![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Arka bahçede mor salkım ve asma armutları gasp etti...:))
![]() ![]() Latin geçen seneden tohum atıp çıkmış... ![]() Arka bahçenin gülleri... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Asmanın korukları ve eriklerr....:)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Şu güzellere bakar mısınız......:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Japon glüllerine devammm..:)
![]() ![]() İstanbul Bilgi Üniversitesi, misafir talebelerinden,Hollandalı Daniel ve Myrtha yı üç gün misafir ettik...Çocuklarla çok zor anlaşabildiler..Ellerinde sözlüklerle.. ![]() Hiçbiri tam ingilizce bilmediğinden çok komik olaylar oldu... ![]() ![]() Misafirlere dondurma.... ![]() ![]() ![]() Bu arada devam eden gece çalışmalarımdan bir görüntü.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Hele şükür ayakta durabilen bir kaç glayöl yakalayabildim...:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Karanfilim açıp, kurudu,tohum almayı bekliyorum..
![]() Sarmaşıklar her seneki gibi çıktılar ve önüne gelen her şeye sarılmaya devam ediyorlur... ![]() ![]() Lastiklerdeki bodur dahlialar.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Dahlialara devamm.....:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin dahliaları ; ön bahçedekileri solladılarrr...:)))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Acem bütün hızıyla açmaya başladı.....
![]() Mor salkımda ondan geri kalmamak için elinden geleni yapıyorr.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçedeki kaya bahçesini ot kapladı...
![]() ![]() Sukulentler kuvvetli güneşten etkilenmeye ve dış yaprakları kurumaya başladı.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene bahçedeki tek cinya....Nazaramı geldiler acaba diye düşünüyorum..:))))
![]() Bahçeden görüntüler..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Haziran ayı ortalarında Garden in güllerinden görüntüler...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Garden in güllerine devamm....:)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçeden görüntü.....
![]() Su sümbüllerinin bir kısmını havuza ve toprak saksıya paylaştırdım... ![]() ![]() Büyük leğene nilüfer koymayı düşünüyorum..Beylikdüzü Bauhaus dan arayacağım...Bulamazsam, bazı nilüferci arkadaşlara müracaaattt... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Çocukların kumsalda gece sohbeti.....
![]() Gece çalışmalarımdan bazıları...... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Ablacım tekrar geçmiş olsun inşallah yakında düzelir eşiniz eski sağlığına kavuşur. Bahçe resimlerine bayıldım hele o saksılar of of ellerine sağlık. En sevdiğim kız kulesi oldu ellerine yüreğine sağlık. Bu arada kızlardan daha güzel çıkmışsın resimde yabancı misafirlerin. Allah nazarlardan saklasın seni eşinede tez zamanda şifasını versin allahım. çocuklarına ve sanada bol bol sabırlar versin yüreğinizi ferah tutun pozitif enerjiyle dolun ki güzel şeyleri çekin etrafınıza sevgi ve saygılarımla dua edeceğim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Sayfa 96 ya tabi ki baktım, beğendim. Fakat Sayfa 97 ye gelip de Serkan_İstanbul un mesajını görünce dikkatimi çekti. Hangi kızların fotoğrafında Berrin Hanım var diye tekrar Sayfa 96 ya döndüm kii Serkan_İstanbul gerçekten haklı. 3 tane yabancı kız misafir diye bakmışım fotoğrafa. Bahçelerinizle, çiçeklerinizle, görüntünüzle harikasınız; Maşallah diyorum. Bahçenizi gezintim bitti; herşey çok güzel idi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Glayöl,dahliya ve hatmiler.
Berrin abla göndermiş olduğun dahliya ve hatmiler çiçek açmaya devam ediyor.Glayöl lerden biri daha açtı ve beyaz çıktı.1 tane daha var açacak olan. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
dahliya ve hatmiler.
diğer fotoğraflarıda ekliyorum.Tekrar eşinize acil şifalar diliyorum.Sağlık sıhhat mutluluktan Allah ayırmasın. Trabzondan Saygılar selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili serkan istanbul ..çok teşekkürler ederim beğeni ve dileklerine...Çok çok güzel kalbli bir arkadaşımsınız. İnşallah ilk fırsatta sizi tanımak isteyeceğim...Yazılarınız bana iyi enerjiler veriyor.. Terasınızdaki çiçeklerin niçin bu kadar güzel ve sağlıklı büyüdüğünü sevgi dolu kalbinizden ve tavırlarınızdan olduğunu düşünüyorum.... Sağolasınız...Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum...sevgili arkadaşım.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
S evgili Adil kardeşim, gönderdiğim tohum ve soğanlardaki başarınıza hayran oldum...Glayöl ve dahlialar harika açmışlar..Cinya tek renkmi acaba .??.karışık tohum yollamıştım... e Birde sedef tohumları göndermiştim..Onlar çıkmadı mı , benmi yanlış hatırlıyorum..Gerçi onlar dikildiğinden bir sene sonra çiçek veriyorlar...Bu senede katmerli pembe hatmi tohumlarını size ayırdım...Dahliaları da vakit bulur sökebilirsem ,yollarım.. Şu arada hastahanelerde koşuşturmacadayız...Eşim şu anda tedavi gördüğü ikinci hastahaneden,Rehabilitasyon merkezi olan başka bir hastahaneye nakil edilecek...İnşallah ayağına biraz basabilecek duruma gelecek... Bu durumda biz moralimizi bozmamaya özen gösteriyoruz...Çünkü ileriki günlerde her bakımdan kuvvetli olmamız gerekiyor...Sahifemde paylaştığınız harika resimler için çok çok teşekkürler ederim...İçim açıldı ..Sağolasın kardeşim.. Sizlere selam ve sevgilerimi gönderiyorum...Dualarınızı eksik etmeyiniz...... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gönderdiğiniz çiçekler bahçeme renk kattı.Teşekkür ederim.Cinya tek bu renk çıktı.Açmamış olanları beklemek lazım. Sedef çiçekleri öbek öbek gayet güzel büyüyorlar.Çok dayanıklı ve güçlü gelişen bir çiçek Yaprakları el içi kadar oldu. Hatmi çiçeklerinizde 2 renk açtı Diğer fidanlar büyümeye devam ediyor. Hatmi çiçeğinin katmerli olan pembe renkli olanını bir yerde gördüm zamanım olmadığı için tohum alamadım. Berrin abla bahçeyi söküp Trabzona göndereceksin vallahi. ![]() Siz üzülmeyin tek dileğim bu ,Altın kalbinize üzülmek yakışmaz, hemşehrim bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah. Kalbi güzel insanlar olmazsa dünyanın kahrı çekilmez.Sizde onlardan birisiniz. Bütün dualarımız sizlerle.Trabzondan Saygılar selamlar Efendim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Şafii ismi ile Allah (cc) insanın maddi ve manevi hastalıklarına şifa verir.Rabbim tez zamanda Şafii ismiyle eşinize acil şifalar versin Amin.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım, küçük havuzlar çok güzel olmuş. ![]() ![]() Eşiniz için dualarımız sizinle. İnşallah kısa zamanda sağlıkla evine döner. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hk50 ,ziyaretiniz ve dileklerinize çok çok teşekkürler...sağolunuz..sevgi ve selamlarımı gönderiyorum... ![]() Sevgili Asya Ceylan ,ziyaret ve temennilerinize çok teşekkürler ederim...Sevgi ve selamlarımı yolluyorum...sağolunuz arkadaşım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gilancığım, teşekkürler canım...Ziyaretine ve dualarına çok teşekkür ederim...Havuz bu sene çok aceleye geldi...Su sümbüllerini İst. dan getirdiğimde küçük bir kabda çok hızla büyüdüler...Büyük bir kab ve yarı gölge bir yer zorunluluğu doğduğu için,böyle bir çare buldum...Sümbülleri ikiye bölüp yarısını ayaklı saksıya yarısını da havuza koydum....bu arada önce bir kök ,daha sonra iki kök daha nilüferi Bauhaus dan buldum... Bu yaz bu kadar oldu...Seneye inşallah aynı yere sabit bir mini gölet düşünüyorum...Bu sene Tanrı ya şükür ama , keyifsiz bir mevsim oldu ... ![]() Gilancığım tekrar teşekkürler ziyaretinize...Selam ve sevgilerimi yolladım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adil kardeşim...Sağolunuz...Ziyaret ve temennilerinize çok çok teşekkür ederim... ![]() Sevgi ve ilgiyle bitkilerinizi yetiştiriyorsunuz..Ne güzel .. ![]() Sevgili hemşerim size ve ailenize selam ve sonsuz sevgilerimi gönderiyorum...Sağlıcakla kalınız.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Temmuz ayında bahçeden görüntüler...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |