![]() |
|
![]() |
#3121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Bu kez gelişimde hava ve görüntü harikaydı..Paylaşmadan geçemedim..:)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Ağaç Dostu
|
Marılar güzel havanın keyfindeler....
![]() ![]() ![]() Tabii... Ördeklerimiz de..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Berrin Hanım havaların güzelliğinde var mı Nisan, Mayıs - Eylül, Ekim gibisi hele bir de Boğaz olunca. Bu yaz sayenizde gerçekten Boğaz ın havasını bulutları, yağmuru, güneşi, dalgası, yatları, vapurları, denizin rengi, martıları, ördekleri ilee çook güzel yaşadık. Ellerinize, gönlünüze sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yeni gine hoşgeldiniz...Böyle gece gece size rastlamak ne hoş...: Ben şimdi ,Silivri den İstanbul a , dönüşlerimden bir defasında çektiğim ; Çengelköy Kuleli nin önünden bir kaç kare paylaşacağım....İyi geceler canım...teşekkürler.. ![]() Pardon ilk mesajı şimdi gördüm.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Ağaç Dostu
|
Bence bazen bakımsız kalmalarında da vardır bir hikmet diye düşünüyorum. Görüyorum bazı bitkileri orada burada ooo maşallah almış başlarını gitmişler; ben ise aman ne yapayım aman ne edeyim diye düşünedurayım; hiçbirşey oldukları yok... Teşekkürler; iyi geceleer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Ağaç Dostu
|
Çengelköy, Kuleli nin önünde balık tutanlar....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Ağaç Dostu
|
Rastgele diyoruuummm...:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Ağaç Dostu
|
Çengelköyümüzün asırlık çınarları....
![]() ![]() ![]() Gece ..gece...Mehtabı seyredenler.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Ağaç Dostu
|
Bu gelişimde hava çok sıcaktı..Bahçeye çıkamadığım için...
![]() Mutfakla savaş yaptım biraz.... ![]() Çaya buyrunuz...Meyveli kek..Elmalı kurabiye.... ![]() ![]() Ve kıymalı ,üzümlü bol soğanlı börek..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Ağaç Dostu
|
Gazanyaları çok mutlu gördüm...Tohum atıp fide bile vermişler...:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Ağaç Dostu
|
Gazanya ve begonyalar.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Komşunun alev renkli sarkan çiçeği de açmış.... ![]() Bu benim 20 senelik uçuk pembe,hafif kokulu zambağım...İlginç yönü ilkbaharda yaprak veriyor...Sonbahara kadar yapraklarını döküyor ve sadece uzun bir sapta çiçek açıyor...Çok yıllık bir soğanı olan bir zambak türü ..İsmini bilmiyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul ön bahçede Ağustos sonu.....
![]() ![]() ![]() İki büyük saksı mum çiçeğimin açtırmak için ne yapmak gerekli... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Alacakaranlığın verdiği budaktan yetişen telgraf....
![]() Yaz ortasında bir budak kırıp diktiğim ikinci saksı da gelişiyor.. ![]() ![]() Sukuleti saksıyla toprağa gömdüm...Yerini sevmiş... ![]() Itır bu yaz çok gelişti... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Ağaç Dostu
|
Bu yaz , iki adet Sikas saksısını toprağa gömülü bıraktım...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Ağaç Dostu
|
Pervane yasemin saksısındaki sakızlar.....
![]() ![]() Yerdeki çuhalar yapraklarını vermeğe başladılar ..ama bu çok erken çiçeklendi.... ![]() ![]() Yan komşu evin bahçesindeki yukkalar da erken davrandılar.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Ağaç Dostu
|
Sardunya ve begonyalar sürekli açıyorlar....
![]() Ful yine çiçekte... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçenin açan çiçekleri....
![]() Kırmızı sundaville çiçeklendi.... ![]() ![]() ![]() Acem borusu ve hedera ön bahçede de duvarları sardılar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Ağaç Dostu
|
Gün batımı......
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Her şey muhteşem ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah abla ellerine sağlık börekler çörekler ve çiçekler kocaman bir maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Berrin hanımcım valla herşey o kadar güzel o kadar harika ki..iyiki bu güzellikleri bizlerle paylaşıyorsunuz.lisi leri tohumdan yetiştirmek çok zor diyorlar siz tohumdanmı yetiştirdiniz yoksa fide olarakmı aldınız acaba?eğer mümkünse sizden lisilerin tohumundan ve glayölün tohumu ya da yumrusundan rica edicem.Emek verilen hiç bir şey kötü olmaz,Pastalarınız,börekleriniz iştah açıcı,çay davetiniz çok nazikti keşke yakın olsam dedim hiç durmam kaçardım yanınıza.Benim pastayla şekerle pek aram yok ama böreğinizi bayıla bayıla yerdim,ellerinize sağlık, emeğe saygı her zaman başkadır emeklerinize, yüreğinize sağlık berrin hanımcım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Günaydın bu gün erkenciyim,arkadaşların bahçelerini bir dolaşayım dedim.kekiniz,kurabiyeniz,böreğiniz tamda kahvaltı sofrasına layık.ellerinize sağlık bakarken bile bazen tatmış kadar oluyor insan.. Aslında bende 29 eylül direksiyon sınavı stresini atlatıp bu gün böyle güzel bir kahvaltıyı haketmiştim.keşke yakınızda olup,doğa harikası denizin ve mis gibi hamur işilerinizin kokusunu,içimize doya doya çekebilseydik sevgilerimle.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin abla manzaralar çiçekler harika. Kekleri.Kurabiyeleri,Böreği görünce iştahım açıldı. ![]() Havalar okadar güzelki nazar değmesin.Yazın bile böyle güzel günler göremedik. Bu sonbaharın güneşini çok seviyorum.İnsanı terletmiyor ,küstürmüyor.Kendini sevdiriyor. Bunaltıcı sıcaklar yok.İnsan dinçleşiyor vallahi.Meyvelerin olgunlaştığı,balık sezonunun açıldığı bereketli günler.Kısacası bu sonbaharın sıcaklığını ve bereketini çok seviyorum. Saygılar selamlar Ablacığım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar Kaptan zst..Sevim4...serkanİstanbul,ziyaretleriniz ve beğenileriniz için çok çok teşekkürler...İnşaallah bir gün börek ve çörekleri beraber yiyebilmek dileği ile hepinize kucak dolusu selam ve sevgiler gönderiyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gülsen, lisileri fide olarak alacakaranlık arkadaştan almıştım...Şu anda tohum kapsülleri yeşil..Kurumaları gerek..ama tahminim bir ay kadar sürebilir..Tabi eğer nemli havadan çürümeden dururlarsa....Size glayöl ve tohum yollayabilirim..Ziyaret ve beğenilerinize teşekkürler ..selam ve sevgiler....... ![]() Sevgili İremsıla hoşgeldiniz...Direksiyon sınavı ve ehliyetiniz hayırlı olsun..kazasız belasız inşallah... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adil,sonbaharın gelişi ile havaların serinlemesi bahçeleri ve çiçekleri çok memnun etti...Bu yaz sıcaktan çok çiçekler açamadı..Goncaları dahi üzerlerinde kurudu... Bende sonbaharı çok severim..geçen haftayı yazlıkta geçirdim..Ve yaz aylarından daha zevkliydi...Bu gece yazlıktan bazı resimleri paylaşmak istiyorum... Yine beklerim..Ailenize ve size kucak dolusu selam ve sevgiler.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Ağaç Dostu
|
Yağmurlu biryaz günü......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |