllerin bazı seneler kuruyorlar...
![]() Bu büyük dalgalar en n sıradaki bazı güllerin kurumasına sebeb oluyor...Bahar geldiğinde güllerin üst kısımlarının sararıp solması tuzlu suyun serpintilerinin sonucu olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Ağaç Dostu
|
Çok kuvvetli esen Lodos denizin dibindeki her şeyi kuma geri getirdi...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Ağaç Dostu
|
Balık tutanlarda vardı....:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Ağaç Dostu
|
Sahili çakıl taşları ve yosunlar kapladı...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Ağaç Dostu
|
Sabah uyandığımda sanki deniz eve girecekmiş gibi geldi...
![]() Bu seneye kadar ,bu kadar büyük dalgalara burada rastlamadım...Sabah uyanıp varendaya çıktığımda bir hayli ürkütücü bir manzara beni bekliyordu...İki gün süren bu Lodos dan çiçeklerde nasibini aldı tabii... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Ağaç Dostu
|
Dalga yüksekliği 2.5m olduğunu tahmin ettik...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Ağaç Dostu
|
Dalgalar bize güzel çakıltaşlarını bırakarak kayboldular..:)
![]() ![]() Bayram eğlencelerini görmeden geçmeyelim... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Ağaç Dostu
|
29.Ekim.cumhuriyet bayramı günü dönüşte,Boğaz Köprüsünde...
![]() Kurban bayramı tatilini yazlıkta geçirdik.29.Ekim günü dnüşyolunda Boğaz köprüsünde motorsikletli gurubun Cumhuriyet bayramı coşkusu ile karşılaştık... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Ağaç Dostu
|
Bu motorsikletlilere tebrikler....Tebrikler.....:)
![]() ![]() Çengelköy de balıklar çok taze ve boldu....Lüferi kendimize,Hamsi yi eşime .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Ağaç Dostu
|
Çengelköy de kaşılaştıım manzara da beni çok çok duygulandırdı...:)
![]() Gençler sloganlar atarak Cumhuriyet bayramını kutlama yürüyüşü yapıyorlardı.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Ağaç Dostu
|
Yazlık dönüşünü Cumhuriyet Bayramında yapmamın sebebine gelinceeee.....:)))
![]() Bu gece Boğaz köprüsünde ,havai fişek gösterisinin yapılacağını duyduğumda inanamamıştım...Çünkü geçen sene yapılmamıştı...Yine yapmayacaklarını ümid ediyordum...İyi bir sürpriz olduuu.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen berrinb : 20-11-2012 saat 02:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Ağaç Dostu
|
Telatan bazı resimlerim flu çıkmış....Affolaa....))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Ağaç Dostu
|
Güzeldi..Ama çok evvelki seneler daha güzellerini görmüştüm..:)
![]() En beğendiğim görüntü aşağıdaki iki kare oldu....Köprü beyaz ışıkar içinde kayboldu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Ağaç Dostu
|
Üsküdar dan atılan havai fişekleri tam net olarak resimleyemedim...:(
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Tekrar teşekkürler Berrin Hanım; evet bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları; ona keza 10 Kasım Atatürk'ü Anma Kutlamaları gerçekten süperdi. Bu sene insanımla, gençlerimizle, katılan gruplarla gurur duydum. Çok şükür ben bu kadar coşkulu geçebileceğini tahmin etmemiştim. Sonuçla; gurur duydum çok da mutlu oldum. Tekrar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Ağaç Dostu
|
29.Ekim.Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun...:))
![]() ![]() Deklanşöre devamlı basmaktan neredeyse yeni fotoğraf makinem de elimde havai fişekler gibi patlayacak zanettim..Çünkü öyle ısınmıştı ki.... ![]() ![]() Sevgili arkadaşlar 29.Ekim Cumhuriyet bayramımızı da bu vesile ile kutluyorum..Nice seneler böyle güzel gösterileri, elimizde bayrağımızı coşkuyla sallayarak görmemiz ; ve sonsuza dek bu güzel günlerin devam etmesi dileği ile..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun Berrin Hanım; dediğim gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yeni Gine.... Merhabalar....Sizi gördüğüme sevindim.. ![]() Bayram kutlamaları ve 10 Kasım anma törenleri hepimizi mutlu etti...Umutlarımız,Bilhassa gençlerimizin coşkusu beni çok duygulandırdı..Yüce Tanrı ya şükürler olsun diyorum.... Sevgili Yeni Gine 116 . sahifedeki mesajlarınızı şimdi gördüm...Resim yüklerken yazıldığı için görememişim ..kusuru bakmayınız... ![]() Dahlianızın yaprakları beyazlşmış, yaprak ve sapları kesip, topraktan çıkarıp saklamanızı veya, toprağını değiştirip çok az su vererek saklamanızı öneririm.. bamya sevdasından da vazgeçilmez...Çünkü ailece bamya,enginarve bezelyeyi her yaz ,derin donduruculara koyarız...Ama bamyayı konserve olarak saklamayı tercih ediyorum..Dondurucu da iyi netice alamadım... ![]() Taşları da bazı büyük seralarda satıldığını gördüm...beyaz ve kahve tonda renklerde var.. Görüşmek üzere sevgi ve selamlar ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim tekrar Berrin Hanım... Evet bu sene benim de dediğim gibi umutlarım tekrar yeşerdi. Dahliya için teşekkürler; uygulayacağım inşallah. Taşlar; ben beyazlarından istiyorum, denk geldiğim yerlerden de topluyorum. İyi geceler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sayın berrinb, Bahçenizi gezdim.Hayran kaldım. Ellerinze sağlık. Sağlıklı,mutlulu günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Cumhuıriyet bayramı resimleri çok güzel olmuş, motosikletli arkadaşlarada helal olsun, iyiki paylaştınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım, Bahçenizde bir tur daha attım. Dalgalar, Cumhuriyet bayramı ve motorlar, havai fişekler. Tam bir görsel şölen. Dalgalar güllerinizi biraz üzmüş fakat olsun. Teşekkürler, teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Muallim,hoşgeldiniz....Ziyaretiniz ve beğenilerinize çokk teşekkürler....Yine beklerim.. Selam ve sevgiler efedimm.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ayhat,hoşgeldiniz, Cumhuriyet bayramı resimlerini ben de çok beğenerek ve severek ekledim..Bazıları telaş ve flu çıktılar...80 resimden ancak biraz bunlar düzgün çıkmışlar....Peşpeşe patlayan fişekleri yakalamak amatör berrinbb ye göre değil tabii.... ![]() Kusurlarımız affola....Maksat bu güzel geceyi arkadaşlarla paylaşmak.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|