Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
S evgili Adil kardeşim, gönderdiğim tohum ve soğanlardaki başarınıza hayran oldum...Glayöl ve dahlialar harika açmışlar..Cinya tek renkmi acaba .??.karışık tohum yollamıştım...
e
Birde sedef tohumları göndermiştim..Onlar çıkmadı mı , benmi yanlış hatırlıyorum..Gerçi onlar dikildiğinden bir sene sonra çiçek veriyorlar...Bu senede katmerli pembe hatmi tohumlarını size ayırdım...Dahliaları da vakit bulur sökebilirsem ,yollarım..
Şu arada hastahanelerde koşuşturmacadayız...Eşim şu anda tedavi gördüğü ikinci hastahaneden,Rehabilitasyon merkezi olan başka bir hastahaneye nakil edilecek...İnşallah ayağına biraz basabilecek duruma gelecek...
Bu durumda biz moralimizi bozmamaya özen gösteriyoruz...Çünkü ileriki günlerde her bakımdan kuvvetli olmamız gerekiyor...Sahifemde paylaştığınız harika resimler için çok çok teşekkürler ederim...İçim açıldı ..Sağolasın kardeşim..
Sizlere selam ve sevgilerimi gönderiyorum...Dualarınızı eksik etmeyiniz......  )
|
Berrin Ablacığım Öncelikle Eşinize Allah acil şifalar versin.Dualarımızı mubarek Ramazanda eksik etmiyoruz.Allah Bütün hastalara acil şifalar versin,çaresiz ve umutsuzlara umut versin mubarek Ramazan hayrına.
Gönderdiğiniz çiçekler bahçeme renk kattı.Teşekkür ederim.Cinya tek bu renk çıktı.Açmamış olanları beklemek lazım.
Sedef çiçekleri öbek öbek gayet güzel büyüyorlar.Çok dayanıklı ve güçlü gelişen bir çiçek Yaprakları el içi kadar oldu.
Hatmi çiçeklerinizde 2 renk açtı Diğer fidanlar büyümeye devam ediyor.
Hatmi çiçeğinin katmerli olan pembe renkli olanını bir yerde gördüm zamanım olmadığı için tohum alamadım.
Berrin abla bahçeyi söküp Trabzona göndereceksin vallahi.

Zahmet etmeyin lütfen.
Siz üzülmeyin tek dileğim bu ,Altın kalbinize üzülmek yakışmaz, hemşehrim bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah.
Kalbi güzel insanlar olmazsa dünyanın kahrı çekilmez.Sizde onlardan birisiniz.
Bütün dualarımız sizlerle.Trabzondan Saygılar selamlar Efendim.