View Single Post
Eski 10-05-2011, 08:21   #187
Yakup Ünal
Ağaç Dostu

Yakup Ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 07-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sayın Yakup Ünal arkadaşım bu dört adet nacizane yağlıboya ve akrilik çalışmalarımı sizin için ekledim.Sahifeme sunduğunuz tabloyu çok beğendim,bana çocukluğumda amcamın Tarım Kredi kooparatifi müdürlüğünde vazifeli olduğu köyde geçen yaz tatillerimi hatırlattı,işte budur diyorum,yapılan bir esere baktığınızda size bazı hisleri yaşatabiliyorsa ,başarılı demektir bence tabii. Size gelince arkadaş,o kaldırıp attığın tualleri ve boyaları görünür bir yere koy,ve tarlalarındaki o dümdüz yeşilliklerden başla boyamaya,daha sonra daha büyütemediğin meyve ağaçlarını,dilediğinin yerlere istediğin büyüklükte,biçimde koy,üzerlerini bahar çiçeklerini yerleştir.Bağında bahçende ne olmasını istiyorsan onları biçimlemeye boyamaya kaptır kendini ,ben zannediyorum ki siz resim yapacaksınız.Bu içgüdü sizde olmasa boyaları ve tualleri almazdınız,Ben size bu sözleri tekrar ederek resim yapmaya alıştıracağım galiba .Malum bir bir söz vardır,bir lafı kırk defa söylersen o hakikaten olurmuş ,biz de öyle yapalım.Arkadaşım çok teşekkür ederim ilgine ,görüşmek üzere ,selamlar.
üstad; Koşturmaca devam ediyor, haftada iki gün bahçeye yetmiyor. Yorucu da oluyor beden alışmamış hiç birşey yapmayıp tarlada ağaçlara baktığımızda bile yoruluyorum. Ama sizin ve diğer formadaki bahçeleri dolaşıyorum güzlelikleri gördükçe içim açılıyor. Tabloları seviyorum her birisinde bir şeyler anlatıyor ressamın ruh halinin aynası aslında, fırtınalı denizde yol alan gemi, karanlık kötü bir günde etrafını aydınlatan fener, gürül gürül akan şelaler gibi...
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
A.E.O

Yakup Ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön