agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni30508Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-05-2011, 23:10   #181
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sayın Burak Alkan arkadaş,Tanrı aşkına sizi nerede bulacağım,geçenlerde bir gece aramaktan inanınız gözlerim yandı,bahçelerde bulamadım,balkon teraslarda yok ,kaktüsçülerde de aradım. Acaba benmi yanılıp göremedim.Hatta bin arkadaşın bahçesinde size rastlayıp,belki bakarsınız diyerek aynı şeyleri yazdım.Olmazsa size mesaj çekeceğim. Çok teşekkür ederim,bahçeme olan ilginize,nazik yazılarınıza ,ama ben sizi bulamıyorum.Selamlar görüşmek üzere.
Sn. berrinb,

Sayfanın üstünde, arama yazan yeri tıklayın, sonra ayrıntılı aramayı tıklayın, kullanıcı adına, aradığınız kişinin adın yazın tıklayın. İstediğiniz kişiyi bulursunuz.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2011, 23:24   #182
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sayın Yakup Ünal arkadaşım bu dört adet nacizane yağlıboya ve akrilik çalışmalarımı sizin için ekledim.Sahifeme sunduğunuz tabloyu çok beğendim,bana çocukluğumda amcamın Tarım Kredi kooparatifi müdürlüğünde vazifeli olduğu köyde geçen yaz tatillerimi hatırlattı,işte budur diyorum,yapılan bir esere baktığınızda size bazı hisleri yaşatabiliyorsa ,başarılı demektir bence tabii. Size gelince arkadaş,o kaldırıp attığın tualleri ve boyaları görünür bir yere koy,ve tarlalarındaki o dümdüz yeşilliklerden başla boyamaya,daha sonra daha büyütemediğin meyve ağaçlarını,dilediğinin yerlere istediğin büyüklükte,biçimde koy,üzerlerini bahar çiçeklerini yerleştir.Bağında bahçende ne olmasını istiyorsan onları biçimlemeye boyamaya kaptır kendini ,ben zannediyorum ki siz resim yapacaksınız.Bu içgüdü sizde olmasa boyaları ve tualleri almazdınız,Ben size bu sözleri tekrar ederek resim yapmaya alıştıracağım galiba .Malum bir bir söz vardır,bir lafı kırk defa söylersen o hakikaten olurmuş ,biz de öyle yapalım.Arkadaşım çok teşekkür ederim ilgine ,görüşmek üzere ,selamlar.

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2011, 23:35   #183
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 09-05-2011
maşallah çok güzel bi bahçe sizden birşey rica etsem yasemin çiçeği bulmanız mümkünmüdür? çok acil lazım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim..

agamen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-05-2011, 23:54   #184
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sayın Agamen hoşgeldiniz,benim bahçelerimde yasemin yok,bir defa edindimüç sene sonra yerini beğenmedi kurudu. Benim bahçelerimde mor salkım ve sarmaşık gül vardır.Arzu ederseniz sonbaharda çelik yollarım. yasemin çelikten dikildiğini bilmiyorum,bence Seralardan köklü olarak alıp toprağıyla birlikte yerine dikin güneye bakan bir köşe olsun çünkü sıcak iklim sarmaşığıdır.Soğuk iklimde iyi sonuç alamazsınız,mesela Antalya ,İzmir in yaseminleri daha iri çiçekli ve kezkin kokulu oluyor.Bizim İstanbuldakiler öyle değil. size hayırlı renkli baharlar dilerim.Selamlar.

Eski 10-05-2011, 02:15   #185
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-03-2010
Sayın berrinb; Cevizin anısına diye, yeni bir çiçek dikerseniz; acınız azalır ve geçer.
Tablolardan ilk ikisi huzur verici.
Sağlıklı günler dilerim.

ligustrum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2011, 08:18   #186
Ağaç Dostu

Periş's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Sayın Burak Alkan arkadaş,Tanrı aşkına sizi nerede bulacağım,geçenlerde bir gece aramaktan inanınız gözlerim yandı,bahçelerde bulamadım,balkon teraslarda yok ,kaktüsçülerde de aradım. Acaba benmi yanılıp göremedim.Hatta bin arkadaşın bahçesinde size rastlayıp,belki bakarsınız diyerek aynı şeyleri yazdım.Olmazsa size mesaj çekeceğim. Çok teşekkür ederim,bahçeme olan ilginize,nazik yazılarınıza ,ama ben sizi bulamıyorum.Selamlar görüşmek üzere.
Sevgili berrin sizin bahçe düzeniniz içtenliginiz samimiyetiniz ayrıcalık yapmadan cvp vermeniz çok güzel daha kendime balkon sayfası açamadım internette acemiyim resimleri bile yardım alarak yüklüyorum sizin bahçenizi gezmek çok güzel hayalimdeki bahçe Mersinden kucak dolusu sevgiler yaglı boya tablolara bayıldım enfes elinize yüreginize saglık...

Periş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2011, 08:21   #187
Ağaç Dostu

Yakup Ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 07-04-2011
Alıntı:
Sayın Yakup Ünal arkadaşım bu dört adet nacizane yağlıboya ve akrilik çalışmalarımı sizin için ekledim.Sahifeme sunduğunuz tabloyu çok beğendim,bana çocukluğumda amcamın Tarım Kredi kooparatifi müdürlüğünde vazifeli olduğu köyde geçen yaz tatillerimi hatırlattı,işte budur diyorum,yapılan bir esere baktığınızda size bazı hisleri yaşatabiliyorsa ,başarılı demektir bence tabii. Size gelince arkadaş,o kaldırıp attığın tualleri ve boyaları görünür bir yere koy,ve tarlalarındaki o dümdüz yeşilliklerden başla boyamaya,daha sonra daha büyütemediğin meyve ağaçlarını,dilediğinin yerlere istediğin büyüklükte,biçimde koy,üzerlerini bahar çiçeklerini yerleştir.Bağında bahçende ne olmasını istiyorsan onları biçimlemeye boyamaya kaptır kendini ,ben zannediyorum ki siz resim yapacaksınız.Bu içgüdü sizde olmasa boyaları ve tualleri almazdınız,Ben size bu sözleri tekrar ederek resim yapmaya alıştıracağım galiba .Malum bir bir söz vardır,bir lafı kırk defa söylersen o hakikaten olurmuş ,biz de öyle yapalım.Arkadaşım çok teşekkür ederim ilgine ,görüşmek üzere ,selamlar.
üstad; Koşturmaca devam ediyor, haftada iki gün bahçeye yetmiyor. Yorucu da oluyor beden alışmamış hiç birşey yapmayıp tarlada ağaçlara baktığımızda bile yoruluyorum. Ama sizin ve diğer formadaki bahçeleri dolaşıyorum güzlelikleri gördükçe içim açılıyor. Tabloları seviyorum her birisinde bir şeyler anlatıyor ressamın ruh halinin aynası aslında, fırtınalı denizde yol alan gemi, karanlık kötü bir günde etrafını aydınlatan fener, gürül gürül akan şelaler gibi...
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
A.E.O

Yakup Ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2011, 09:11   #188
Ağaç Dostu

nurguldk's Avatar

Giriş Tarihi: 08-04-2009
Alıntı:
Sevgili Nurgüldk Bende iki çeşit mor açan sarmaşık var , ismini bilmediğim için kaya bahçesindeki iri mor çiçekli sarmaşık zannettim. Siz herhalde askılı saksıdaki sarmaşığı söylediniz,adının nakkaş olduğunu öğrenmiş oldum.Ben onu yan yalılardan birini yıktıklarında ,bahçesini dolaşırken yerleri kaplamış vaziyette gördüm ,bozulmuş veterk edilmiş bahçeden onları yerden kazıyıp aldım kökleri minicik patetes gibiydi,bir saksıya diktim.O gördüğünüz saksı gibi çok var bütün büyük saksı diplerine toprakla karışıp geliyor ve saksıları kaplayıp aşağılara sarkıyor. esas çiçeğiniz ortada kalıyor.Toprağın üst seviyesinden beslendiği içinde ana bitkiye zararı olmuyor.Ben nakkaşı dekor olarak kullanıyorum,ama bu meyanda B.beyinde arka ön,bahçelerde yerleri bile kısım kısım sardı.Üç mevsim ful olarak yeşil ve açıyor kışın bazen kaybolup ilkbaharda aynı yerlerde kendi çıkıyor.Sonbaharda minik patateslerinden yollayabilirim size,çok arsızdır. Sizin tohumdan ektiklerinize gelince ,o kendisi zaten çok incecik gövdeli bir bitkidir naziktir örselenmeye gelmez hemen kopar.saksınızı yarı gölge bir yerde bırakın ,korunaklı bir yer olsun ,o kendi kendine coşacaktır.Olmazsa ben size yollarım.Selamlar Teşekkürler.
Berrin Hanım çok teşekkür ederim. Bu durumda anladığım kadarıyla yumrulu bir bitki olacak. Saksılara yerleştirdim. Başarılı olamazsam sizden yardım talep ederim. Sevgilerimle..

nurguldk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2011, 11:47   #189
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Yeni klavyeniz hayırlı olsun. Ne güzel böyle beni istediğiniz zaman lafa tutabilirsiniz, çok memnun olurum.

Umarım yeni bilgisayar öğretmeniyle iyi anlaşırsınız. Eklediğiniz fotoğraflarda bir sürü değişik bitki gözüme çarpıyor. Eminim her birinin bir hikayesi vardır. Kendiniz eklemeyi öğrendiğinizde hepsini anlatırsınız.

Fotoğraf makinemin bir parçası kırıldığı için bu aralar içimden çok fotoğraf çekmek gelmiyor. Telefon ne kadar kaliteli de çekse aynı netliği veremiyor. Neyse ki dün Amerika'dan gelen bir arkadaşım aradığım yedek parçayı getirdi. Bir kaç gün içinde parçayı değiştirebilirsem yeni fotoğraflar koyacağım.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-05-2011, 14:38   #190
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Sevgili berrinb,daha öncede belirtmiştim bahçenizin ne kadar güzel olduğunu ,,,,, o sihirli eller demek hem toprakta hemde kağıtta ne güzellikler ortaya çıkarıyormuş.resimleriniz çok güzel.bende hep resim çizmek istemişimdir, resim yeteneğim olmamasına rağmen
dalgaya rağmen yol alan gemi çok güzel.......

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2011, 23:01   #191
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-04-2009
cevizimin sonu

sayın berrinb hernekadar yazmıyosamda bahçelerinizi devamlı olarak takip ediyorum cevizden konu açılınca bende paylaşmak istedim yaklaşık 20 sene önce rahmatli annem üsküdar burhaniyede rahmetli kayınpederimin bahçesinde çok güzel bi ceviz vardı ondan 5 adet alıp bahçeye diktik üç adedi tuttu iki taneside yarini sevmedi sanırım evin önüdeki ise her tarafı kapladı yaklaşıküç dört teneke ceviz veriyodu tazeyken acı kurutuncada çürüyodu hanımın bütün ısrarına rağmen düzelir diyede kesmedim malesef bu sene kurudu kesmek mecburiyetinde kaldım konu aynı olunca paylaşmak istedim sağlık ve huzur dileklerimle herşey gönlünüzce olsun

Eklenen Resimler

r.ali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2011, 23:54   #192
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sayın Ligustrum,size çok teşekkürler ederim,yakın ilginizden dolayı,ne kadar güzel bir insanmışsınız.Bana yardım etmek için bir hayli emek sarf etmişsiniz.sizin önerinizle fotoğraf yüklemeye çalışacağım,bir iki gündür hiç vaktim olmadı,yazlığa gittiğimde bahçelerde kendimi kaybediyorum,saatler yetmiyor.Tekrar teşekkür ederim hemşerim diyeceğim ,benim de memleketim Gelibolu dur.Bizim ailede Trakya denince,tabiri caizse akan sular durur.Sizinde benden bir isteğiniz olursa lütfen yazın,elimden geleni yaparım.Görüşmek üzere ,Selamlar.

Eski 12-05-2011, 00:07   #193
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sayın Periş,hoşgeldiniz,normal hayatımızda,bahçemize evimize gelip hatır soranlara ne yapmamız gerekirse ,sanal alemdede olsak cevaplamamız gerektiğini düşünüyorum,****** ayırt etmeden,BİLHASSA ""YENİ GİREN ARKADAŞLAR 'a .... Nerede olursa olsun,kendinden en emin kişi bile yeni girdiği bir muhitte, memlekette kendini yabancı hisseder,O yerin insanları zaten eskidir guruplaşmış ve anlaşmışlardır,O ARKADAŞLAR'ın yeni gelenlere bir parça ilgi göstermeleri,gereklidir,(Tabii bence) ...... Benim bu siteye bilgisayara tekrar başlar başlamaz üye olmamın sebebi bitki ve çiçek hastalarının burada toplanmasıdır.Yine bence burada meslek,kariyer,şehirli köylü,para pul ,eski dost yeni dost ayrımı olmadan,yeni üyeleri en eski üyelerin kucak açması, bir merhaba demesidir.Benim düşüncem ve zaten yaşam şeklim budur.Bende güzel Mersin'e selamlarımı yolluyorum,her zaman beklerim ,size sevgilerimi yolluyorum.

kılıç beğendi.
Eski 12-05-2011, 00:13   #194
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sayın Yakup Ünal arkadaş,hakikaten işiniz zor,küçücük bahçelerde bizler haşat oluyoruz.Sizlere Tanrı kuvvet versin,inşallah emeklerinizin ürünlerini bol bol görüp zevk alırsınız. Boş ver arkadaşım resim yapmayı ,ne yapalım ben sana güzel bir manzara resimi yapar yollarım,canın sağ olsun,bu kadar işin arasında o da eksik kalsın.) Ziyaretine memnun oldum görüşmek üzere.

Eski 12-05-2011, 00:14   #195
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili nurguldk ,ne zaman isterseniz yardıma açıkım,size Nakkaş da yollarım,sonbaharda patateslerinden,hoşçakal görüşmek üzere.

Eski 12-05-2011, 00:19   #196
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili Gilan ortaya çıktığını görünce sevindim,üçgün görmeyince meraklanıyorum. dediğiniz gibi bende çok bitki hikayesi vardır.Hele bir tane varki hiç unutamam. Başka birgün sana anlatacağım. Fotoğraf makinenin parçasını bulmanıza sevindim,Senin fotoğraflarının kalitesi mükemmel,markasını bana bir yazarmısın.Benimki yakın çekimde başarısız.Bu akşam bahçene bir uğramak istiyorum görüşürüm canım,sevgiler.

Eski 12-05-2011, 00:22   #197
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sevgili Handann ziyaretiniz ve beğenileriniz beni çok mutlu etti.Sağol canım teşekkür ederim.Biraz uğraşın belki resim yapabilirsiniz,ve çok mutlu olursunuz,Yakup Ünal arkadaşı kandıramadım,sizi belki ayartırım).Bu akşam sizin bahçenize de uğramak istiyorum,görüşürüz Sevgiler selamlar canım.

Eski 12-05-2011, 00:32   #198
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Hemşerim r.ali , sizin ceviz acıymış,kesilmiş normaldir,benim ağacımın cevizide güzeldi,dahası benim eşim onun gibi gülibrişimlerimi, apartman boyu uzanmış hanımellerini,gülleri,hiç acımadan kesmiştir.Yani çok canımı yaktı, lafım ona ,siz lütfen alınmayın. Ama hemşerim işin doğrusu )) Karadenizli ler (laf aramızda ağaç kesmeyi sever)) çünkü sizin orada dağ taş ağaç, orman kes kes yine bitiyor,sulak nemli harika yer.Bizim buralar öyle değil,bir ağacı büyütünceye kadar l0 l5 sene bekleniyor. Hemşerim cevizin kütüklerinin biçimi de harikaymış keşke onları biryerlere dekor olarak kullansaydın.Teşşekkür ederim ziyaretiniz beni mutlu etti.Güzel köyüne selam,görüşmek üzere,Sisli puslu manzaralarını bekliyorum,bol bol fotoğraf çek lütfen.

Eski 12-05-2011, 04:54   #199
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-03-2010
Sayın Berrinb; Bahçenize girişte karşılayan kırmızı medineler ne çiçeği?
Sağlıklı günler ve kolaylıklar dilerim.

Eklenen Resimler

Düzenleyen ligustrum : 12-05-2011 saat 05:03 Neden: harf silme
ligustrum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2011, 05:00   #200
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-04-2009
sayın berrinb madem hemşeriyiz bende size hemşerim diye hitap ediyim yazdıklarında haklısınızda ailemde belkide tek kavgalarımdan biri ağaç kesmememdir öyleki kesilecek olan bişe varsa kesmediğim zaman kızkaredşlerim ıstanbuldan tatile gelince onları kıramadığımı bildikleri için hanım hemen kestirir aslında doğruda yapar mesela ceviz tam evin önündeydi bütün bahçeyi esir almıştı çoktan arkamdan keseceklerdide fırsat bulamadılar kütüklere sıra gelince bir parçasını ayırdım üst kısmını delip toprak dodurmayı yan dallarada saksı koymayı düşünüyorum bakalım nasıl bakalım nasıl olur sağlık ve huzur dileklerimle selamlarımı sunarım

Eklenen Resimler

Denizardacan ve levrek beğendi.
r.ali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2011, 06:15   #201
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
Alıntı:
Sn. berrinb,

Resimlerinizi çok beğendim, keşke benim de böyle bir yeteneğim olsaydı.

Sesi güzel olanlarla, resim yapanlara hep imrenmişimdir.

Ellerinize sağlık

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2011, 10:28   #202
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Sevgili berrinb, muhteşem, harika, bu güzellikler karşısında diyecek söz bulamadım sağlıkla tadını çıkarın sevgiler.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2011, 10:39   #203
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Alıntı:
Sevgili Handann ziyaretiniz ve beğenileriniz beni çok mutlu etti.Sağol canım teşekkür ederim.Biraz uğraşın belki resim yapabilirsiniz,ve çok mutlu olursunuz,Yakup Ünal arkadaşı kandıramadım,sizi belki ayartırım).Bu akşam sizin bahçenize de uğramak istiyorum,görüşürüz Sevgiler selamlar canım.
Ben geldim yineeeeeeee,
Sevgili berrinb,ulaşım sıkıntım var benim, seneye bana uygun bi araç alıcaz o zaman ilk işim kursa yazılmak, sizin resimlerinizi ve Füsun Hanımın resimlerini görünce kafaya koydum. Artık bende cin ali çizmekden kurtulucam

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2011, 10:47   #204
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Benim normalde kullandığım fotoğraf makinem profesyonel bir model. Nikon D60.
Şu resimdeki: http://www.galaksi-cockergold.dk/new...200mm-F4-0.jpg
Bu modellerde yakın çekim yapabilmek için ona özel objektif de almak gerekiyor.

Yeni fotoğraf makinesi almayı düşünüyorsanız Nikon'un ve Sony'nin ufak modelleri de oldukça başarılı. Onları tavsiye ederim. Genelde 4-5 cm yakına kadar fotoğraf çekebiliyorlar.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-05-2011, 15:18   #205
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Sayın arkadaşlar hepinize teşekkürlerimi sevgilerimi sunuyorum,mayıs l0 da yazlııktaydım.Yan komşum beni bahçede yakaladı,annelergünü hediyesi olarak bu mineleri bana sundu,Hadiye hanım a buradanda teşekkürlerimi yolluyorum.Selamlar .

Eski 12-05-2011, 15:19   #206
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Name:  1.jpg
Views: 839
Size:  51.5 KB

Name:  100_1275.jpg
Views: 784
Size:  71.8 KB

Name:  100_1276.jpg
Views: 784
Size:  72.1 KB

Name:  100_1277.jpg
Views: 782
Size:  66.2 KB

Name:  100_1279.jpg
Views: 771
Size:  71.3 KB

Eski 12-05-2011, 15:20   #207
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Name:  100_1280.jpg
Views: 778
Size:  71.9 KB

Name:  100_1281.jpg
Views: 759
Size:  75.1 KB

Name:  100_1282.jpg
Views: 770
Size:  53.3 KB

Name:  100_1283.jpg
Views: 746

Name:  100_1284.jpg
Views: 750
Size:  73.5 KB

Eski 12-05-2011, 15:21   #208
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Name:  100_1285.jpg
Views: 768
Size:  73.3 KB

Name:  100_1286.jpg
Views: 773
Size:  59.8 KB

Name:  100_1287.jpg
Views: 745
Size:  67.7 KB

Name:  100_1288.jpg
Views: 771
Size:  74.0 KB

Name:  100_1289.jpg
Views: 734
Size:  73.5 KB

Eski 12-05-2011, 15:23   #209
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Name:  100_1290.jpg
Views: 765
Size:  62.1 KB

Name:  100_1291.jpg
Views: 753
Size:  74.0 KB

Name:  100_1292.jpg
Views: 737
Size:  68.2 KB

Name:  100_1293.jpg
Views: 747
Size:  71.0 KB

Name:  100_1294.jpg
Views: 765
Size:  49.9 KB

Eski 12-05-2011, 15:24   #210
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Name:  100_1295.jpg
Views: 754
Size:  75.4 KB

Name:  100_1296.jpg
Views: 736
Size:  73.9 KB

Name:  100_1297.jpg
Views: 736
Size:  68.3 KB

Name:  100_1298.jpg
Views: 727
Size:  73.4 KB

Name:  100_1299.jpg
Views: 745

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025