![]() |
|
![]() |
#3661 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Geçen kış bu zamanlar Metro dan aldığım bu kabağı......
![]() Sap kısmından çürümeğe başladığı için nihayet kesmeğe karar verdik.... ![]() Deneme olarak susak kabağı gibi kuruyabilir düşüncesi ile tam 1 senedir sakladığım bu kabağı kestik...Çekirdeklerini aldım... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Ağaç Dostu
|
İst. ön varendadaki saksı çiçekleri ......
![]() ![]() Yılbaşı çiçeği kasım sonuna doğru açmağa başladı... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Ağaç Dostu
|
Yaz boyunca bahçede duran yılbaşı çiçeği.....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçe tarhıındaki krizantemler yerlerdeler.....:)
![]() ![]() ![]() Küpeli ile krizantem sarmaş dolaşlar... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Ağaç Dostu
|
Horoz ibiklerinin yaprakları soğuktan yanmaya başladı....
![]() ağaç minesinin tohumlarının dökülmesi ile çıkan yeni fideler.... ![]() ![]() ![]() Kasım ayı ortalarında saksılardan görüntüler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Ağaç Dostu
|
Ağaç mineleri çiçek açmakta ve tohum vermekte devam ediyorlar...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3668 |
Ağaç Dostu
|
Küpeli çiçeğinin tohumları....
![]() ZenGarden den gelen Lotus tohumlarını suya koydum..Şimdilik mutfak ısısı uygun olduğu için yerlerine yerleştiler...Yani mutfağın baş köşesini gasp ettiler... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Ağaç Dostu
|
Yılbaşı çiçekleri erken açtılar...
![]() ![]() ![]() Bu sukulentleri bir serada yerlerde buldum.....Yer sarıcı olarak dikiliyorlarmış.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Ağaç Dostu
|
Hercailer cam önündeki saksılar için alındı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 |
Ağaç Dostu
|
Bu en sevdiklerimdendir.......Artık içeriye alındı....:)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Ağaç Dostu
|
Gece..gece...Eski toprak saksıyı boyayıp....
![]() Sevgili alacakaranlık dan alınan sukulentleri diktim... ![]() ![]() Bu arada,fırça elimde iken; eski radyoyu da biraz süslemeden geçmek olmadı.. ![]() ![]() Bir elimde fırça , diğer tarafta aşure kepçesi....Ne geceydi ama.....Haldır ..haldır...Huriye ...Misaliii..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Ağaç Dostu
|
Varendanın saksı çiçekleri artık üşümeğe başladılar...
![]() ![]() ![]() ![]() Her sonbaharda şu begonyalarım için çok üzülüyorum..Çünkü ellerimle katletmek mecburiyetinde kalmak gerçekten zor...Bakar mısınız daha açmağa da devam ediyorlar....nasıl kıyılacak bunlara... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 |
Ağaç Dostu
|
Begonya ve yağmur altındaki sukulent.....
![]() ![]() Bu paket Sevgili komşum Nevzat Alaz dan gönderilmiş...Pembe dahlialar olduğunu zannediyorum...Kendisine buradan da çook teşekkürler..sağolsunlar.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Ağaç Dostu
|
Geçen kış Catleyalar..Bu sene de Orkide hastalığı.....:)))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3676 |
Ağaç Dostu
|
Biraz da yakından görelim.....:)
![]() ![]() ![]() ![]() Beyaz yılbaşılara bayıldımmm..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz yılbaşının pembe toplarıı....:)
![]() ![]() Clivia tomurcukta.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Ağaç Dostu
|
Kış çiçekleri......
![]() Ericalar..... ![]() ![]() Gardenya açmağa başladı....Ebruli Amarilys tomurcukta.... ![]() Düzenleyen berrinb : 22-12-2012 saat 22:09 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2012
|
Sn Berrinb çiçeklerinizin, takvimler aralığı gösterirken bile hala açmaya devam etmeleri, sizi ve bahçeyi ne kadar çok sevdiklerini gösteriyor. Beğenilerime bu yeni resimlerinizle birlikte yeni beğeniler ve hayranlıklar ekleyip bahçenize sunuyorum.Sağlıcakla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3680 |
Ağaç Dostu
|
Süper bir paylaşim daha... Berrin hanım o saksıların boyanması çok güzel olmuş. EE insan ressam olunca ...... Çiçekler ve çeşitleri çok fazla. Bakıyorumda zaten çok sık olan bahçenizde yer yok, bu gidişle evinde yaşam alanlarını çiçeklere devredeceksiniz gibi ![]() İşte doğa sevgisi, Emeğine güzel yüreğine sağlık kardeşim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Ellerine sağlık abla saksı radyo, aşure helede o bahçe insan güzel olunca elinden herşey güzel oluyor. toplantıya gelecekmisin abla 12 ocaktaki . inşallah gelirsinde tanışırız. sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yeni Gine ziyaretiniz için teşekkürleer...Gece paylaşım sırasında göremedim mesajınızı.. ![]() Mutfak ve salon ,birde küçük bir depo odam var..Çoğunu oralara hapis ettim...Yaza kadar bakalım ne olurlar .. ![]() Düzenleyen berrinb : 21-12-2012 saat 14:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Perimar, bu resimler kasım ortası ve sonundan kalma..Yazmıştım ama gözünüzden kaçmış olmalı...Şu anda bahçede bir iki sakız ve hercailer dışında açan çiçek kalmadı sayılır....Açmalarından vazgeçtim; hava öyle soğudu ki yaza kadar kendilerini inşallah bozmazlar diyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım KAPTANzst, ziyaretiniz ve beğenilerinize teşekkürler...dediğiniz gibi evin bazı yerlerini çiçek saksıları gasp etti...Çocukların dilinden kurtulamıyorum...""Sadece bunlar için mi yaşıyorsunuz...."" Baş sözleri oldu artık.... ![]() Yakında ev içindeki bitkileri paylaşacağım... ![]() Birde yaprak vermişler ki o sarı borazan çiçeği gibi olanlar ...dışarıda bırakılacak gibi değiller yani.. ![]() Selam ve sevgiler Trabzon a....Artık sizlerden Karlı tepelerinizin ağaçlarınızın resimlerini bekliyoruz....Adil makineyi kapıp yollara düşsün.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili serkan istanbul, hoşgeldiniz güzel kardeşim...Bu gün sizin semtlere kar yağdımı ?? Bizimbu yakada sevgili alacakaranlık karlı resimleri paylaştı biraz evvel...Benim oturduğum yerin üst ,tepe kısmında oldukları halde her yer kar içinde ...bizde yağmur var.... ![]() İşte İstanbul' un hali ... ![]() ![]() Toplantı için br söz veremiyorum...Beyeefendi nin durumuna bağlı..Bazen aniden durumu değişiyor...Gelmeyi çok isterim tabii ki...İnşallah... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
sayın brrinb yılbaşı çiçeklerinize bayıldım çok güzeller begonyalar ayrı güzel kışçiçekleri hakeza hepsine bayıldım siz çocukları duymamış gibi davranın sizde bu güzellikleri burakırsanız kışın geçmesi daha zor olacak inanın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3689 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Tuya yılbaşı çiçeklerim iki saksıydılar...Diğerlerini bu sonbaharda aldım...İnşallah böyle güzellikleri ile kurutmadan kışı geçirtirim...Ziyaretiniz ve beğenilerinize çokk teşekkürler..yine beklerim..... Selam ve sevgiler Afyon 'a.......... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Kar altında şuanda *** terasım. Koruma alanım var birazını aldım etkilenmeyenleri dışarıda bıraktım. inşallah abimin durumu çok iyi olur ve ben de sizinle tanışmış olurum sevgilerimle. Bu aralar orkidelere dadandım nerde uygun birtane görsem aldım 6 oldular ikide yavru var yolda ben iki adet daha alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|